Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Masquerade said: thanks captain obvious. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 uyuyor mu bizim takım anlamadım ki, millet mis gibi transferler yapıyor. biz anca ilhan ekeri alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 son 2-3 yıldır rolleri değiştik zaten bjk gs ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 josico maldonado almamızdan iyidir bi bok almamamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 başkan demişti öyle bi adam alıcaz ki yer yerinden oynıcak bu adam türkiyeye gelir mi ya dicekler. ibrahimovic diyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 yok artik adamin degeri 50 milyon euro fenerde bu para ne gezer :( keske gelsede izlesek, herkalde yari final oynariz gelirse tabi iyi bi stoper alirlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 para olsa bile o adam TR ye gelir mi, bi 5-10 sene sonra pili bitince gelir anca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bu sessizliği yorumlamak gerekirse, tek bir diyecegim olur, fırtına öncesi sessizlik. ekleme. bu arada ibrahimovic gelmesin zaten, 50 milyon verip o adamı alıp yıllıkda 10m cebine koyarsak, bu takım dağılır, dengeleri bozarlar, bu adam türkiyeye gelir mi lafını bana stoch da zaten dedirttiler, bence o laftan kasıt genç , gelecek vaadeden çocuklar, yaşlı kurtların yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 50 milyonu zaten FB'nin verebileceğini hiç sanmıyorum da, verecekse de o parayı tek iboya harcayacağına takımın en kritik eksiklerine 3 tane süper yıldız transfer edersin, takımın en aksayan 3 bölgesi en sağlam 3 bölgesine dönüşür. Bu arada en son Gyan için 15 milyon euro teklif yapıldı falan yazıyordu nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 İbo senelik 10M kazanıyor. Onu geçtim yani Fenerbahçe'de oynayacak adam değil İbra, gelirse formasını yakarım o derece öylesine kariyeri var Türkiye'ye gelip de çöp etmez adam. En kötü ihtimalle Milan'a falan geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 fenerbahce butun kaynakları seferber edip ibrahimovic'i alabilir mi, alabilir. ama ibrahimovic de turkiyeye gelirse az salak değilmiş derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Alamaz. Öyle bir mantık mı var? Takımındaki en çok maaş alan adam 3,5M Euro falan alırken bir futbolcuya 10M euro veremez hiç bir takım. İbo,rooney,torres,villa,messi bu adamları hiç bir türk takımı 30 yaşını geçmeden alamaz. 33'ünde guti-raul için çıldırıyor Beşiktaş taraftarı düşünün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Zaten transferdeki sorun bonservis değil ki çoğu zaman,dendiği gibi maaş sıkıntı.... Çok da yüksek beklentileriniz olmasın yalnız,öyle şu anda üst düzey futbol oynayan bir süper yıldızı hiç bir Türk takımı alamaz... Gyan,Grafite belki diyorum ama Ibra mibra imkansız... Kaldı ki zaten bizim takımların ihtiyaçları da farklı,ona göre akıllı transfer yapmak lazım,bizimkiler bu sene ders almışlar gibi geçen seneki hatalardan mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 yıllık bütçesi beşiktaş'ın ve galatasaray'ın toplamı kadar olan bir takımdan bahsediyoruz burada. alabilir. para yeter merak etmeyin. ama mantıklı bir hamle değil. 32-33 ündeki raul, guti diye beşiktaş taraftarının çıldırması normal. büyük oyuncular. ama şöyle düşün; beşiktaş şu an elindeki 5 çöp yabancısına toplam 6-7 milyon euro maaş veriyordur. onlara ve raul'a verecekleri maaşın toplamı ibrahimovic'in maaşı eder zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 fizban,bence o biraz yanlış bir mantık oluyor...Yıllık bütçesi diyorsun,senin 1 milyon doların varsa,750 bin dolara gidip araba almazsın mesela,Fenerbahçe'nin o kadar parayı verebilecek güçte olması,onu alabileceği anlamına gelmiyor(belki alabilir,mantık çerçevesinde alamaz diyelim)...Fenerbahçe'nin Ibra'ya 50m euro bonsveris artı 10m euro maaş verecek kadar parası olduğunu sanmıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Yok zaten öyle bir parası. Hayal kuruyor Fizban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 fizban said: yıllık bütçesi beşiktaş'ın ve galatasaray'ın toplamı kadar olan bir takımdan bahsediyoruz burada. alabilir. para yeter merak etmeyin. ama mantıklı bir hamle değil. 32-33 ündeki raul, guti diye beşiktaş taraftarının çıldırması normal. büyük oyuncular. ama şöyle düşün; beşiktaş şu an elindeki 5 çöp yabancısına toplam 6-7 milyon euro maaş veriyordur. onlara ve raul'a verecekleri maaşın toplamı ibrahimovic'in maaşı eder zaten. Bütçe daha fazla ama Galatasaray ve Beşiktaş öz kaynak kullanarak durumu eşitlemiş durumda şu an, Fenerbahçe profesyonel bir şekilde kaynak yaratıyor sportif gelirlerden. Galatasaray gayrimenkul, Beşiktaş başkan zengini, o yüzden bütçe ile alım gücü kıyası kalmadı artık. Çıkar Aziz vurur masaya parayı, o zaman fark yaratır. Ama dediğim gibi başkana borçlanmaktansa, klubün sportif gelirlerini kullanmak daha doğru hamleler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 @sotto, isterse alır ama saçma diyorum. dengeleri bozar, ama çıkartıp verebilir sonuçta. 50 milyon euro bonservis nakit ödenmez zaten, taksitlerle ödenir. 10 milyon euro yıllık maaş da ödenir. yıllık transfer bütçesin 30 milyon euro gibi bir miktardı fenerde. bunun üstüne biraz likiditeyle çıkılabilir. @bulletride, galatasaray'ın gayrimenkul zenginliğine laf yok. beşiktaş başkan zengini sayılmaz, beşiktaş borçlanıp duruyor. bu sene ne kadar daha borçlanır bilemiyorum. ibrahimovic alınır. o parayı galatasaray da beşiktaş da fenerbahçe de koyar masaya. ama hem almak salaklık, hem de gelmesi salaklık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Bir de ülke olarak 1 sezonda futbolcu kariyeri silme hastalığı var, büyük ihtimal bu adam satılacaksa da talipleri arasında en büyük takımlar gelir. Fifa gibi statlar düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Hastadam said: bu sessizliği yorumlamak gerekirse, tek bir diyecegim olur, fırtına öncesi sessizlik. geçen sene de böyle avunuluyordu fener cephesinde, ama olmadı kaldı. öyle olur umarım yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 gs ve bjk şu anda onu yapıyor. 1 TL parasıyla gidip 1.5'a oyuncu alıyor. Sonuna kadar arkasındayız yönetimin. İsterlerse hiç oyuncu almasınlar ama yatırım yapsınlar. İboya verilecek 50m ile 5 tane güzel antreman tesisi saha yapsınlar, genç yetenekler gitsin oynasın orada yetişsin. Ben razıyım şampiyon olmamaya, avrupada başarısızlığa. Alıştık zaten 14milyon euro verince de başarı gelmiyor, hiç vermeyelim bari geleceğe yatırım yapmış oluruz. Fener Arena yapmış adamlar, bir de kamp için özel tesis yapacaklarmış, tüm takımlara kiralayacaklarmış falan. Bu projeler beni daha çok heyecanlandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ahahahaha abi hastayım şu fenerlilere. polyanna gibisiniz oğlum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bende dicektim bunu hadi dedim demeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 @mendoza o iş ayrı bu iş ayrı. fenerbahçe transfere harcamayıp gidip oraya yatırım yapmıyor. çok sağlam kurumsallaşmayla ve tabi fenerli iş adamlarının/sponsorların katkılarıyla o yatırımları yapıyor. birçok amatör branşı tamamen sponsor yönetimine bırakarak bir nevi özelleştirerek kendi yağında kavrulmasını sağlıyor. fenerin transferiyle vs. alakası yok bunun ben yine de bomba bir transfer bekliyorum fenerden. özellikle bir forvet alması lazım guiza formunu bulsa bile artık taraftarlar önyargıyla bakıyor adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 E napalım bizim 50m masaya çat diye koyan başkanımız yok. Adamız, arsamız, arazimiz de yok. Stad yapalım diye arsa veren devletimiz de yok. Stadımızı yapan başbakanımız da yok. Ulan ne gariban takımız be. Kendimi kandırıyoruz işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar