Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

maç da çok ilginç oluyo, arsenal tam 1-1 yaptı, hakem van persie'yi çok yalan bi şekildfe attı oyundan. düdükten sonra topa vurdu diye, ama adam pozisyon içindeydi farketmemişti.

O kırmızı kart çok önce Dani Alves'e pozisyon içerisinde tokat attığında çıkmalıydı aslında. Karma heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

van persie atılmasa arsenal bence elerdi

fakat 10 kişi kaldıktarn sora arsenalli taraftarlar kalp krizi geçirmişlerdir

resmen çok kötü ezdi barcelona.hani öyle böyle değil.2 tane pas yaptırtmadılar

ztn maç boyunca şutları yoktu ama iyi kapanıyorlardı hatasız savunma yaptılar.yoksa kaleci ve savunma olmasa net 8 atardı barcelona

hatta bendtner salagına verilen topu atsa kendi kendini elemiş olcaktı barcelona

arsenal kadrosu saçma geldi.rosickyi çok geç cıkardı adam cok kötüydü.bide sagna baya sıçtı maça.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere Arsenal hiç bir türlü haketmedi 11 kişiyken bile bir halt yapamadı. Golüde Barça kendi kalesine attı.

O sarı sonra kırmızı kartta bir nevi o oyuncuda patladı. Çok masum görünüyor ama Arsenal daha 1. dakikadan zaman geçirmeye aptal aptal hareketler yapıp futbolu öldürmeye çalıştı. Hakemde yanlış yerde patladı.

Şu salak oyunla yanlışlıkla Arsenal çıksaydı çok yazık olurdu. Futbolda oynamadı yani hele hiç bişey yokken kendilerini yere salmaları falan acayip iticiydi.

10 kişi kalmasaydıda Barça 2-1 yapıp uzatmadan alırdı. 11'kende 1 gol attı maç 10 kişiye kadar 0-0 gelse tamam diyecem atamazdı. Her türlü elerdi barça yine uzatmaya falan götürüp.

Arsenal'e yazık oldu diyenlerden ilginçsiniz. Tamam Barça'yı sevmiyorsunuzda Arsenal dün futbol dışında her haltı yaptı. Neyine yazık oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Tekrarını veren kanal olur mu?

Star gece 1'de başlayıp geniş özet verdi ama ben shaktar maçının başlarında uykum geldi bayılıyıp uyudum direk koltukta. Eskiden ne güzel ilk maç bitince ikinci maç banttan yayınlanır onun ardından da hemen özetler olurdu. Artık dsmart alsın millet diye kendini kaybetti aydın doğan.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Red said:

yoksa kaleci ve savunma olmasa net 8 atardı barcelona

doktor bu ne

ahaha çok salak yazmısım

savunma oyuncuları formda olmasa dicektim.maç başından beri her topa ayak uzattılar.1 saniye gecikseler gol olcak pozisyonlarda falan.

hatasızdı sauvnma ama 10 kişi kalınca coktuler
Sosyal ağlarda paylaş

Hakemle falan diyorlar da ben anlamadım, dün yoktum buralarda yazamadım bugün yazayım.
Barca-Arsenal Stats >
Goals: 3-1
Total attempts: 19-0
On target: 10-0
Possession: 68-32
Passes Completed 724-199

Neyin hakemi abi? Neyin 10 kişi kalması son 30 dakikada mı oldu bu istatistik farkı? Ben böyle bir ezmek görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda pas-pas degil olay..Adamlar gereksiz is denemiyorlar o kadar...Yoksa Barca sadece pas yapiyor demek asiri sig bir yaklasim bence..
Dikkat edin maclara her turlu varyasyon var, sagdan geliyorlar, soldan geliyorlar, sut cekiyorlar, ara pasi atiyorlar, kanatlara iniyorlar, ceza sahasi onunde verkac yapiyorlar, daha ne yapacak adamlar...
Messi dahil 3-5 kisinin arasina dalan yok, sacma sapan doldurma sisirme ezbere top atma yok...Adamlar futbolun kralini oynuyorlar, sadece pas olarak gormeyin olayi...
Her zaman rakip ceza sahasinin onunde sira halinde dizilmis bekliyor bir anlik pasla verkacla tik golu atiyor adamlar...
Yukarida dendigi gibi eger Arsenal'in son noktadaki mudaheleleri cok yerinde olmasaydi mac cok farka giderdi...
Rakibin sutu yok yahu, ben bir ara Arsenal'in rakip sahayi gectigini gormedim....
Yenilir, yenemez vs ama bundan daha iyisi nasil olur bilemiyorum...Unutmayin burada tutarlilik onemli...Barcelona tutarli oynuyor, mesela Arsenal gibi bir takim anlik parlamalarla one cikiyor..Cok hizli her saniye deli gibi atagin oldugu takimlar olamaz ki zaten bu mac trafiginde ve uzun vadede, anlik parlar iste Arsenal gibi, bazi maclar efsane oynar bazi maclar kaybolur...
Barcanin ne oynadigi belli iste, basit ve efektif...Rakip topa degemeden mac bitiyor...
Burada aslinda Barcelona'nin nasil guzel pas yaptigina degil, topu nasil bu kadar iyi geri kazandigina bakmali...
Kusura bakmayin Inglizce klavyede yaziyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Şuda var bu adamlar toplu rakip sahada basıyor. Top kaybında tahammülleri yok ki kontra yeme ihtimalleri yüksek. Yedikleri gollerin çoğuda böyle. Top bende olsun defansta gelsin hucum yapsın diyor adamlar. Aşmışlar. Tabi rakipleri yok diye heycan falan bırakmadılar futbolda :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...