Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Emenike'de alınır büyük ihtimalde Selçuk'un konuşmaları, röpotajları vs. adamın yurt dışına gitmek istediğini gösteriyor.

Hani Fenerbahçe dahil üç büyükler bu tip futbolcular için atlama rampası olmadığından ötürü eğer biraz aklı varsa da gitmez, yurt dışına gider ki sağlam tekliflerin olduğu söyleniyor.

Hani Selçuk'u seven biri olarak zaten direk yurt dışına çıkması taraftarıyım, ama olası bir Fenerbahçe transferinde ve eğer Emre'de ayrılmazsa eğer Türkiye'nin en sağlam orta sahalarından birine sahip olur Fenerbahçe,
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz da tecrübe oluyor ;) Ama basit mantık ben olsam yapardım Aziz Yıldırım'ın yerinde, e en az benim kadar anladığını varsayarsan neden olmasın. Ha Galatasaray Fenerbahçe rekabeti 2 takıma da yarıyor evet ama en azından 1-2 sezon daha süründürürdüm ben. Sonra bırakırsın Fenerbahçe'yi, o arada Galatasaray da toparlanır efsane başkan olarak adını tarihe altın harflerle yazarsın :):)

edit: Münihinki farklı onlar elle tutulur herkesi satın alıp,aldıkları takımı düşürme taktiği izliyolar. Mesela TR'de olsalar devre arasında Selçuk İnan'la Burağı alırlardı bi şekilde TS'den vs vs :)
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

emenikeye 10 milyon euro istiyormus karabuk LOL.

forlan 12 milyon euro be hehe. emenikeyi alacagımıza forlanı alırız. gerci emenike genc. ama bi forlan degil.

abi adam 21 yasinda mi ne. cok daha fazlasina satilabilir adamin yetenekli oldugu bariz
Sosyal ağlarda paylaş

önliberodan bi kurtulsun artık şu takım emresini bilmemnesini bıraksın da adam gibi 4-3-1-2 filan oynasın.gerrard tarzı güzel bi premier league kalitesinde MC lazım bize.van der vaart filan alsınlar amc veya bilim.alexin hafiften yolcu olduguna alışması lazım bu takımın yenı bı adam bulup sisteme oturtması bişi yapması lazım yeni sisteme geçmesi lazım veya.1 sene sonra alex patlar galatasaray gibi oluruz valla.emenike bariz yetenekli,genç de,10m bana kalsa verilir o adama.alınırsa iyi olur,alınmazsa da aman aman üzülmem yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...