Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fde said:

ntvspor.net

pandiani apaçiye sağlam ayar vermiş :D

Ya bilmiyorum da bir tek bn mi uyuz oluyorum bu adama? Yani al bu ronaldo diye karşıma koysalar 3 öğün döver 1 öğün yemek vermem, o kadar sinir bozucu bi herif. %99 ego %1 su ve minerallerden oluşuyor adam.
Mesaj tarihi:
geçen gece ntvspordaki spor servisi programında bu olayın devamını da gündeme getirdiler.olay şöyle bu atışmaları duyan mourinho arara giriyo pandiani için bedavadan kendi reklamını yapıyor diyo(ben haberi ilk duyduğumda mourinhonun karışacağını düşünmüştüm öyle de oldu zaten)pandiani de nihayet babası onu korumak için ortaya çıktı tarzında bi demeç veriyo falan
Mesaj tarihi:
Wolves tam bela olmuş yalnız. Adamlar Manu, Liverpool, Chelsea, City falan hepsine birer defa çakmış oldu. Buna rağmen son sıradalar. Tam bir Hikmet Karaman takımı.
Mesaj tarihi:
Kaspar said:

Wolves tam bela olmuş yalnız. Adamlar Manu, Liverpool, Chelsea, City falan hepsine birer defa çakmış oldu. Buna rağmen son sıradalar. Tam bir Hikmet Karaman takımı.

ahahah

bugünkü chelsea liverpool maçı çok güzel geçecek eminim.
Mesaj tarihi:
valla owen'in takımdaki orta dönemlerinden beri Liverpool fanıyım, (20 yaşındayım lan, o yüzden buradaki bir çok kişiye göre yakın tarih olacak bu sfs) İngiltere'yi geçtim Milan'la birlikte Avrupa'da başka takımda tutmam.

Nasıl sevindim anlatamam Liverpool'un toplanmasına, Chelsea'e de koymasına ama beni farklı bir sevindiren şey, o tek golün Torres'e feci girmiş olmasıdır.

Hani gittin tamam, gittikten sonra arkadan konuşma ... Liverpool'un başarılı olmasını bekleyemezmiş ...
  • Yeni Oluştur...