reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 soyle bi baktimda, isim geregi internet, web fln disinda keskin olarak bir yetenegimin olmadigini gordum. yani ortaya karisik herseyden biraz var ama uc seviyelerde degil. yani yetenek derken su sekilde o isi ciddi anlamda yapabilecek kapasitede olmak, atiyorum bankada calisiyorsunuzdur ama gitar da calabiliyorsunuz ama o gitari bir grup icerisinde cikip konser verebilecek kadar bilmeniz lazim. yoksa kumsalda akdeniz aksamlarini calmaktan bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kankut ben yazilim muh okuyorum, en fazla yetenegim yazilimadir diye dusnuyorum buna ragmen okulum 1 sene uzuyor... beterin beteri var yani uzulme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 aynısı banada oluyo yahu. ama yazılım dediğimiz şey de yani adamın tüm zamanını sömüren birşey. beden eğitimi hocalığı değil sonuçta adamın gecesini gündüzünü yiyor. ben herşeye zaman bulan adamlara gıcığım." Abi ben işte haftasonları kayaktayım sinemadayım gezmedeyim kız arkadaşımlayım falanda filanda" lan nerden buluyon bu kadar zamanı arkadaş 48 saatmi yaşıyosun bir günü diyesim geliyor demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kendine küçük projeler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Elimden nerdeyse her iş gelir abey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ahah her alanda başarılı insanlar hem sosyal, hem dersleri iyi, hem okurken kendi işini kurmuş, hem dağcılık, binicilik, deniz altı, sosyal aktiviteler ve pazarlama klübünün başkanı, hem güzel sevgilisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yemek yerim, oyun oynarım, trollük yaparım... :( çıkmadı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Maden Muh. mezunuyum ben. Netekim hayatimda 2 staj haricinde hic madene gitmedim. IT ve Telekommunikasyon sektorundeyim bi 11 senedir falan. Yurt disinda ve yurt icinde kime okudugum bolumu soylesem acayip sasirir falan. Velhasil, onemli olan istemek ve cabalamak. Gitar calmak istiyorsan ve zevk aliyorsan, mutlaka cok basarili olursun bir gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Yani diyosun ki futbol oynamayı seviyor ve birgün ibrahimovic gibi oynamak istiyorsan birgün olabilirsin? Abi pardonda saçma sapan topseller kişisel gelişim kitapları mı okuyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 şu bir gerçek ki çoğu insan kendi mesleği dışında başarılı oluyor. Kimimiz belirli baskılar sonucu kimimiz başka sebeplerden ötürü sevmediğimiz uğraşmaya hevesimiz olmayan bölümlerde okuyoruz. Sevdiği işi yapan, sevdiği bölümü okuyan insanlara imrenmişimdir her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yaptığın şeydeb zevk alıosan ne kadar kotu yada iyi yaptığın ztn fark etmez. mesela ben basketbol oynamaktan cok zevk alıorm ama bi lebron james değilim diyede oturup ağlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 10 parmak q klavye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 erkeğimi uçururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Futbol oynamayi sevmekle, Ibrahimovic olmak arasinda cok fark var yav :) Yapma. Bir yerlere gelirsin, yasin ve fizigin uygunsa. Ama futbolcu olmak yetenek disinda baska seyleri de gerektiren bir durum. Gitar calmak cok oyle degil. Virtuoz olmazsin, ama gitar dedigin sabir isi. Dolma parmaklarla bile bir grupta calabilirsin gitar problemsiz. Hic okumadim o kendini gelistir v.s. topseller kitaplarindan. Yasin uygunsa, yeterince zamanin ve enerjin varsa, neyi seviyorsan ondan olursun seni tatmin edecek derecede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 diş hekimlii okuyom..aşcı olmak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Biyoloji bitirip yazar olmak. Güzel şey evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 çok şey yapabildiğimi düşünüom böle söleyince övünmek gibi olcak ama:D mimarlık okuyorum. resim yapabiliyorum güzel sanatları da kazanmıştım mimarlığı tercih ettim. grup var elektro çalıyorum ama doğru düzgün ilerletemedim de konser falan verdik baya. oyunculuk moyunculukta da yetenekli olduğumu - en azından üstüne gidersem birşeyler yapabileceğimi- düşünüyorum. eskiden çok tiyatroda falan oynadım. geçen vizyon bölümünde da kısa film paylaşmıştım merak edenler izleyebilir:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 endustri muh. okuyorum. istediğim bolum diye sırf gittim gayet iyi puanla ışık uni ye girdim baska yerde burslu end. muh. kazanamadım diye. hiç pişman değilim baska uni ye girmedim diye. umarım istediğim gibi bi işte bulurumda çile çekmem ilerde. özet: insan istediği şeyi okumalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bende resime yeteneğim olduğunu düşünüyorum öle oraya buraya çiziyorum ama okulunu okumadan adam gibi bir şey çıkıcağını düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 okuduğumu da beceremiyorum, okumadıklarımı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ben ulus okuyorum,siyaset ve tarih,türk dıs politikası,denge politikaları,diplomasi diger yandan tarih bilgim oldukca üst düzey seviyede dısislerine girebilirmiyim bilmiyorum,tek eksigim yabancı dil ingilizcem var yanına bisiler daha koymam lazım bunun dısında dedektif olmayı cok isterdim gariptir ama tam bana göre bi meslek,arastırdım onun icin polis olmak lazım,bi de tercih edilenler genelde emekli polis ya da narkotikte yıllarını gecirmis pipolu amcalar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kendi mesleğimi bile doğru düzgün beceremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Futbolcu olmayı çok istedim,olabilirdim de belki,altyapı geçmişim,seçmeler kazanmışlığım var ,ancak feda etmem gereken çok şey vardı,hayat başka yöne aktı.. Ama futbol oynamadığım gün çok azdır,futbol manyağıyım kısaca,bölümdekiler az çok bilir:)... Şimdi amatör olarak liglerde oynuyorum,İngiltere'de iken üni takımındaydım şimdi İsveç'te alt liglerde oynuyorum,yükselebilirim burada ama en fazla 4-5. lig bu saatten sonra ,ama dediğim gibi tamamen zevkine... TR'ye dönüyorum,bizim buralarda amatör ligde oynayan bir takım bulmaya çalışacağım artık.. İyi yemek de yaparım onu da ekleyeyim:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 meraba benim adim yigit arda türkoglu.... alksdfjfds saka saka.. ehm cocuk psikolojisi/pedagoji üzerine yogunlasmayi düsünüyorum, akademisyenlik vs. onun disinda iyi yemek yapabildigimi düsünüyorum. oyunculukta da azcik tecrübelerim var, onda da fena degilim esasen. henüz kesfedebildiklerim bunlar. diger skillerimi canli canli yasamak gerek (oof) ideal ev hanimini tamamlamaya az kalmis lan süperim. izdivaca katiliyim bari zuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 amatör olarak espri yapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar