Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Manu 86'da attı. canlarım benim, sizi çok seviyorum. Bu arada yarın için kazanacak takımlar kimler sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 eski bir manu taraftarı olarak gerçekten attıkları gole çok sevindim. yarın rosenborg, paok, villareal, az alkmaar, liverpool banko kazanır. villareal ilk yarı da önde geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bursa gene gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 haha bursalı oyuncular rakipten forma almaya çalışıyor. 'abi formanı virsene' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Glasgow farkı 2ye çıkarsaydı ben çok mutlu olcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Yarın ben portoya güveniyorum yine her zamanki gibi. Adamlar bu sezon oynadıkları tüm resmi maçları kazandılar, daha nolsun. edit: ayrıca beşiktaşın da oranı güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yaktın beni barca. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Eralp said: Yarın ben portoya güveniyorum yine her zamanki gibi. Adamlar bu sezon oynadıkları tüm resmi maçları kazandılar, daha nolsun. bilyonerdeki yorumlardan okuyup okuyup gazlanmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 martinsgale diyorum porto puan kaybeder deplasmandaysa eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 goldbären said: Eralp said: Yarın ben portoya güveniyorum yine her zamanki gibi. Adamlar bu sezon oynadıkları tüm resmi maçları kazandılar, daha nolsun. bilyonerdeki yorumlardan okuyup okuyup gazlanmayalım bilyoneri takip ettiğim doğrudur ama 1 kere bile ordaki yorumlara göre kupon yapmadım ben. Bu yıl portoya 3 kere oynadım 3ünde de tutturdu adamlar, öyle okuduklarımı yazmıyorum burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Eralp said: goldbären said: bilyonerdeki yorumlardan okuyup okuyup gazlanmayalım bilyoneri takip ettiğim doğrudur ama 1 kere bile ordaki yorumlara göre kupon yapmadım ben. ben öyle yaptım ama eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 abi kim kazanır onu konuşuyoruz, kupon mupon neler diyorsunuz aman allahım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Biz şurda eğlencesine tahmin yürütüyoruz ya..Kumar kötü bişey oynamayın oynattırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yarın city, dortmund, psg, porto ve villareal kazanır. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 psg biraz sıkıntılı, gerisini ben de öyle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ek olarak liverpool, atletico madrid, rosenborg da kazanır. beşiktaş maçı da gollü geçer gibi. 2-1 2-2 3-2 olası skorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bu yazdıklarınızdan iki tanesi patlayınca görürüz kuponları yarın:) bence atl. madrid kazanamayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 HADİ BEYLER İDDAA KUPONLARIMIZI KOYALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ccc sivil itaatsizlik ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kupon çok ayıp bir kelime bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kupon dedi banlansın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 oo bildiğin muhabbet koyuymuş bu başlıkta. yapmayın etmeyin arkadaşlar çok büyük günaha giriyorsunuz bilankalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 13 penaltı ile şampiyonlar ligi rekoru kırılmış bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar