Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 abi 100 bilmem kacıncı dakka luganonun pozisyonu, muslumovic oyuna sonradan girdi. yakaliyamamasi normal biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 luganoyu beğenmiyorsanız seve seve servetle ya da hakan baltayla takas edebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 lugano'nun hızlısı puyol oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Sergen koşsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben koşsam atlet olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Sıkıntı var, alan veren oyuncu değil, kapalı kutu, mücadele edeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 puyol da koşarsa usain bolt oluyo usain bolt koşarsa noluyo gördük olimpiyatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Daha Blica'ya çare bulunmamışken Lugano tartışılıyor helal. Adam beklemiyordu öyle bir hata Blica'dan. Ama o adama çelme atabilirdi mesela. Bazen saçma sapan kırmızı yiyor burda neden düşürmüyor adamı anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 fener defans oyuncuları öpsun basına koysun beterin beteri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 altyapıdan 2 oyuncuyla sahaya çıkıcaz bu akşam, sevindirici. en son ne zaman böyle bir şey oldu hatırlamıyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ben de seviniyorum fener 2 gençle sahaya çıkacağı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bugün gazetede gördüm guiza ben oynasaydım paokuda young boysuda elerdik demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 serkan kırıntlıyı almısız ama gerek yoktu yani mert iyi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 3. kaleci olarak alındı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 guizali bir sezon daha olacak galiba. bu herif oynarsa ben mac filan seyretmem. son dakka gonderip bi yabanci daha alsalar iyi olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Odeon said: guizali bir sezon daha olacak galiba. bu herif oynarsa ben mac filan seyretmem. son dakka gonderip bi yabanci daha alsalar iyi olur . 6+2+2 şu son ikilide olacak heralde 7m'den aşşağı satmayız dedikleri için kalacak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 guiza satılmak için oynayabilir. hemen ezmeyelim adamı. kanatlarımız çok iyi guiza için ideal bir diziliş. hatta abartıp çift forvette guiza niang güzel olabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Güiza'nın ilk 11 çıktığı gün Aykut dediklerini yemiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 oynatsada oynatmasada basına bela olacak guiza fener o işten illaki zararlı cıkacak bunu kabullenıp ole davranması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Guiza olsa olsa Niang'ın yedeği olur, kimi kesecek ki takımdan? Lugano, Bilica, Santos, Christian, Dia, Stoch, Niang bile fazla fazla geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 baroninin selçuktan hiç bi farkı yok 90 dakika yararlı yaptığı hiç bişey görmüyorum hani çift forvet denenicekse yedek oturtulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Masquerade said: Güiza'nın ilk 11 çıktığı gün Aykut dediklerini yemiş olur. niye yemiş olucakmış ? adam transfer olmazsa yararlanmaya çalışcağız diye açıklama yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 mecburen kullanıcaz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 he tamam ozaman yiyebilir. teallam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 satın alma opsiyonuyla birlikte joseph yobo'yu kiralıyormuşız sanırım. uche-högh gibi ikili olurlar lugano ile birlikte, çok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar