hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 aferin mourinhoya çok güzel yapmış. bir hikmet hoca, bir de mourinho reyis zaten gerisi yalan :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bu durum ferrari durumundan bayağı farklı. 2 sene önce miydi neydi bi takımın iki pilotu ilk iki sıradayken son turda radyodan öndeki adama "yavaşla gerindeki geçsin seni" demişlerdi mesela. kurallara bakarsan sorun yok, ama çat diye para cezası ve uyarıyı aldılar, hatta bi dahakine bitiririz sizi diye tehdidi bile yediler. o kadar benzetmek istiyosanız buna benzetin. çok daha benzer bir durum. kural açığı yakalayıp oradan üçkağıtçılık yapmakla iyi olunmuyor. ki zaten bunu ilk yapan adam da mourinho değil. yıllardır oyuncular bilinçli sarı kart görürler bu tür turnuvalarda. mourinhonun üzerine okları çeken şey bunu direkt dikkat çekici şekilde yapmaları, bir de sarı değil ikinci sarıdan kırmızı görmeye oynamaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Rew haklısın da örneğim yanlış anlaşılmış. Benim kastım kural düzenlemeleriydi şuminin son zamanlarındaki. İşte aynı test aracı kısıtlamaları aynı araçla yarışmak zorunda bırakmalar gibi. Sonuçta yıllardır bir çok takımın oyuncunun yaptığı birşey bu. Hani saçma olan mesela ben oyuncuma gidip Q7 seni geçtiğinde faul yap servetle 1v1 bırakma gerekirse sarı kart gör diyebiliyorsam, maçı oyalayıp sarı kart görün ki öbür tura kafamız rahat çıkabilelim de diyebilirim. Hani Fifa önce kasıtlı olarak rakibi sakatlamaya yönelik hareketlere karşı önlem alsın. Mesela milli maçtan sonra Arda'yı bilerek sakatlamaya çalıştım diye açıklama yapıcak kadar yüzsüz bi adam 6 ay falan futbol oynayamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Rewendor said: bu durum ferrari durumundan bayağı farklı. 2 sene önce miydi neydi bi takımın iki pilotu ilk iki sıradayken son turda radyodan öndeki adama "yavaşla gerindeki geçsin seni" demişlerdi mesela. kurallara bakarsan sorun yok, ama çat diye para cezası ve uyarıyı aldılar, hatta bi dahakine bitiririz sizi diye tehdidi bile yediler. o kadar benzetmek istiyosanız buna benzetin. çok daha benzer bir durum. kural açığı yakalayıp oradan üçkağıtçılık yapmakla iyi olunmuyor. ki zaten bunu ilk yapan adam da mourinho değil. yıllardır oyuncular bilinçli sarı kart görürler bu tür turnuvalarda. mourinhonun üzerine okları çeken şey bunu direkt dikkat çekici şekilde yapmaları, bir de sarı değil ikinci sarıdan kırmızı görmeye oynamaları. Formula 1 örneğine laflarım var, orada sen bırak kazanma schumacher kazansın diyerek takım kazananı belirlemişti, takım emirinden kasıt oydu ve pilotların birbiriyle yarışmasını engellemekti. Bence çok mantıklı bişey takdir ediyorum Mourinho yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sence mantıklı olabilir, ama işin alimlerince değilmiş ki çat diye cezayı yapıştırdılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Bence mantıklı olan Mourinho'nun yaptığı bu arada Ferrari'nin ceza alması çok mantıklıydı zira zaten formula 1 i domine ediyorlardı bide takım kendi içinde yarışmayınca schumacher kazanıyor öyle gidiyordu. Bizde alimi olduk zaten formula 1 in futboldan uzun süredir takip ediyorum, yurt dışına yarışa gittim vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Ferrari durumu ile karşılaştırılacak bir durum değil bence. Orda barichello'nun yenen bir hakkı var. adam hakkıyla 1. olacakken, bir talimatla yarışı kazaanamıyor ki ilerde bahsi geçti mi o yarışı kim kazandı diye schumacher dicekler, barichello değil. ama bu öyle değilki. adam bilerek kırmızı kart görebilir yani. bunu ilk kez görmüyoruz ki.. kaç oyuncu sinirlendi mi direk girdi ve kırmızı kart gördü? bi ton oyuncu... kendi bilecekleri iş... çok akıllıca bi harekette bulunmuş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mourinho'nun taktik zekasını kaldıremıyor başkaları.adam geleceği düşünerek yatırımını yapıyor helal olsun demeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bilerek sarı kart görerek kota temizlemek ben futbol izlemeye başladığımdan beri uygulandığını gördüğüm bir şey. bunu yeni bir şey, bir taktik zekası ürünü olarak görüyorsanız 20 senedir ne izliyodunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 fransız gazeteleri mourinho'nun yaptığı için futbol tarihinin en kara günleri demişler asdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ahaha dünya kupasında yaşadıklarından daha kötüydü yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Carlos Tevez, Dünya Kupası öncesi Arjantin'in Güney Afrika'da şampiyon olması halinde futbolu bırakacağını söylemişti. Kupa sonrası Manchester City'ye dönen yıldız futbolcunun, futbola bakışı değişmiş değil. Henüz 26 yaşındaki Tevez, Avrupa'da 3-4 yıl daha top koşturduktan sonra, futbolu bırakacağını söyledi. Babasının istemesi halinde, ancak Boca Juniors'ta kısa süre daha forma giyebileceğini vurgulayan yıldız futbolcu, "Belki bana inanmıyor olabilirsiniz. Ancak çok ciddiyim. Artık oynamak istemiyorum. Sadece futboldan değil, futbol dünyasındaki insanlardan da bıktım" ifadelerini kullandı. http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/28229/tevez-futboldan-biktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Nerde ne kadar sorunlu adam var, hepsi Arjantin'den çıkıyor arkadaş. Niye bu kadar nankörler bu adamlar kendi yeteneklerine karşı? Maradona, Ortega, Tevez vb. Tabi bunların yanında Batigol, Crespo gibi süper kişiliğe sahip adamlar da var ama onları tenzih ediyorum. Messi'yi katmadım daha bebe olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Brezilya ve Arjantin'in genel karakteristik yapısı o. Brezilya'da da Ronaldinho olsun Adriano olsun bayağı şımarık adamlar var. Zaten rahat adamlar güney amerikalılar. meksika olsun brezilya arjantin olsun öyle kendilerini sıkmaya gelemiyorlar. Üstüne iki ülkenin de geneli fakir olduğu ve futbolu fakirlikten kurtuluş kapısı olarak gördükleri için hele bir de bi anda y ıldız olup 0dan milyonlar kazanmaya başlayınca şımarma ihtimalleri daha fazla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ya adam aslında haklı, yani dedikleri ve tepkisi bence doğru ama; ARTİSTLİĞİN KİME OĞLUM ? madem sıkıldın, 3-4 yıl daha niye oynuyorsun. Bırak, lafını söyle git en azından böyle böyle 26 yaşında bıraktı diye efsane ol. Lafının arkasında dur ... Ne yani 4 yıl daha oynayıp bir sonraki dünya kupası'nı mı kaldıracak Arjantin ile ? Habiesie diyorum Tevez'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 çok da meraklıydık oynamana, hadi naş dese de city rahatlasak toptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 http://www.foxsports.com.au/football/premier-league/manchester-city-star-carlos-tevez-tired-of-football-wants-to-punch-young-teammates/story-e6frf4a3-1225962037026?from=public_rss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 berbatov 5 attı blackburn'e asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 tuncay efsane asist yapmış son dk'da man. city'i üzmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Liverpool yine ZAAAA. Lennon ekleştirdi 90'da bi tane ehehehe bu arada liverpool 5 sarı kart görmüş, Tottenham'ın sarı kartı yok maçta. sertlikle sindirmeye çalışıp yetememiş bebeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Skrtel'in maça üst oynaması gözlerden kaçmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 çok bahtsız takım bu liverpool, bu sene 3 maçlarını 90+'da yedikleri gollerle kaybettiler ki biri arsenal biri tottenham maçı işte asdf 3. neydi hatırlamıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 beyler, lennon rahat olun çekmiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 West Ham show yapiyo 4-0 MAN UTD pert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Revenant said: West Ham show yapiyo 4-0 MAN UTD pert 4. golü 2 zenci göstere göstere attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar