Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
özer sağ kanat değil ki alexin mevkisinde oynucak alex gidince ısınıyo yavaştan işte + kazım var bi sağ kanat oyuncusu gerçek mevkisi olan oda napar bilinmez kokain mi çeker parti mi verir. iyi oldu iyi
Mesaj tarihi:
Dia'nın gelmesine çok sevindim,adam zenci bir kere hasdhashdsa.

Kesinlikle sağ kanat olarak alındı,bir iki gün içinde santrafor transferi de büyük ihtimal açıklanır. Abi kazım filan diyorsunuz da onun ipiyle kuyuya inmez aykut hoca.
Mesaj tarihi:
ideal kadroda 7 yabancı var şu an itibariyle bence

volkan
g.gönül - bilica - lugano - a.santos
selçuk/m.topuz - emre
dia - alex - stoch
gyan

fakat bence şu şekilde rotasyonlar planlıyor aykut hoca
gyan - semih
alex - özer
santos - caner
bilica - ilhan/bekir
dia - kazım

sonuçta geçen sene fenerbahçe'nin en büyük sorunlarından biri 14 kişiyle falan oynamasıydı. bu şekilde düşünüyordur umarım. en azından ben fm'de öyle düşünecem seneye saygılar hörmetler.
Mesaj tarihi:
Yalnız 1.65 boyu var adamın pek forvet oynayabiliceğini sanmıyorum.
Stoch olsun Dia olsun fizik olarak zayıf oyuncular sert futbola karşı kanatlar işlemeyebilir. Yine de Fenerbahçe standartlarına göre iyi transfer.
Mesaj tarihi:
Aykut Kocaman, transferde önceliklerinin forvetin merkezine bir oyuncu alınması olduğunu, ancak Dia'nın transferinin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Forvetle ilgili de gelişme olacağını ifade eden Kocaman, ''Esas önceliğimiz, forvetin merkezine bir oyuncu beklentimiz var. Birkaç gün içinde herhalde onunla da ilgili bir gelişme olacak. Dia biraz daha bekleyen bir oyuncuydu, ama bugün olması bizi sevindirdi'' diye konuştu.
Mesaj tarihi:
bekle bizi tsl, zencilerle geliyoruz bu sene. harıl harıl koşucaklar, appiah gibi, öyle hırslı koşucaklarki, saraçoğlunun ışıkları o kel kafalarına vurduğunda terden pas parlak görücez.
Mesaj tarihi:
erucalavera said:

geçen sene fransa liginde 8 gol 7 asistle oynamış, fena rakamlar değil
ama beklentiler krasic, hazard seviyesinde dolaştığı için biraz hayal kırıklığı oldu isim olarak

Krasic tamam da Hazard'ı hakkaten beklediyseniz sizin ayıbınız o :)
Mesaj tarihi:
şu brezilyalı gereksiz adamlardanda kurtulursak bir bir çok iyi olur. deivid, baroni( bu hırtonun yerine hırslı bir adam gelse çok iyi olabilir, zenci olmasada olur, o kadarda değil yani:D ), bilica gidebilir mesela. alex ve santos kalsın, onlar canımız cigerimiz.
Mesaj tarihi:
işte satmalı diyorum işte

hani guiza belki kanatlar şyş olunca iş yaparda baroni iyi değil yani

selcuk falanda anca gs bjk maçlarında oynar
Mesaj tarihi:
hangi yabancı problemi ? 1 tane daha oyuncu alabiliriz. 2 tanesi oturur tribünde bunun neresi problem.
edit. ligimizde beşiktaş diye bir takım olduğu sürece kimse kontenjanda daha 1 boşu olan takıma yabancı problemi var diyemez
  • Yeni Oluştur...