abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Çok delikanlısınız beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Kizdigimda olduruyorum genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Saeros said: döverek affederim +1 fakat kişiye ve kızdığım duruma göre değişir. sakat bırakıp cami avlusunda dilendirebilirim de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Sailor said: bebek değilim ağlamam, allah değilim affetmem hahaha onun başı da var YALNIZCA BEBEKLER AĞLAR VE YALNIZCA ALLAH AFFEDER. BEBEK DEĞİLİM AĞLAMAM ALLAH DEYİLİM AFFETMEM!!! allahın affetmesini zayıflık olarak gören sefil bir terkedilmiş erkek yorumu. beter ol haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 http://content7.flixster.com/photo/10/76/99/10769973_gal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Allahta en fazla 3 kere affetmiyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Yok şart koşarsan affetmiyo bile. Ben de beni nası kızdırdığına bağlı olarak anında bile affedebilirim afkjhbja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 cemss said: Allahta en fazla 3 kere affetmiyo muydu? yok öle bişi :/ Mitoloji onlar asdfad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Oce4n said: cemss said: Allahta en fazla 3 kere affetmiyo muydu? yok öle bişi :/ Mitoloji onlar asdfad. mit diilmiydi o.(of herşeyi karıştrıyorum evet.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 affetmedim, affetmiyorum, affetmiyciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abvblizzard said: x = ne kadar sevdiğim y = yaptığı ibnelik y/x< 1 ise küfrederim 1< y/x < 1.5 ise sinirim geçene kadar konuşmam 1.5< y/x bye güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 italik yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galith Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abvblizzard said: x = ne kadar sevdiğim y = yaptığı ibnelik y/x< 1 ise küfrederim 1< y/x < 1.5 ise sinirim geçene kadar konuşmam 1.5< y/x bye ekmek bnu graph e vursana. ginaly tadı yaşıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ekmek haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Abi Perfection through Punishment diye birşey var. O da güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 etmem insanlarin artilarini eksilerini ayri ayri degerlendirir, vardigim sonuca gore tavrimi belirlerim eksisini silmem, ama gecmisteki yamugu nedeniyle artisini da gozardi etmem. hatta eksiden artiya gecen adam, direk artida baslayandan makbuldur hangi sikki isaretliyoruz simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Nefr bir tek forumdaki anketli konulara cevap yazdığını gözlemledim. sen mi önermiştin anket işini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Tamamen silebilirim diyorsanız etmemek iyi güzel hoş tabi de böyle ultimate bişi deilse neden kendinize yük yapasınız ki? Sevgi çiçek böcük demiyorum tabi de gereksiz kin besleyene zarar verir sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yapılan hataya ve kişiye göre değişir.misal kardeşim kafamı kırsa affetmeyi bırak küsmem bile.çok canımı sıktığı zaman 5-10 dk bi sessizlik olur sonra devam :) ama tanımadığım veya sevmediğim kişileri nie affedeyim kü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 önemsemeyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 duruma göre dğeişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 şimdi hatadan hataya değişir. umursamaya bilirim basit bir şeyse. yok daha ciddi ise hatasını kabullenmesini, telafi etmesini bekleyebilirim. Ama yaptığı ağır birşeyse affetmeyebilir ilişkimi kesebilirim. Bence bu ankete duruma göre değişir şıkkı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuna833 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 pascalnouman said: bir gun lisede merdivenlerden inerken kizin biri ayagima basmisti-ayakakkabi fln cikti o derece-sonra da nezaketen afedersin demisti ben de affetmem demistim oyle kalakalmisti kiz oha lan direk kavga sebebi.. :z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar