Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yaptıgım salaklıgı burda paylaşmak istiyorum, sizin de yorumlarınızı almak istiyorum arkadaşlar : ( 7 aydır çok güzel giden bi ilişkim vardı, acayip iyi anlaşıyorduk ve çok da kafa dengiydik. kavgalarımız oluyordu fakat kolay atlatıp kaldıgımız yerden devam ediyorduk. neyse, kısacası gerçek manada mutluydum, mutluyduk yani. ta ki bir an da hayatım degişti, kendi ellerimle hayatımı boka çevirdim. nasıl yaptım anlatayım. ben bi iş başvurusunda bulunmuştum, daha dogrusu staj. bu sene mezun olucaktım ve bu staj benim için çok güzel bir başlangıc olucaktı, o yüzden çok bel baglamıştım bu işe. neyse başvurumu yaptım, kabul ettiler, proje yapmamı istediler, projeyi yaptım, arkadaşlarıma gösterdigimde begendiler ve kabul edilebilecegimi söylediler, ve ben de olumu bir sonuc bekliyordum. projeyi gönderdikten sonra, erkek arkadaşıma dedim ki "eger bu iş olmazsa çok üzülürüm kaldıramam ben" demiştim. neyse, 2 hafta sonra sonuc geldi. beklenmeyen sonuc: olumsuz yanıt..... o an kahroldum, dünyam yıkıldı sanki, dışardan cok abartmış gibi görünebilirim ama gerçekten öyleydim, hassasım işte, kafama koydugum şey olmadıgı zaman yıkılıyorum resmen. neyse, erkek arkadaşımı aradım paylaşmak için, aglıyordum hüngür hüngür, hiç bi tesellisi fayda etmiyordu, sanki hayatımın bitişi gibi.. bir an ona kızdım sinirlendim, gözüm o kadar dönmüştü ki, o çok sevdigim insanı bile hayatımdan çıkarıp yalnız kalmak istedim, çünkü o kadar kötüydü psikolojim. benden ayrılmasını saglamak için onun affetmiyecegi bir şey, ne yapmam gerekirdi bunu iyi biliyordum. eski erkek arkadaşımı aramak.. gözüm öylesine dönmüş ki battıkça batıyordum. kendimden nefret ede ede yaptım bunu, aradım eski erkek arkimi konuştum kendimi suclaya suclaya, ve başta sevgilime bu mevzudan hiç bahsetmeden bitti dedim, ama ertesi günü beni arayınca bitmemiş oldugunu anladım, ama cesaret edemedim onu kaybetmek korkuttu beni. ta ki ertesi gün vicdan azabından kıvrandıgım ana kadar bu böyle gitti. ve söyledim, "eski erkek arkimi aradım, sen benden ayrıl diye yaptım" dedim. o an kahroldum, o da "tamam, beni bi daha arama" deyip teli kapattı. bile bile hem kendi canımı hem onun canını öyle yaktım ki, güzelim ilişkiyi mahvettim kendi ellerimle... aradan 2 gün gecti... aradım, konuşmam gerek senle dedim buluşabilir miyiz dedim. tamam dedi, 15 dk sonra buluştuk. ben her sözümde batıyordum, her sözümde gözünden biraz daha düşüyordum, yaptıgımın savunulacak bi tarafı yoktu, özür dilemek o kadar anlamsızdıki.... neyse, konuştuk, havadan sudan konuştuk, son yaşanılanlardan konuştuk, eve dönüş vakti geldi.. ve o acı gerçegi öğrendigim an geldi: " ben dün bi kızla tanıştım " dedi...gerisini anlatmama gerek yok, gözyaşlarım sel oldu aktı, her cümlesinde canım biraz daha yana yana... agladım, onu çok sevdigimi söyledim, pişman oldugumu söyledim. ama ne fayda... aradan 1 gün gecti, 2 gün geçti, o gün finalim vardı, yapamadım hiç bişey , aklımda sadece o vardı, benden ayrıldıktan 2 gün sonra bi başkası, ayrılık, yaptıgım salaklık, hepsi beynimi ele geçirmişti, hocanın bi çık hava al gel öyle devam edersin gibi önerilerine ragmen hiç bişi yapamadım ve sınavdan cıktım, tek ders sınavına da kalmış oldum böylece, kötü gecen ilk ve son sınavım oldu. agladım, onu aradım, mutlu musun dedim canımı yakmayı başardın dedim, sınavım kötü geçti dedim. çok üzüldü ve yanıma geldi hemen, gününü benimle geçirdi, ama artık bi başkasından hoşlanıodu ve onunla sevgili olma yolunda ilerliyordu. için canım heryerim kanıodu resmen, herşeye ragmen onu cok seviyodum. o günden sonra üst üste 3 gün daha buluştuk, benimle zaman geçirmesi için herşeyi yapıyordum. allem edip kullem edip yanımda tutuyordum, es kaza kızla buluşmasın diye : ( ama geceleri konuşuyorlarmış kendi söyledi : '( "biz artık sevgili olamayız, sen ayrıldın, sen eski sevgilini aradın, sen olsaydın şu an o kız olmicaktı, artık umut etme hiç bişey " dedi . ben 3 gün üst üste bu sözleri duymaktan harap oldum yeterince zaten, ve son görüşmemizde, yani dün, birbirimize öylesine sarılmıştık ki beni yanaklarımdan öpüyordu, ve birden "beni son kez ilk günki gibi öper misin?" dedim, ve bi kaç dk sonra öpüşmeye başladık, ısrarla söyledim umut almadıgımı sadece son kez öpmek istedigimi söyledim sonuc olarak tek ders sınavıma kadar görüşmeyecegiz, kafamı toparlamamı, sınavıma çalışmamı tembihledi, o gün görüşme sözü verdik, o vakitler o kız sevgilisi olsa bile", "görüşürüm tabiki, biz seninle hep iyi bi arkadaştık öyle de kalıcaz" dedi bana. bilmiyorum , ama beni öptügüne göre hala ümit edebilir miyim beni affetmesi için bilemiyorum ama, hayatımda böylesine büyük bi hata yapmamıştım, üstelik bunu asla haketmeyen birisine... kendim ettim kendim buldum .... biraz özel oldu gibi ama sonucta kişisel, paylaşmakta zarar görmedim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bence senin meraban gelmiş. bahane aramışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bi de beyler yaralı kız topiği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 okumadım ama gecmis olsun her sey yoluna girer :P sonra su akar yolunu bulur,bisiler olur iste salla ahahahah yaralı kız ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 fede said: bence senin meraban gelmiş. bahane aramışsın anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bence haklısın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yani eski arkadaşını aramak için bahane yaratmışsın. bi yerde batırman veya başına gelen hiç bişey aramanı gerektirmiyodu. aramak istemişsin, eline de fırsat geçmiş aramışsın işte. son elemandan da umudu kes bence. yalan olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Schwarzkopf said: bi kaç dk sonra öpüşmeye başladık tl;dr , ama seçici algı burayı hemen yakaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://images.starcraftmazter.net/4chan/for_forums/cool_story_sis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 fede said: yani eski arkadaşını aramak için bahane yaratmışsın. bi yerde batırman veya başına gelen hiç bişey aramanı gerektirmiyodu. aramak istemişsin, eline de fırsat geçmiş aramışsın işte. son elemandan da umudu kes bence. yalan olmuş o ya o ex olanla çok sorunlar yaşamıştık, bizim ilişkimizi çekemiyodu, aramamam gereken bi kişi oldugu için aradım onu, merabam da gelmiş olabilir ama bu cok ufak bi sebep, ilişiyi sarsacak boyutta olmayabilirdi, bu hale ben getirdim, umut konusunda ben de katılıyorum acı da olsa, ne bileyim, işte... ben sadece böyle hata yapmak, kaybetmek ve 2 gün sonra başka biri, agır geldi çok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 böyle senin gibi dengesiz , ergen triplerindeki bir kız için iyi olmuş.Çocuk gerçekten seni sevse 2 günde başkasında hoşlanmaz o ayrı mesele ; ama beni düşündüren ya gerçekten seni çok seviyor olsaydı o zaman bu yaptığın saçmalıklar , onun hayatını nasıl zehire çevirirdi hiç düşündün mü ? Umarım hiç bir kimse sana hakettiğinden fazla değer vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ben seni erkek zannediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 o da senin canini yakmak icin bi kiz uydurmus bence B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 _anijav_ said: böyle senin gibi dengesiz , ergen triplerindeki bir kız için iyi olmuş.Çocuk gerçekten seni sevse 2 günde başkasında hoşlanmaz o ayrı mesele ; ama beni düşündüren ya gerçekten seni çok seviyor olsaydı o zaman bu yaptığın saçmalıklar , onun hayatını nasıl zehire çevirirdi hiç düşündün mü ? Umarım hiç bir kimse sana hakettiğinden fazla değer vermez. bu 3. oldu çünkü. ne deseniz haklısınız. eski erkek arkim yüzünden; 1. de affetti 2.de de affetti 3. de artık kaldıramadı,ve üstelik bunu ayrılmak için yaptıgımı söyledigimde. onun gözünde çok basit ayrıldık, 2 gün sonra bi başkası, acı ama gerçek, ama ne olursa olsun o beni seviyordu biliyorum :( kimseden hakettigimden fazlasını istemiyorum ki zaten o konuda bi tasam da olmadı hiç bi zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 fede said: son elemandan da umudu kes bence. yalan olmuş o QFT adam 7 aylık ilişkiden bir günde sıyrılıp 3 gün sonra yeni sevgili yapabilecek kadar gamsız. azıcık kafan karışınca eski erkek arkadaşını araman , daha sonra da son öpüşme yoluyla açık kapı bırakman sayesinde en yeni eski sevgiline " bi durum olursa yedekteyim" mesajı vermiş oldun. halbuki o akşam eski sevgilini arayacağına bi karpuzu tek başına yeseydin ne depresyon kalırdı ne de bu kadar drama yaşanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Çok uzun lan birisi özet geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Phyx said: o da senin canini yakmak icin bi kiz uydurmus bence B)- ben kızı görmedim, fakat konuşmalarından bi açık yakalamaya calışıyorum, açık yok, plan yapılsa bu derece oynanmaz heralde, durakta otobüs beklesek, ansızın o kız aklına gelio ve bu saatlerde burdan gecebilir, beni böyle görmesin ayıp olur diye canımı yakıyor.... gerçek gibi, hatta gerçek olma ihtimali yüzde 99, kızın yaşını burcunu nerde oturdugunu ne iş yaptıgını herşeyi söyledi cünkü, keşke ben de rahatlıkla, uyduruo diyebilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 edit: denmiş. ama şu senin dediklerin de emin olmayı gerektirmez, hiç bir şekilde emin olamazsın. adam gerekiyosa karşısına arkadaşı bi kızı çıkartır oynatır çok zor değil. önemli olan o ümidi beslemek değil zaten, o ilişki yıpratıyorsa artık devam etmenin anlamı yok o adam için. saçma bir hareket olabilir ama senin en kolay ondan vazgeçmeni sağlayacak hareketlerden biri de yeni kız geyiğidir. her insanın gururu var çünkü, ilişkisi olan birinin peşinden ancak bi yere kadar gidebilirsin. sonrası kopmak zorunda. böyle bişey öne sürmese, şu ayrılık süreci çok daha uzun ve katlanılmaz olurdu belki karşındaki için. not: hareket doğru mu değil mi tartışmıyorum, sonra gelip kimse bana çok lame, çok loser falan demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 tl:dr'ciler ve özet geç lancılar için gelsin : staj başvurusu kabul edilmeyen kızımız tribe girip ilişkisini baltalar, sonra da vay ben neettim neyledim diye wot yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kasinmissin allah belani vermis bence basarili bide bi dersten kaldim snein yuzunden felan dye bole bi olay sonrasi beni arasi kiz ohhhh zerk olsun makatinaaaaaaa diye asfasfsafa diye gulerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 tl-dr eleman nasıl 2 dk da yeni kız buluyor tek dersten kaldıktan sonra stajın manası ne okurken mantıksız yaptığın bi şeylere sinirlenmem gerekiyordu insan ancak sevdiğine kızabilir ramiz+ezel tarzı bişeyler söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 söyledigim sözle beni bir anda bitirmiştir gözünde, 2 gün sonra yeni biriyle tanışmak istemesi de kendi bilecegi iş, onu bu konuda yargılamıyorum, hakkım yok evet kaşındım, Allah da belamı verdi, tek dersten kalmadım, finalden kaldım, tek derse kaldım, tek derse daha var. 2 gün sonra tanışmış, bi de benim canımı yakmak için, "senin eski sevgilin kadar olmasa da bizim de şeytan tüyümüz var, zor olmadı kızı ayartmak" dedi : ( ben aglarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bütün meriçleri getirin bana, tüm meriçleri istiyorum. köy meriçleri şehir meriçleri. dünyanın tüm meriçlerini istiyorum. durum ciddi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Schwarzkopf said: söyledigim sözle beni bir anda bitirmiştir gözünde, 2 gün sonra yeni biriyle tanışmak istemesi de kendi bilecegi iş, onu bu konuda yargılamıyorum, hakkım yok 1 gün sonra kız bulduysa böyle, o eskiden de aldatmıştır seni rahat ol. akşam simidi etmiştir bir sürü kızı. yoksa böyle rahad olamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar