Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Arkadaşlar, gerçekten çok önemli ve acil olarak şu ödevi yapmam gerekiyor: Tıkla. Kendim kasmayı denedim kaç saat ama beceremedim, ucundan tutar mısınız? Cidden çok önemli ve acil. Kolaymış diyen olursa bu daha da kolay, o da olursa sevinirim. Fakat bütün öncelik ilkinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Yarın iki kişiye linklicem, elimden bu geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 agzıma sıctın gece yolculugum var uyuyamıcam ulan nasıl da unutmusum be 1 senede utandım kendımden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://img293.imageshack.us/img293/3143/hebele.jpg Arkadaşa rica ettim bi göz attı ben unutmuşum bir miktar. Doğru olması lazım ama. Sağlamada eksiklik de var Vb > Ve, yani basis-emitter bağlantısı forward biased, hem de Vb << Vc, yani basis-collector bağlantısı reverse biased, bu ikisi de geçerli olduğu için forward active bölgede olması tutuyor. İkinciyi de bi zahmet kendin yap abi, hiçbişi bilmesen kirşof mirşof yarım saatte yaparsın onu yapamıyosan mezun olma zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ne kıl iğrenç bi dersti şu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 abı ben bayılırdım da benden geçmiş ole mütiş bi özgüvenle kalemi alıp hedee yapınca kaldım lan heeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 hic utanmadim sahsen thevenin olsun fourier olsun elektronik olsun o zamanda anamadim bi sekil gectik simdide anamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Teşekkür ettim yardımı dokunanlara. :) edik: ve hatta geyik yaparak topiği uplayanlara, dolaylı katkılarından dolayı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 dostum tam doğru çözümler ve sağlamasını upload ettim: tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 elektronikle ugrasacaksaniz bunlar olmazsa olmaz networking ya da mmodl -rf yapaeken bile cok ise yariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ulan geçen gun sınav olduk direk bunlardan. kalıyorum ulan of.! hiçbirşey anlamadım şu dersten anasını satim. ha birde direk bu sınav sorusuydu bizim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar