ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 dediğim gibi adım stilini değiştirip dene aynı mesafeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 L-carnitin yağ yakmaya takviye bir üründür. Eğer öle bana enerji versin, daha iyi hissettirsin diyorsan n.o ürünü al bir tane onu kullan daha iyi sonuç verir hatta onuda alma koşmadan önce bir tane kahve iç mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Umarım geç kalmamışımdır :) Öncelikle 400 metre atletizmin zor yarışlarından biridir. Hem aerobik hemde anaerobik sistemin kullanıldığı bir koşu. Meali; hem oksijeni yakıyorsun hem de kas depolarını kullanıyorsun. Bu yüzden bu koşuya yönelik çalışmalar genelde 4x400 metrelik antrenmanlarla başlar giderek artırılır ki süratte ve kuvvette devamlılık geliştirilebilsin. 75 saniye yani 1.15 400 barajı için çok ideal bir rakam. Atla deve değil yani. Yanılmıyorsam 85'e kadar düşmüşsün. Yapman gerekenler ilk çıkışta asılmak değil kesinlikle. Bundan sonraki antrenmanlarında şunu deneyebilirsin. İlk 200 metreyi tempolu koşup son 200 metrede temponu artırabilirsin. Bu kesinlikle daha yararlı bir taktiktir. Şayet tek koşacaksan bunu yapmalısın, kulvarlı koşulacaksa eğer çok daha şanslısın. Aklına takılan başka bir şey varsa seve seve yardımcı olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 İşin abes yanı ve üzücü olan, 5000m koşan atletler 12.5 tur koşarlar ve her bir turu yani 400 m yi, 60 saniyede katediyorlar. 12.5 tur ve turbaşına yani her 400 m yi 60 saniye koşuyorlar, bunu ilk idrak ettiğim an göçmüştüm resmen, hevesim kırılmışdı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 10.000 metre dünya rekorunda -yamulmuyorsam- rekoru kıran atlet son 400'ü 52 saniyede koşmuştu. O daha da vahim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 İnsan değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 abi sakin. tamam. gel soyle otur bi, sakinleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 easy champ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 söylenmediyse belirtmekte fayda görüyorum.. İnsan değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Law +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Ne değil bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Yuh be amma spam olmuş, mesajı gönderdim bakdım takıldı ohooo dedim bir kaç kere tıkladım. Ama spam yapmak gibi bir amacım yokdu :). Silinsin bari. Bu arada İnsan değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Silindi, kalanlar onlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 halledebildi mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spyfurky Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Çok sevgili İlgili forum arkadaslarım yardımlarınız ve destekleriniz için çok tşkler... Gerçekten ilgili ve kaliteli bir forumsunuz.. bu laf olsun diye söylemiyorum .. Bu arada 400 metre koşuyu antremanlarda ne yaptım ne ettiysem yapamamıştım hep 78 saniye hep 78 saniye ama dün :) Sınavlarda 67 saniyede koştum :) Zorlanacagım dediğim barfiks ide yapttım ..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 200 metrede nası kesiliyorsunuz ya oha ben yıllar yılı koşmasam gene kesilmem en az bi 700 koşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Tebrikler hadi gözünaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hadi geçmiş olsun, nice 400 metrelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 dostum hiç koşmadın heralde 100 metrede bile yorulur insan belirli bir kondisyona sahip değilse,hatta halı sahada 40-50m atıp kesilenlerde dolu(bkz: gol atıcam diye çıkıp savunmaya bidaha dönmeyen oyuncu modeli) Farinal said: 200 metrede nası kesiliyorsunuz ya oha ben yıllar yılı koşmasam gene kesilmem en az bi 700 koşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 AthleT said: Tebrikler hadi gözünaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Farinal said: 200 metrede nası kesiliyorsunuz ya oha ben yıllar yılı koşmasam gene kesilmem en az bi 700 koşarım Şaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spyfurky Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 wala 0 700 koşarım diyen arkadaş bi 100 metre depar atsın ondan sonra görüşelim.. 1 20 gün boyunca hergün koşu çalışmaları yaptım daha nefesim ve bacaklarım açılmadı.. sonuç olarak şunu anladım koşmak gerçekten güzel bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patiks Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Arkadaşlar foruma yeni katıldım.Benimde 400 metreyi 85 saniyede koşmam gerekiyor.Yaklaşık 1 haftadır çalışıyorum.Gelebildiğim en son nokta 90 saniye civarı.Bunu 80 ve civarına nasıl indirebilirim.Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 serbest koşu dediğin şey zor ya 1 hafta çalıştıktan sonra 8km/h ortalama hızla 4 km durmadan koşabilirim. yarım saat. koşu bandında (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar