zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 sene 2010 hala dizi bölüm sonunda ölürmüş gibi olanların gerçekten öleceğine inanan var. (yok lan geyik yaptığınızı biliyorum ama var yani öyle insanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 yunusemre said: SELİM - REMZİ - NAMIK SERENA - SERENA - SERENA asdasd ne diyorum yaa :) dizide bazı bölümler ne abi öyle ya, liseli gençlerin hepsinde araba her gece gece mekanına gitmeler fln. Tüm zenginler pijdir, aileleri kötüdür imajı verme çabaları fln.. cık cık olmamış olmamış. Bir de ne diycem, bunun senaryo tamamen gossip girl ile aynı mı? Ben bir iki bölüm izlemiştim ama gossip girl'ün hiç bir yerine benzetemedim olayları fln da. Tek benzeyen tarafı herkesin zengin olması mı?? serena = su blair = acemi cadı (ayşegül) serena'nın kardeşi vardı gay, burda abisi var uyuşturucu bağımlısı. dan = şu nerd çocuk tiwitte serenayı ekleyen. janny = meriç (dan'ın kardeşi) chuck = çetin nathan = ali serena'nın annesi vardı burda babası var. dan'ın babası vardı burda annesi var. blair'ın yancıları da var. serena'yı satan arkadaşı var o yoktu gossip girlde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 o kızlar, ayşegül = blair zaten. ayırmışlar burda. bi insan o kadar kötü olamaz lan diye, insafa gelmişler sdflkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 gossip girl izleyen bu kadar üye olamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 blazkowicz said: gossip girl izleyen bu kadar üye olamaz ya. bende üzüldüm şimdi reis kendimi garip hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ben merak ettim bi bunun bi de ötekinin ilk bölümünü izledim. allah türk dizi yapımcılarını bilinmedik dertlere gark etsin. yok lan beddua etmiyim de hadi çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 e hani entourage yapılıyodu noldu acun efendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 gay karakteri uyuşturucu bağımlısına çevirmek süper lan. ahlak anlayışımız 10 numara. uyuşturucu bağımlısı > gay haha. öpüşenleri sansürle roketatarla araba havaya uçursunlar sorun yok. yapımcı olsam sırf netten yayınlamak için acayip bi dizi çekerdim. hbo dizileri yanında 0 kalırdı. sırf inadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 lan şimdi izliyorum bu tek hücreli diziyi de, kim kimi oynuyor goszip görle göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 dadıdaki kız çakbas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 çok freaksin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Türk polisi uyuma liseli ehliyetsiz araç kullanıyor lan bari üniversite falan yapın ya 23-30 yaş arası kakalıyolar liseli diye aynı emre altuğ ve ece erken liseli modunda olduğu bir dizi vardı komik oluyo sıçtıkca sıvarlar artık diziyi çalıyorlar direk ama sonradan farkediylarki bizdeki rtükle senin en çok yapabileceğin bitterdir ondan sonra sıvamaya başlıyorlar hele bide çakıl taşları diye bir dizi var foxda direk bunu yazan salaklar accepted ı izlemişler baba biz bundan dizi yaparız demişler yazmışlar falan fakat sonra anlamışlarki bizdeki öss sistemi ile amerikadaki sistem çok farklı sıvamışlar biraz dahada rezil olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Evr said: Türk polisi uyuma liseli ehliyetsiz araç kullanıyor lan bari üniversite falan yapın ya 23-30 yaş arası kakalıyolar liseli diye aynı emre altuğ ve ece erken liseli modunda olduğu bir dizi vardı komik oluyo sıçtıkca sıvarlar artık diziyi çalıyorlar direk ama sonradan farkediylarki bizdeki rtükle senin en çok yapabileceğin bitterdir ondan sonra sıvamaya başlıyorlar hele bide çakıl taşları diye bir dizi var foxda direk bunu yazan salaklar accepted ı izlemişler baba biz bundan dizi yaparız demişler yazmışlar falan fakat sonra anlamışlarki bizdeki öss sistemi ile amerikadaki sistem çok farklı sıvamışlar biraz dahada rezil olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=voltBLnHox0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 tamamını izlemedim dün gece denk geldimde bunlar şimdi lisede değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 biz genelde ,. falan kullanıyoruz yazarken. ondan dediklerimiz anlaşılıyor. kaptırmışsın gitmişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ya merak ettim Gossip Girl de bu kadar arabesk mi ya.Bir bölümde yaşanabilecek her şeyi yaşadı lan kız.Neyse dizi Fakir piç-Liseli ergen(hal ve hareketler yönünden yoksa tiper öeah) combosuyla dalıyor;hoş fakir dediklerinin durumları da gayet iyi de işte.Ya bi de kızların çoğu bana brazzers ın collage girl filmlerini hatırlatıyor. Sanırım bu diziyi,arkadaş benim hayatım çok güzel,damardan her hafta bol miktarda arabesk almam lazım diyenler izler.Sözün özü kampüsistan ve 7 numara nın yanında baya vasat duruyor tabii ilk bölüme göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ilk bölümü izliyorum gossip girl'ün. fede haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 dayanamayıp 2 yi de izliyorum biri beni durdursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 sarıyo olm dizi. izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 sevisiyorlarmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 4 e başladım offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 VTR deki stocking + ekoseli kızlar hangi lisedeydiler acaba ? Biz mi yanlış okullara gittik hep ? Bişey değil , dizi bizim lisede çekiliyor , en çok da ona üzülüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Seele said: sevisiyorlarmi? sabahlara kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 fede said: sarıyo olm dizi. izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 11 de bıraktım yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar