aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bir alexleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Barcelona fark atmaktan o kadar sıkıldıki birbirleriyle kavga etmeye başladılar, aksiyon arıyorlar hayatlarında Pique vs Alves iyiydi dün Bu arada bugün ntvspor falan veriyor mu Madrid derbisini kupada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Veriyor sanırım ntvspor sitesinde görmüştüm ama NTV NTVspor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Ntvspor veriyor maçı,forlan attı athletico önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Abi R.Madrid nasıl bir takımdır ya. Çok hızlı oynuyorlar tempo çok yüksek. Rakibinde oyununu bozuyorlar ama kendi oyunlarınıda bozuyorlar. Bir sürü pas hatası oluyor hem R.Madrid'te hem rakipte. Rakibe top yaptırmıyorlar ama takımda herkes zor pas denediği için kendilerde çok top kaybediyorlar. R.Madrid'te en iyi pas yapan adam Mesut. Bazen verkaç deniyor diğer oyuncularla. Adama kısa pas yapıyor adam alıp 40 50 metre 10 kişi arasındaki 1 oyuncuya gol pas deniyor. Dün zaten 1 asist 1 gol sahanın en iyisiydi Mesut. Biraz kondisyonunu yükseltirse taş gibi oyuncu olur. Normalde hızlı bir oyuncu ama dayanıklı değil. Biraz fizik kasarsa tekniği ve oyun zekası harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Abi kaka bitmiş yalnız.Adam yürüyo sahada,2. lig topçusuna dönmüş.Üzüldüm gerçekten,zor toparlar madridden sonraki durağı neresi olacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 fenere gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ferhat gocer'den gelsin bence. "kaka bize gelsin, o da bezsin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ahh kaka ah hiç bırakmıycaktın milanı.gerçi o bırakmadı milan yolladı =( ibrahimovicin arkasında olaydı kötümü olurdu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 diego buonanotte -> malaga (hazirandan itibaren gidicekmiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Kaka düzelir daha yeni çıktı sakatlıktan adam uzun zamandır yok hantallaşmış oda geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ne kadar doğru bilmiyorum da aceto kaka için artık müzmin sakat, sürekli tekrarlayacak falan diyodu yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Aynen. Toparlaması için biraz zaman verin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 mokoko said: diego buonanotte -> malaga (hazirandan itibaren gidicekmiş) adam diğer tarafa gitti geldi, avrupa'ya transfer bile oldu sonunda harika lan sdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 jena II makoun -> aston villa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 İngiltere liginde günün 4 maçı da berabere bitmiş dikkatimi çekti. Tam spor lotoluk durummuş. Liverpool - Everton da bunlardan biri. Maçı izleyemedim seyri nasıldı bilmiyorum, ama Dalglish gazı falan da pek bi yere vardıramadı işi henüz. Bi derbi galibiyeti olsaydı çıkış gelirdi belki sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abidal'in bütün kariyerinde resmi maçlarda golu yokmuş hiç. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ya barcayı tutmak nasıl bişey acaba yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Bayıyomuş bi yerden sonra katalan arkadaşıma sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yılan gibi akıyo barça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 insan sıkılır ya yen yen nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 mokoko said: abidal'in bütün kariyerinde resmi maçlarda golu yokmuş hiç. asdasd yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ben şaka sanmıştım onu hiç ilgimi çekmedi gerçekmi la yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 valla wikiye göre gerçek gözüküyo, lan barça da bek oynuyosun nasıl gol atamazsın arkadaş ahaha http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%89ric_Abidal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abidal 1-2 hafta önce gol attı diye hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar