soulberry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bilimkurgu olan, ama fazla "ciu ciu" içermeyen, karanlık ve ciddi filmler/romanlar arıyorum. matrix gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://www.cyberpunkreview.com/wiki/Cyberpunk_Movies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 blade runner izle iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 vizyon'a taşındığı iyi olmuş ama roman da arıyorum; distopya temalı bi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Roman arıyorsan Philip K. Dick oku. Tad Williams'dan Otherland oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dark city izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 A Scanner Darkly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 cesur yeni dünya (Aldous Huxley) 1984 (George Orwell) güzel distopya/ütopya örnekleridirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Laorx said: http://www.cyberpunkreview.com/wiki/Cyberpunk_Movies ordakilerin bir çoğu hatalı, cyberpunk değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 RAMA Serisi - Arthur C. Clarke bunu oku, herkes okusun. Toplamda 2000 sayfaya dayanan 4 kitaplık bir seri. Çok kapsamlı bir bilimkurgu. İçerisinde ilk başlarda hiç tahmin etmeseniz de ilerleyen sayfalarında bir ütopya/distopya bile barındırıyor. Uzayda araştırma yapanların gezegenimsi değişik bir cisim bulup onu keşfe çıkmalarıyla başlayıp o cisim içinde süregiden bir roman. Hani çok fazla bilimkurgu serisi okumadığımdan bana harika bir serimiş gibi geliyor belki bilemiyorum ama çok güzel ya =) Bundan sonra Bir Uzay Hikayesi'ni de okumaya başlamıştım ama 2.cildin sonunda bıraktım mesela. bi de bilimkurgu serisi çok okumadıysam da neredeyse popüler olan tüm distopyaları okumuş biri olarak Rama fan-boyluğu yapıyorum :P hani ilk izlediği filmi çok beğenen köylü çocuk şeysi olmasın euh okuyun la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Cyberpunk değil ama bu. Space Opera direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Neuromancer matrix'in ağababası, tam istediğin şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Richard K. Morgan'ın Takeshi Kovacs serisi de çok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 doğru diyosun da ilk mesajdaki tanıma uyuyor diye dedim valla cyberpunk çok bilmem ama cıfcıfı fazla olmayan bilimkurgu filmi olarak geçen gün "moon"'u izledim. O da güzeldi. Biraz içkarartıyor film boyunca hafif rahatsz edici hatta ama güzeldi. Cyberpunk deyince akla ilk gelen en bilindik filmler nedir ki? matrix mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cyberpunk_works Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Cyberpunk: High tech & low life Blade Runner, 12 Monkeys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yav said: Cyberpunk deyince akla ilk gelen en bilindik filmler nedir ki? matrix mi? Blade Runner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 William Gibson nın tüm romanları, ki kendisi Matrix terimini hafızalara kazıyan kişidir. # Neuromancer (1984) (Sprawl Üçlemesi 1. Kitap) # Count Zero (1986) (Sprawl Üçlemesi 2. Kitap) # Mona Lisa Overdrive (1988) (Sprawl Üçlemesi 3. Kitap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Jhon Mnemonic tam bir cyberpunk filmidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 neuromancer denmiş ama büyük bir hata yapılıp dark city de denmiş. film her ne kadar sonuna kadar gaza getirip güzelce izletse de sonunda insanı sinir krizine sokacak derecede kötüydü. hiç yaklaşmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Richard Morgan'in kitaplarini tavsiye ederim: Black Man, Market Forces, Takashi Kovacs serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Neal Stephenson oku. Diamond Age mükemmeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bi dakka dark city'ye kötü diyen biri varmış burda diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar