fde Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ntvspor.net pandiani apaçiye sağlam ayar vermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 newcastle 0:4 den 4:4 e geldi arsenale karşı. 4-5 dakika daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Kırmızıların kızlık gidici gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Yazarken gitti, hayırlı olsun. japon_bayragi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bozdular manu'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 barça üst üste 16 maç kazanarak real madrid e ait 15 maçlık la liga galibiyet rekorunu kırmış. Messi de hattrick yapmış maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 fde said: ntvspor.net pandiani apaçiye sağlam ayar vermiş :D Ya bilmiyorum da bir tek bn mi uyuz oluyorum bu adama? Yani al bu ronaldo diye karşıma koysalar 3 öğün döver 1 öğün yemek vermem, o kadar sinir bozucu bi herif. %99 ego %1 su ve minerallerden oluşuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 geçen gece ntvspordaki spor servisi programında bu olayın devamını da gündeme getirdiler.olay şöyle bu atışmaları duyan mourinho arara giriyo pandiani için bedavadan kendi reklamını yapıyor diyo(ben haberi ilk duyduğumda mourinhonun karışacağını düşünmüştüm öyle de oldu zaten)pandiani de nihayet babası onu korumak için ortaya çıktı tarzında bi demeç veriyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 morinyo da inanılmaz itici, onu eklemeyi unuttum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Wolves tam bela olmuş yalnız. Adamlar Manu, Liverpool, Chelsea, City falan hepsine birer defa çakmış oldu. Buna rağmen son sıradalar. Tam bir Hikmet Karaman takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bugün chelsea-liverpool maçı var anfield'da oynansa süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Kaspar said: Wolves tam bela olmuş yalnız. Adamlar Manu, Liverpool, Chelsea, City falan hepsine birer defa çakmış oldu. Buna rağmen son sıradalar. Tam bir Hikmet Karaman takımı. ahahah bugünkü chelsea liverpool maçı çok güzel geçecek eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 o maç apayrı bir güzel olacak orası ayrıda Liverpool Wolves'a çaktı geçenlerde 3 gol asdfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 kaçta chelsea - liverpool maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 18.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 basliyor gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Chelsea adam olsun. Bize laf edenlerde, 2 kere düşünsün gençlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 de ayrı hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Khelben said: Chelsea adam olsun. Bize laf edenlerde, 2 kere düşünsün gençlik. siz kimsiniz lan?? duyanda doğma buyume liverpool'lu sanıcak asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 mokoko said: Khelben said: Chelsea adam olsun. Bize laf edenlerde, 2 kere düşünsün gençlik. siz kimsiniz lan?? duyanda doğma buyume liverpool'lu sanıcak asdasdsa Aye mate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 valla owen'in takımdaki orta dönemlerinden beri Liverpool fanıyım, (20 yaşındayım lan, o yüzden buradaki bir çok kişiye göre yakın tarih olacak bu sfs) İngiltere'yi geçtim Milan'la birlikte Avrupa'da başka takımda tutmam. Nasıl sevindim anlatamam Liverpool'un toplanmasına, Chelsea'e de koymasına ama beni farklı bir sevindiren şey, o tek golün Torres'e feci girmiş olmasıdır. Hani gittin tamam, gittikten sonra arkadan konuşma ... Liverpool'un başarılı olmasını bekleyemezmiş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ingiltere'de bu hafta ilk 3 dakikalar içinde 94388943 gol olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 david luiz benfica --> chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Xavi röportajı Barış Gerçekler blogunda türkçe çevirisini yayınlamış.güzel bir röportaj olmuş okumayan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 varmi manu - city izleyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar