Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Star şaka gibi ya artık şu ŞL maçlarına da NTVSpor el atsın. Papataymış offf off izleyemedik maçı bir tek messinin golunu gordum gitti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 O değilde lucescu reyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bir alt başlık bizim ligin hakemleriyle ilgili de, en azından onlar Fb-Gençlerbirliği maçını falan satıyor. Burada bariz koskoca CL maçında Barça-Arsenal maçı katledildi, göz göre göre çok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Tekrarını veren kanal olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Rewendor said: maç da çok ilginç oluyo, arsenal tam 1-1 yaptı, hakem van persie'yi çok yalan bi şekildfe attı oyundan. düdükten sonra topa vurdu diye, ama adam pozisyon içindeydi farketmemişti. O kırmızı kart çok önce Dani Alves'e pozisyon içerisinde tokat attığında çıkmalıydı aslında. Karma heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 van persie atılmasa arsenal bence elerdi fakat 10 kişi kaldıktarn sora arsenalli taraftarlar kalp krizi geçirmişlerdir resmen çok kötü ezdi barcelona.hani öyle böyle değil.2 tane pas yaptırtmadılar ztn maç boyunca şutları yoktu ama iyi kapanıyorlardı hatasız savunma yaptılar.yoksa kaleci ve savunma olmasa net 8 atardı barcelona hatta bendtner salagına verilen topu atsa kendi kendini elemiş olcaktı barcelona arsenal kadrosu saçma geldi.rosickyi çok geç cıkardı adam cok kötüydü.bide sagna baya sıçtı maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yalnız kırmızı çok saçma olmuş. buna kırmızı çıkarılmaz ki yani sarı kart saçma. Adam nasıl duysun düdüğü filan. kaçtığı için pozisyona üzülürken sarı kartı görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çok talihsiz açıklamalar yapmış guardiola biz onu adam, efendi bilirdik. Adam bildiğin "NASIL KOYDUK AHAHAHA" olayına girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Red said: yoksa kaleci ve savunma olmasa net 8 atardı barcelona doktor bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bir kere Arsenal hiç bir türlü haketmedi 11 kişiyken bile bir halt yapamadı. Golüde Barça kendi kalesine attı. O sarı sonra kırmızı kartta bir nevi o oyuncuda patladı. Çok masum görünüyor ama Arsenal daha 1. dakikadan zaman geçirmeye aptal aptal hareketler yapıp futbolu öldürmeye çalıştı. Hakemde yanlış yerde patladı. Şu salak oyunla yanlışlıkla Arsenal çıksaydı çok yazık olurdu. Futbolda oynamadı yani hele hiç bişey yokken kendilerini yere salmaları falan acayip iticiydi. 10 kişi kalmasaydıda Barça 2-1 yapıp uzatmadan alırdı. 11'kende 1 gol attı maç 10 kişiye kadar 0-0 gelse tamam diyecem atamazdı. Her türlü elerdi barça yine uzatmaya falan götürüp. Arsenal'e yazık oldu diyenlerden ilginçsiniz. Tamam Barça'yı sevmiyorsunuzda Arsenal dün futbol dışında her haltı yaptı. Neyine yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bir ara az daha Arsenal 2. golü atıyodu, mascerano müdahale etti, maçın sonları, çok yazık olurdu barca elenseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Buddha said: Tekrarını veren kanal olur mu? Star gece 1'de başlayıp geniş özet verdi ama ben shaktar maçının başlarında uykum geldi bayılıyıp uyudum direk koltukta. Eskiden ne güzel ilk maç bitince ikinci maç banttan yayınlanır onun ardından da hemen özetler olurdu. Artık dsmart alsın millet diye kendini kaybetti aydın doğan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Benmi yanlış izledim ya önce Barça özetini verdiler. Sonra Shaktar'a geçti iyiki uyumuşsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 He evet işte barça maçından sonra başladı shaktar. Hafif başını izledim gözümü açık tutmaya çalışıp ama gol göremeden uyudum sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dreagloth said: Red said: yoksa kaleci ve savunma olmasa net 8 atardı barcelona doktor bu ne ahaha çok salak yazmısım savunma oyuncuları formda olmasa dicektim.maç başından beri her topa ayak uzattılar.1 saniye gecikseler gol olcak pozisyonlarda falan. hatasızdı sauvnma ama 10 kişi kalınca coktuler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Barcelona'nın ilk 11'i çıkar, yerine Buca 11'ini koy, Arsenal tarihi farka koşardı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 güntekin tarzını yakalamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Pozisyon ve pas olarak her ne kadar rakiplerini ezse de yenilmez bi takım değil sonuçta. Barça'nın ikinci hakem olayı bu. 2 sene önce de Chelsea maçında iyice kayırılmışlardı. Platini İngilizleri istemiyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 nefret ediyorum barçadan pas pas pas maçın %80 i sıkıcı bi ara pas geçecekte gol pozisyonu olacak oda 10saniye sürüyor barça maçlarının en zevkli yeri, rakip takımın kontraya çıkışlarını izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Evet oysa İnesta Villa Pedro Messi Xavi gayet güzel şut çekiyorlar. Normalde bir çok takım o ceza sahasının önüne bile zor geliyor yakaladılar mı şut. Bunlarda orda 500 tane pas yapıyorlar. Arada 2 tanede şut çekin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Super olmus forza barca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Hakemle falan diyorlar da ben anlamadım, dün yoktum buralarda yazamadım bugün yazayım. Barca-Arsenal Stats > Goals: 3-1 Total attempts: 19-0 On target: 10-0 Possession: 68-32 Passes Completed 724-199 Neyin hakemi abi? Neyin 10 kişi kalması son 30 dakikada mı oldu bu istatistik farkı? Ben böyle bir ezmek görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Demin Flamini'ye şaka gibi kart çıktı ya =D direk topa müdahale ama faul çaldı kart çıkardı bi de hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Aslinda pas-pas degil olay..Adamlar gereksiz is denemiyorlar o kadar...Yoksa Barca sadece pas yapiyor demek asiri sig bir yaklasim bence.. Dikkat edin maclara her turlu varyasyon var, sagdan geliyorlar, soldan geliyorlar, sut cekiyorlar, ara pasi atiyorlar, kanatlara iniyorlar, ceza sahasi onunde verkac yapiyorlar, daha ne yapacak adamlar... Messi dahil 3-5 kisinin arasina dalan yok, sacma sapan doldurma sisirme ezbere top atma yok...Adamlar futbolun kralini oynuyorlar, sadece pas olarak gormeyin olayi... Her zaman rakip ceza sahasinin onunde sira halinde dizilmis bekliyor bir anlik pasla verkacla tik golu atiyor adamlar... Yukarida dendigi gibi eger Arsenal'in son noktadaki mudaheleleri cok yerinde olmasaydi mac cok farka giderdi... Rakibin sutu yok yahu, ben bir ara Arsenal'in rakip sahayi gectigini gormedim.... Yenilir, yenemez vs ama bundan daha iyisi nasil olur bilemiyorum...Unutmayin burada tutarlilik onemli...Barcelona tutarli oynuyor, mesela Arsenal gibi bir takim anlik parlamalarla one cikiyor..Cok hizli her saniye deli gibi atagin oldugu takimlar olamaz ki zaten bu mac trafiginde ve uzun vadede, anlik parlar iste Arsenal gibi, bazi maclar efsane oynar bazi maclar kaybolur... Barcanin ne oynadigi belli iste, basit ve efektif...Rakip topa degemeden mac bitiyor... Burada aslinda Barcelona'nin nasil guzel pas yaptigina degil, topu nasil bu kadar iyi geri kazandigina bakmali... Kusura bakmayin Inglizce klavyede yaziyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Şuda var bu adamlar toplu rakip sahada basıyor. Top kaybında tahammülleri yok ki kontra yeme ihtimalleri yüksek. Yedikleri gollerin çoğuda böyle. Top bende olsun defansta gelsin hucum yapsın diyor adamlar. Aşmışlar. Tabi rakipleri yok diye heycan falan bırakmadılar futbolda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar