xunn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Trasty said: AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim.. 23 Yaşında Yıllık cirosu 130m euro olan bir İnşaat Firmasının %34 ortağıyım. Ki Zekam iş ortamındada başarısı oldukça kanıtlanmış bir çok iş adamı tarafındanda hayranlık ölçüsünde karşılanmaktadır . Spor Sektörüyle bağlantım ise'de Şu an türkiye üzerinde son 6-7 sene içinde yapılmış neredeyse tüm Stadların en az %30 luk bölümü firmam tarafından yapılmış olup örneklemek gerekirse Olimpiyat Stadı Kadir Has Stadı Turk Telekom Arena Yapımı süren Fenerbahçe Ülker Arena Hatta Ukrayna'daki yine geçtiğimiz yıllarda inşaatı biten Shaktar Donekst stadına kadar Tarafımızdan Çatı , Yalıtım , Asma Tavan , Ara Bölme , Yükseltilmiş Döşeme uygulamaları yapılmıltır. Ayrıca İstanbul içi bazı örnekler vermek gerekirse Palladium , Bayrampaşa Forum , Çerkezköy Kipa Alışveriş merkezi vb gibi Alışveriş merkezlerinin yine %28 ila %39 luk kısımları tarafımızdan yapılmıştır. Ki neredeyse Tamamının ihalesinden pazarlık sürecine hatta uygulamadaki şantiye kısmına kadar bizzat bulunmuşumdur ve sorumluluğunu almışımdır aynı zaman da esna'da MBA eğitimimi sürdürmekteyim Açıkçası zeka bazında senin eleştirini kabul edebilicek bi kişiselliğim mevcut değil fazlasıyla Tastiklenmiş ve Başarılı bir hayata mensup olduğumu düşünüyorum
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Trasty said: AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim.. 23 Yaşında Yıllık cirosu 130m euro olan bir İnşaat Firmasının %34 ortağıyım. Ki Zekam iş ortamındada başarısı oldukça kanıtlanmış bir çok iş adamı tarafındanda hayranlık ölçüsünde karşılanmaktadır . Spor Sektörüyle bağlantım ise'de Şu an türkiye üzerinde son 6-7 sene içinde yapılmış neredeyse tüm Stadların en az %30 luk bölümü firmam tarafından yapılmış olup örneklemek gerekirse Olimpiyat Stadı Kadir Has Stadı Turk Telekom Arena Yapımı süren Fenerbahçe Ülker Arena Hatta Ukrayna'daki yine geçtiğimiz yıllarda inşaatı biten Shaktar Donekst stadına kadar Tarafımızdan Çatı , Yalıtım , Asma Tavan , Ara Bölme , Yükseltilmiş Döşeme uygulamaları yapılmıltır. Ayrıca İstanbul içi bazı örnekler vermek gerekirse Palladium , Bayrampaşa Forum , Çerkezköy Kipa Alışveriş merkezi vb gibi Alışveriş merkezlerinin yine %28 ila %39 luk kısımları tarafımızdan yapılmıştır. Ki neredeyse Tamamının ihalesinden pazarlık sürecine hatta uygulamadaki şantiye kısmına kadar bizzat bulunmuşumdur ve sorumluluğunu almışımdır aynı zaman da esna'da MBA eğitimimi sürdürmekteyim Açıkçası zeka bazında senin eleştirini kabul edebilicek bi kişiselliğim mevcut değil fazlasıyla Tastiklenmiş ve Başarılı bir hayata mensup olduğumu düşünüyorum beyler adam hem parasıyla hem ayküsuyla dövüyor daha doğrusu %50 kendi %50 babası dövüyor :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Hey yo Trasty, do you like fish sticks?
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bu saatten sonra kimse çıkıp da kendi başlığınıza gidin bizimkini kirletmeyin demesin...
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 BabacumMostors said: Hey yo Trasty, do you like fish sticks? ahahahahaha
yav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Arkasokak said: bu saatten sonra kimse çıkıp da kendi başlığınıza gidin bizimkini kirletmeyin demesin...o/
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 negzel şenlenmişlan topik. çok erken sönmüş ama kanıtlar girince işin içine
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Guti'ye laf atılan topicin sonu bu olur dostum!!!!!!!!!1111bir
Berkovich Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Arkasokak said: bu saatten sonra kimse çıkıp da kendi başlığınıza gidin bizimkini kirletmeyin demesin... iq 1500
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 VOLKAN GÖKHAN-LUGANO-YOBO-CANER MEHMET-EMRE DİA ALEX STOCH NİANG olur diyorum kadro bi aksilik olmazsa.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 kadro yapmaya gerek yok, o gun ilk gelenleri alsin takima, farketmez.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 paf takımla çıkın 2-0 yenin yeter haftaya deplasman zor olur
fizban Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 alex düzelirse o kadroyla, düzelmezse alex'in yerine semihle sakaya çıkacaz zaten. rakip konya düzeyinde, konya kadar sert de oynamaz, rahat yeneriz.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yalnız niang alexden sonra su takımın basına gelen en güzel şey olabilir pff daum'un geç gitmesi yüzünden bütün avrupa planları bozuldu zaten seneye ortaya aurelio tarzi bi transferle yarı finale kadar gidilir bence cl'de
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 niye? yani ne gaz yada abartı var ki?
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bence sampiyonlar liginde sampiyonluga kadar gidilir.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 2 sene sonra aykut kocaman'ı barcelona'yı calıstırırken, emre belozoglu'nu da real madrid'in kaptanı olarak gorebiliriz.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Dünya kupasına gidicez Fenerbahçe Cumhuriyeti olarak
Öne çıkan mesajlar