Evr Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 off tinere zam yapsalarda bu kafayla aptal aptal yazmasalar said: PLAKANIN AİT OLDUĞU YER; LeasePlan Üst Yönetim YANİ DOĞUŞ GRUBU!!!! (Levent abi teşekürler) Bu hafta izleyeceğiz seni DEUMİ :twist: Araca binerken isteristemez görüntü kaydı Mafya vari adamlar vardı arabada..Çok belli etmemeye çalıştım çekerken.. bir tane tiner kullanmayan bjk taraftarı ne güzel yazmış said: bir şeyin aslının ne olduğunu bilmeden lütfen konuşup da oraya buraya çamur atmayın. Leaseplan denilen şirket filo-araç kiralama ve lease etme şirketidir ve GLOBAL bir şirkettir. Türkiyedeki distribütörü Doğuş Holdingdir. Her araç kiralama şirketi gibi leaseplan de başka şirketlere filo kiralaması yapar!!! Mevzu aracın leaseplan'e ait olması değildir. Aslolan o aracı hangi şirket ve hangi kişilere kiralandığıdır. Ha derseniz ki araç Fenerbahçe Spor Klübüne tahsis edilmiş bir kiralik araçtır o zaman çamurunuzu fenerbahçeye atarsınız. araç kiralayana değil. Leaseplan yerine Şahin Oto Kiralama yazsaydı plakanın altındaki plastikte o zaman Şahin Oto Kiralanma = Fenerbahçe köpeği mi diyecektiniz. meanwhile in Karabük... said: Karabük’ün teknik patronu Yücel İldiz “Deumi, A.Gücü maçı öncesi İngiliz Konsolosluğu’nda işi olduğunu söyledi, izin verdim. ardından tineri fazla kaçıran bir taraftar said: öyle olduğunu söylemiş, yani neyine güvenmişler de vermişler izin konsolosluğa gittiğine dair belgesi var mıymış ? ha bu arada lolol edit: bu arada bjk ya ne karabük - fb maçından napacaklar 17de17 mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ya merak ettim.şimdi fener averajdan dolayımı lider yoksa ikili averajdanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 2'liden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 İkili averaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 eh yani trabzon son 3 haftada +30 averaj yapsa bile şampiyon olamayacak demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 su mac bilet fiyatlarına federasyon ya da spordan sorumlu bakanlıgından el atması gerekiyor. boyle kafasına gore mactan maca fiyat koyamamalı hic kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 gitmeyin maça protesto edin.250 tl ne ole ya o parayla bir ay geçinen aile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Esnaf said: eh yani trabzon son 3 haftada +30 averaj yapsa bile şampiyon olamayacak demi? olamıcak evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17724143.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 TFF.org said: 1992-1993 Şampiyon Galatasaray Fenerbahçe ilk 3'te yok. 1993-1994 Şampiyon Galatasaray Fenerbahçe 2. 1994-1995 Şampiyon Beşiktaş, Fenerbahçe ilk 3'te yok. 1995-1996 Şampiyon Fenerbahçe, Galatasaray ilk 3'te yok. 1996-1997 Şampiyon Galatasaray, Fenerbahçe 9 puan geride 3. 1997-1998 Şampiyon Galatasaray, Fenerbahçe 2. 1998-1999 Şampiyon Galatasaray, Feberbahçe 6 puan farkla 3. 1999-2000 Şampiyon Galatasaray, Aynı zamanda Uefa ve süper kupa kazanırken rakibi Fenerbahçe 18 puan farkla 4. 2000-2001 Şampiyon Fenerbahçe, Galatasaray 3 puan farkla 2. 2001-2002 Şampiyon Galatasaray,Fenerbahçe 3 puan farkla 2. Ortada böyle bir tablo varken, kimse Galatasaray için "Günahların Takımı" diye pankart açmadı, Fenerbahçeliler dışında hiçkimse Galatasaray yenilsin diye dua da etmedi, hatta ne ilginçtir ki bu kadar dominasyon sağlandığı halde ortalıkta kıskançlıktan olay çıkmadı. Ortada Fenerbahçe klübünün ve başkanının yaptığı bir sürü çirkinlik varken, yıldızlar basketbol şampiyonasında yapılmayacak hakem hatalarıyla kazanılan Basketbol kupaları olunca, adamın biri çıkıp hakem odası basıp hakaretler savururken göstermelik 21 gün ceza alıyorsa, bu tepkileri antipatiyi başarıya, yok efendim kıskançlığa bağlamak şark kurnazlığından aşşağılık bir şekilde günah çıkarmaktan başka bişey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 hokomlor rororo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Esnaf said: ya merak ettim.şimdi fener averajdan dolayımı lider yoksa ikili averajdanmı Buddha said: İkili averaj. DeBuffAndHeal said: 2'liden hayir aslinda su an gol averaji yuzunden lideriz. ikili averaja sdece lig sonunda iki takim ayni puanda olursa bakiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 EricCantona said: TFF.org said: 1992-1993 Şampiyon Galatasaray Fenerbahçe ilk 3'te yok. 1993-1994 Şampiyon Galatasaray Fenerbahçe 2. 1994-1995 Şampiyon Beşiktaş, Fenerbahçe ilk 3'te yok. 1995-1996 Şampiyon Fenerbahçe, Galatasaray ilk 3'te yok. 1996-1997 Şampiyon Galatasaray, Fenerbahçe 9 puan geride 3. 1997-1998 Şampiyon Galatasaray, Fenerbahçe 2. 1998-1999 Şampiyon Galatasaray, Feberbahçe 6 puan farkla 3. 1999-2000 Şampiyon Galatasaray, Aynı zamanda Uefa ve süper kupa kazanırken rakibi Fenerbahçe 18 puan farkla 4. 2000-2001 Şampiyon Fenerbahçe, Galatasaray 3 puan farkla 2. 2001-2002 Şampiyon Galatasaray,Fenerbahçe 3 puan farkla 2. Ortada böyle bir tablo varken, kimse Galatasaray için "Günahların Takımı" diye pankart açmadı, Fenerbahçeliler dışında hiçkimse Galatasaray yenilsin diye dua da etmedi, hatta ne ilginçtir ki bu kadar dominasyon sağlandığı halde ortalıkta kıskançlıktan olay çıkmadı. Ortada Fenerbahçe klübünün ve başkanının yaptığı bir sürü çirkinlik varken, yıldızlar basketbol şampiyonasında yapılmayacak hakem hatalarıyla kazanılan Basketbol kupaları olunca, adamın biri çıkıp hakem odası basıp hakaretler savururken göstermelik 21 gün ceza alıyorsa, bu tepkileri antipatiyi başarıya, yok efendim kıskançlığa bağlamak şark kurnazlığından aşşağılık bir şekilde günah çıkarmaktan başka bişey değildir.Bu tip postlara buralarda fenerliler olarak biz "QQ more" çekiyoruz genelde. Ama hadi sana kıyak geçiym. Bizden bu kadar tüm ülke nefret ettikçe, biz takımımıza daha çok bağlanıyoruz gibi. Tüm fenerbahçeliler daha bir fenerbahçeli oluyor. Takımımızı herkese karşı savunmaktan, daha bir bağlanıyoruz. Yani işin özeti, http://1.bp.blogspot.com/_tJPA1KRFoBA/TBkFf7cOj0I/AAAAAAAAAJU/R6He7m00SR0/s1600/Haters_gonna_hate.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 cantona güzel critlemiş, gerisi qq devamında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Adam istikrar diyor, her branş diyor. Yazı pek anlaşılmamış herhalde. Ha Aziz bu başarıları bazen 2'ye 3'e katlayarak anlatmıştır ve bunu yaparken yer yer diğer takımları başarısız gösterdiği de olmuştur. Bunu yaparken de bazen gerçeği söylemiştir ama bu kadar açık söylenmemesi gerekiyordur, bazen de abartmıştır. Yani kendisinin payı büyüktür. Ama Ali Şen döneminde de olaylar çok farklı değildi aslında hatırladığım kadarıyla, onun için haklılık payı da yok değil yazının. Holy'nin postu da pek bir alakasız olmuş ayrıca. "Siz nefret ettikçe biz daha çok bağlanıyoruz" işin sonuç kısmı oluyor, burada nedenlerini tartışmaya çalışıyoruz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nedenlerini tartışmak daha komik ^^ senelerdir ali şen, aziz yıldırım bunun sebebi olmuş sözde. benim normalde konuştuğum rakip takım taraftarları bunu diyordu en azından. hade len diyip geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi fenerbahçeli olanlarda genel olarak birşey var ama çözemiyorum ya.her fenerbahçeli mi aynı olur lan bi beyin yıkama falan var herhalde bizim anlamadıgmız şekilde gerçekleşiyor bu yuzdendir ki fenerbahçeliler kendilerini hep böyle diğer 17 takımdan bi ayırıyorlar bizi çekemiyorlar kıskanıyorlar biz en iyiyiz fenerbahçeyiz kupa buyuklugu değil başka buyukluk adı konulamaz falan diye. bu beşiktaşlıların biz sevinmek için sevmeidk diye kendilerini kandırmaları.sonra kendilerini birer suleyman seba ilan etmeleri gibi.yada hakem diye ağlamaları gibi.onlarında cogu bunları benimsemiş takımın yönetim şekli taraftarı nasıl böyle etkiliyor işte muamma.bi beyin yıkama söz konusu biz ise asil galatasaray taraftarıyız.uefa kupamız var.objektifiz.öz eleştirimizi yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Red said: bi beyin yıkama falan var herhalde bizim anlamadıgmız şekilde gerçekleşiyor bu yuzdendir ki fenerbahçeliler kendilerini hep böyle diğer 17 takımdan bi ayırıyorlar Şimdi böyle "FB kim ki milletten ayrı olsun ahah" tavırlarına girmenin alemi yok abi, AntiGS veya AntiBJK gibi bir oluşum var mı? AntiFB bildiğin var ama. Bunu özellikle geçen sene çok net gördük, 1 vs. 17 değilse de 1 vs. 10 falan yani. Ben memnun olduğum bir durum olarak bahsetmiyorum bundan şahsen, Aziz'in de payı olan kötü bir durum olduğunu düşünüyorum ve memnun değilim ciddi ciddi. Bir de böyle "QQ biz daha da seviyoz" tavrında olanlar var ki senin hedef kitlen onlar sanırım bu mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yani örnek holynin mesajı :) buna gerçektne inanılması komik geliyor.yani bunu aziz yıldırım diyebilir.ali koç diyebilir.ama taraftarlarında böyle düşünmesi olayın vahim tarafı bu düşünce her tartışmaya yansıyor.yani benim tanıdıgım bütün fenerli arkadaşlarımda da var bu şahsen.işte 17 ye karşı tek oynuyoruz.kimse bizi sevmiyor inadına şampiyonuz gibi aziz yıldırımında bunda etkisi çok tabi. gerçi herşey fenerbahçe cumhuriyetiyle başladı :).saçma sapan düşüncelerle dolduruyorlar taraftarları ayrıca kim şampiyonluga gidiyorsa öyle olur.seneye galatasaray şampiyonluga gitsin.fenere karşı oynamıyorlar bize oynuyorlar muabbeti cıkıcaktır.ama işte bunu kalıcı olarak benimsemek sçama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Yıldırım Demirören F.Bahçe için,“Bundan sonra her dedikleri olmayacak... Herkesi hiçe saymanın karşılığını mutlaka alacaklar... İstiyorum ki bu sene biz kupayı, Galatasaray ligi alsın. Fener’in 100. yılında da şampiyon olalım.” diye konuştu. Fanatik gazetesine verilmiş Röportaj (13.04.2006) Her ne kadar beşiktaş ve galatasaray taraftarları başkanlarıyla aynı şekilde düşünmese de bu konuşma bile, fenerbahçelilerin böyle düşünmesine bir neden.Sonuçta bu iki takım birbirinin ezeli rakibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 @Holy: Büyü biraz lütfen. @Baggio: Adam 3-5 laf kalabalığı yapıp olayı futbola getiriyor. Sonra yakın dönem istatistiği veriyor Fenerbahçe üstünlüğü olan, bende dönüp bir önceki 10 yılı ele alıyorum şuanki Fenerbahçe dominasyonunun 8 katı falan bi Galatasaray dominasyonu görüyorum. Aptalın biri çıkıp diyor ki biz son 10 senenin 8'inde tepeye oynadık çok başarılıyız o yüzden bizi çekemiyorlar, bende diyorum ki e be gerizekalı Galatasaray önceki 10'yılın 7'sinde şampiyon olmuş bunların hepsinde tepeye oynamış,arada şampiyonlar liginde ve uefa'da başarılar yaşamış, o dönemle ilgili gurur duyduğun tek hatıra Galatasaray'ın tek kale futbol oynayıp Ergün'ün poposuna çarpan frikik golüyle kazandığın derbi. Aptalın birisi çıkıp bizi kıskanıyorlar diyor, bir sürü Fenerbahçe taraftarı da evet yaa böyle diye yutuyor bunu. Kıskanılıcak bi başarıysa bu Galatasaray yaptığında insanların %75'inde Galatasaray sempatisi oluşmazdı. Galatasaray Uefa'da giderken Fenerlisi,Beşiktaşlısı oturup beraber izliyorduk maçları, Fenerbahçe çeyrek final oynarken herkes elenseler de götleri daha fazla kalkmasa diye izliyordu aradaki fark bu. Hala da neden antipatik olduğunuzu,neden sevilmediğinizi açıklamaya çalışırken daha da antipatik,daha itici olduğunuzun farkında değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 galatasaray 10 yılın 7'sinde şampiyonluğa oynarken fenerbahçe 14., beşiktaş 7. değildi. olmadı. galatasaray hiçbir zaman aynı anda 5 ana spor dalında şampiyonluğa oynamadı. galatasaray (bayan basketbol takımının bi dönemi hariç) hiçbir zaman basketbol/voleybol branşlarında şampiyonluk yaşamadı; dominasyonu ve final fourları bi tarafa bırakıyorum. fenerbahçe başkanı kulübün kendisiyle davalı olup seçimi ertelemeye çalışmadı. fenerbahçe başkanı kulübe kendini borçlu yapıp kulüpteki başkanlığını ipotek altına almadı. bu yüzden "günahların takımı fenerbahçe :(((((" diye ağlayanlar, kıskançıktan öte birşey ypamıyorlar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 gercegi konu$alim.. her$ey alexin fenere gelmesiyle ba$ladi. o gidince fenerbahce nefreti de bitecek zaten.. 2 yil kaldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 alex hiçbir zaman gitmicek üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 o değilde böle yeto argümanlarla şu fener topiğinde bulunan mesaj sayısını artırınca rakip takım taraftarı sinir oluyorum. Burası lig sonuna kadar max. 150 sayfa olmalı. Lig sonunda zaten baya sayfa ilerler. ya şampiyonluk kutlamaları yada stealth açıp gelenler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar