Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

caneri truva atı gibi soktuk abi samandıradan içeri gfdhfdgj.

Bari bizde Selçuğu soksaydık sizin takıma ödeşseydik. Biz hem böle adamlardan kurtulamıyoruz üstüne rakiplerimizden de topluyoruz ne güzel. Ki Caner GS'de herkes gördü hangi akılla mantıkla aldı Aykut aklım ermiyor. Zaten Cristian'ıda onun getirdiğini öğrendiğimden beri transfer konusunda Aykut'tan şüphelenmeye başladım.

Ha birde geçen sezon devre arası Daum yalvardı transfer yapın diye. Aykut ve yönetim gerek yok yeterli dediler. Sonra adam yoktan takımı lider yaptı şampiyon olamadı diye suçuda ona attılar. Yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır fener yedek kadroyla gençlerle falan çıksa anlayacam, neredeyse ful as kadroyla çıkıyo (2-3 genç) yabancılarla çıkıyo, zencilerle çıkıyo, yine aynı sonuç :)

khalad said:

o diilde serdar özkan ve gökhan zan'dır turuva atı ne kakalamıştık ayak üzeri adsgsdfhfs

serdarı bilmem de gökhan oynadım mı gayet iyi oynuyo valla :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kazım ve Gökhan Zan beleş alınabilir gayet mümkün, rotasyonda iş yapacaklarını düşünüyorum da.

Bundan 4-5 sene önce Mehmet Yozgatlı, Berkant, Ali Güneş vb. toplama adamlarla as kadro kurup maça çıkan takımın taraftarlarından maç başı ücrete anlaştığımız ve neredeyse hiç oynatmadığımız Serdar Özkan yüzünden toplama takım yaftası yiyoruz ya. Portekiz milli takımı sağolsun ne diyeyim
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Yozgatlı ve Ali Güneş gayet iyi oynuyorlardı o sıralar. Yerli oyuncular içinde başarılı oyunculardı.

Yozgatlı ve Ali Güneş gayet iyi oynadılarsa, Gökhan Zan ve Kazım baya yıldız be abi ahah

O yıl takım geniş falan değildi abi yapmayın, Demirören'in ilk yılları göz boyayan birkaç yabancı + bu yerlilerden kuruluydu kadro
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...