BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 di maria ronaldo ve higuain varken ne yapmalarını bekliyodun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 pirlo --> Juventus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 pirloyu siyah beyazlar içinde görmek değişik olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 haha murat kosova ne güzel sölüyo carew in adını jon koröev xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ve mençıstır siti 1-0 yendi stok siti yi federasyon kupasını aldı zenginler hep kazanıyor yaf(örnk beşiktaş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 City FA Cup'ı alsa ne olacak, bugün Premier Lig'i aldık biz nihoha formamı giydim şampiyonluk turu attım ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aynen, bir de bi yerde okudum city linn bir tanesi FA Cup daha önemlidir diyo te allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Saygı duyun beyler :D Kupa kupadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ajax twente'yi son macta yeniyor ve sampiyon olacak bu skorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sampdoria küme düştü, parma kaldı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sampdoria bu sene uefada oynamamış mıydı ya yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? enteresan öyleyse düşmeleri. bi de parma çok sempatik takım ya, toparlansınlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Sampdoria'nın düşmesi harbi sürpriz ama Udinese'nin çıkışı bence süpriz değil, FM'de 15. olur diyordu basın ama ben daha yukarlara taşırdım hep:) öte yandan Roma-Juve biraz sıçmış o da olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bu sene Avrupa futbolu kendi açımdan tatmin ediciydi, çocukken hastası olduğum formalarıyla yattığım Milan-Dortmund-Ajax 3lüsü (fena dönekmişim) liglerinde şampiyon oldu. Gs sevindirmiyor, ellerle avunuyoruz artık napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ronaldo bugun 2 frikik golu atarak 38 golluk la liga rekorunu egale etti. haftaya son macta gol atarsa ele gecirecek rekoru. merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 west ham küme düşmüş. millwall'la 2 maç garanti. hahaha merakla bekliyorum neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Aluriel said: inter aldı kupayı bu arada. banlıymış =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 A.Ferguson 3 sene daha United'ın başında kalıyor. Sezon sonu operasyon var. 10 futbolcu gidiyor. Transfere ciddi bütçe ayrılıyor. "Guardian" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ayirsinlar bi zahmet baya para lan. Tursusunu kuracaklar sanki paranin. Gerci borclari falan varmidir hic bilmiyorum ama gecen sene adam gibi bi transfer bekledim bnlardan bu sene gelecrk demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ferguson'u ameliyatla alcaklar artık o koltuktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 birde bu takım park ji sung,fletcher,o'shea,brown gibi topçularla nasıl bu kadar kupa kazandı ilginç.Bu topçular Türkiye'de olsa valla adam yerine koymazlar.Biz mi çok biliyoruz bu işi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 brown hariç o 3 adamın turkiyede oynayamicağı takım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bide bizim futbolu çok bilenler anlasa bu işin takım oyunu olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 park inanılmaz yetenekli bir adam yalnız takım oyunu dışında da. ipe diziyor bazen rakipleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 park iyide fletcher , brown , oshea falan ne bilim hep böyle odun gibi orta kalite futbolcular olarak gözüküyorlar.eğer aynı performansı devam ettirmek istiyorlarsa 1-2 dev transfer şart manuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Swansea ingiltere premier lige çıktı =) yakın bir arkadaşım deli gibi fanı bu takımın , bir istatistiğinden bahsetmişti galiba geçen sene içindi hesapta sonuncudan az gol atıp birinciden az gol yemişler falan filan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar