berna54 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 BEN KOMPLE EV EŞYASI SATIYORUM yatak odası yemek odası koltuk odası genç odası fırın buzdolabı çamaşır makinası elektrik süpürgesi elektrikli şohben ütü ütü masası soba yemek masası sehba takımı televizyon uydu seti toplam 3.250 tl beyaz eşyalar garantili mobilyalar ise 1 yıllık tel:2644187183 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 54 lü berna olduğuna göre boşanmış galiba. ondan mı satılıyor eşyalar bi de yeri burası değil Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 berna telefon vermiş beyler. SALDIRINNNNNN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 olası bir tuzak dikkat. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 tuzak muzak gideri var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 herife kızmış evi boşaltıyo heralde berna Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 hayirli isler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bana bi blender lazimdi.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Bunlar patiyi nereden buluyor anlamış değilim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ucuz aslında Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 berna54 said: koltuk odası ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 KOLTUK ODASI NE LAN ODAYI SATIYOR LDSFKJGSLKDFJGDSFG Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 fede said: 54 lü berna olduğuna göre boşanmış galiba. ondan mı satılıyor eşyalar bi de yeri burası değil 54 sakarya ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 piyasayı bilmem ama bu kadar eşyayı 3.250'den satıyosa bi tuhaflık var bu işte. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 uydu seti, oh yeah. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 : ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 reyou said: uydu seti, oh yeah. koltuk odasindan sonra uydu sehpasi daha iyi giderdi aslinda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berna54 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 yurt dışına taşınıyorum ve ben ciddi ciddi yazdım ilgilenen arkadaşlara duyurulur.boşanmadım evliyim çocuklarım da var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 yeri yanlıs sadece. pazar alanı bolumune acman gerekliydi. hem daha fazla insan da gorur orada. tasırlar gerci yakında o bolume Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 böbrekler gg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 xaty said: berna54 said: koltuk odası ? ohara? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 beyler evliymiş dağılabilirsiniz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 o ev kiralık değil dimi? http://www.youtube.com/watch?v=qGXHesYl78E Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 pascalnouman said: reyou said: uydu seti, oh yeah. koltuk odasindan sonra uydu sehpasi daha iyi giderdi aslinda yok set dedigine bakma direk yorunge oturtulmus olan bitane verecekler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.