Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Kojiroh said:

http://www.milliyet.com.tr/niang-i-boksor-sakatligi-yakti-/spor/sondakika/02.11.2010/1309127/default.htm

1 ay falan olmayabilirmiş Niang.

Ondan sonra derlerki Niang sertlik gördü hemen ağlamaya başladı. Adam sakatlanmadan haftalar önce böyle bişey olacağını tahmin etmiş. Yani kendi ligimizin kalitesizliğini saklamak için herşeye saldırıyoruz. Bu yüzden bu hale geldik zaten Milli takım yerlerde büyük takımlar yerlerde Avrupa'da bi halt yapabildiğimiz yok vs vs. Bir BJK avrupada fena değil oda Q7 olmayınca zorlanıyor ki q7'de yabancı.

Yabancı kontejanı yükseltilirse türk oyunculara zarar verirmiş. NE zararı yahu. Yabancı kontejanı sayesinde rahatlar. Kaldıracan kontejanı çalışacaklar adam gibi. Tekmeyle sözde sert futbolla günü idare edemicekler. O kadar dediler yabancı kontejanı yabancı kontejanı buyrun Milli Takım gitgide düşüyor.

Kendi oyuncunu savunursun arkasında durursun ama hak ediyorsa arkadaş etmiyorsa bu tüm lige zarar verir. Sırf yabancı kontejanına bellerini dayamışlar nede olsa 4 büyükler bile mecburen onlardan oynatacak takımın diğer yarısını. Bu yüzden daha iyi yabancılar daha ucuza oynuyorlar ya. Parada beğenmiyor abiler. Savunun abi bakalım daha ne kadar yan gelip yatıp ekmek yiyecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Antep maçını kazanamazsa FB çok sıkıntılı günler başlayacak.

Aykut diyor ki büyük maçlar dışında diğer maçlarda çok puan toplamak şampiyon yapar. ADam bir yerde haklı. Kaç sezondur büyük maçların hepsini yeniyoruz ama şampiyon olamıyoruz. Oda buna dikkat çekmiş. Ama bu değildirki GS maçı gidiyor müdahale etme BJK maçı nakavt vuruşunu yapma (Stoch'u değilde Cristian'ı almak gibi korkutan bir hareket). Öte yandan bu takım büyük maçları yenerken ligi 3. 4. sırada bitirmedi son maçta kaybetti 2 şampiyonluğu.

Şimdi hem büyük maçlarda kendi sahanda 2 maç 1 puan al. Hemde antepte puan kaybet kabul etmez kimse.

Stoch'a değinmek istiyorum birde. Yarım yamalak Alex olma yolunda. Alex'in iyi taraflarından çok kötü tarafları var adamda. Mesela maçın 20 dksı coşup kalan 70 dk uyumak gibi. Fizik ve kondisyonunu ciddi anlamda geliştirmesi lazım yoksa yetenekleri bu zamanda tek başına para etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende onu diyorum işte. Adam son yıllardaki durumu gözlemiş. Ama bir yere kadar doğru. BJK maçı kolay maçmı 1 puanı Aykut hediye etti. GS maçı kolay maç mı kaç defa GS'yi böyle kötü yakalıyabileceksin. Rezil top oynadı o maçta FB. Ben her kötü maçtan sora TD'ye saldıranlardan değilim doğruda bulmam. Ama GS ve BJK maçlarında tek suçlu vardı oda Aykut. Ama Aykut'un çok güzel bir yönü var Stoch'u BJK maçında almam daha doğru olabilirdi dedi. Yada GS maçında daha erken müdahale edebilirdik dedi. Yani hatasını görüyor adam. Ama şuana kadar lafta. Mesela madem BJK'de gördün GS maçında neden o kadar geç kaldın diyor insan. Ama umarım bunlar lafta kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hatasını bilerek yanlış yapandan korkacaksın, Rijkaard kalite eksiğimiz var diyordu ama Elano ve Cana gibi üst düzey adamlar yerine her maç BAM'ı oynatıyordu, Aykut'un konuşmaları ve üslubu benim de hoşuma gidiyor ama ertesi maç bu konuşmaların makyajdan öte olmadığını görüyoruz, Galatasaray maçına beğen beğenme Baroni'yi orta sahaya koyarak başlamak yerine Konya ve Kasımpaşa fatihi Mehmet Topuz'u Emre'nin yanında oynatırsan orta sahan evlere şenlik olur ve rezil durumdaki biz bile güle oynaya geçtik o orta sahayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Baronin olsa yenilirdik emin ol :) Aykut'un o maçta en büyük hatası önde basmaması. Niang tek başına kaldı sürekli. Ya taktiksel açıdan tartışılır. Yada şöyle başlamalıydı yada böyle. Nasıl başladıysan başladın eyvallah. Ama 5 yaşındaki çocuk bile yahu bişeyler yap Aykut demiştir. Yani müdahale et iyi yada kötü. Hani diyelim bu adam bişeyler yapmaya çalıştı en azından.

Blica'ya ve Baronin'e çok fazla sabretmedi mesela. Benim gördüm bir artısu bu Aykut'un. Başta korktum dedim buda Daum gibi inatçı ama değilmiş.

Ama seninde dediğin gibi aynı hatayı tekrarlaması hala büyük bir soru işareti. Onuda önümüzdeki maçlarda tam anlıyacaz. Umarım öyle değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...