=) Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 negüzel biblo gibi bir kedicik aldım iran kedisiymiş biblo gibi arkadaş maşallah deyin topici açıyorum daha 1 buçuk aylık yeni annesinin yanından aldım.Tek kötü yanı ömürlerinin kısa olması... kendisi tuvalet eğitimi falan hiç affetmiyo ilk gün bakalım hangimizin üzerine çiş yapıcak diye bekledik ama eve gidip kumu koyar koymaz kumuna yaptı saygı duydum kendisine bugün ilkdefa da yalnız bıraktım 6 7 saat hiç ağlamamış uslu uslu oturmuş kendisi ben gelince uyandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bende istiyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 of çok güzelmiş gerçekten, mutlu mesut yaşar umarım yanınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ocean geldiği yerde 6 tane daha kardeşi var ve sahibi bakamıycak durumda safkan iran kedisi ancak bir tanesini ücretsiz vericeklerdi onuda ben kaptım diğerleri 500 ytl yine de petshoplardan ucuz @bella teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ağbi çok şirin bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 baamayacak durumda ve tanesi 500 lira nasil bi durumsa o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sen tırnağınımı yiyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 abi 500 liraya ne kedisi o öyle. Ne özelliği var altın mı sıçıyo napıyo. Kedi çok tatlı ama hakkını yememek lazım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 of çok güzel bi kedi ben de istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 süpermiş kedi. cok tatlı. cok feci kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 BonePART said: baamayacak durumda ve tanesi 500 lira nasil bi durumsa o cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 normalde bu kadar pahalı mı bu kediler, 500tl(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 kadında 12 kedi olmuş nasıl baksın :D yani parasal durumdan dolayı bakamıyor değil kendilerine ilgi gösteremiyor çünkü bu cins kediler hergün taranması gerekiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bakamıyorsa versin. 500tl nedir yani? Cidden vermeyi düşünürse bir tane alırım ben. Evcil hayvanın parayla alınıp satılmasına karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 iyide arkadaş aşısı var doğumu var bilmemnesi var maması var kumu var üstelik sütten erken kesilmişler kadın ona özel bişey almış vs masraf yapmış o yüzden nesine karşısın ?sen okadar masraf et sonra ver yavruyu yapar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Öyle demiyceksin o zaman onun adına. Kedin hamileyken bakıp bakamayacağını bileceksin. İlan vereceksin böyle böyle kedim hamile ama yavrularına bakamayacağım. Almak isteyen varsa aşılarını yaptırarak sütten kesildikten sonra alabilirler diyeceksin. Satıyorum 500 lira dersen olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 her kediye 500 lira masraf zaten yapmamıştır tahminim. bence 12 kedim oldu, bakamıcam, cok da tatlılar bari azcık para da kazanıyım demis kadın. vermek isteyen kisi sadece bakım ucretini ister maximum, sonra da verir ki bu olmalı zaten. petshop fiyatına vermek sacma baya hani artık yakının mı bilmem, ama kusura bakmıcan. kadının su davranısının mantıklı tek acıklaması para kazanmak istemesi. obur turlu "yaptıgım masrafları ver, iyi bakıcagına soz ver, al kediyi" der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 500 çok onu diyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 niye biri ücretsiz de geri kalanı 500tl. tanıdık falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Holy said: Öyle demiyceksin o zaman onun adına. Kedin hamileyken bakıp bakamayacağını bileceksin. İlan vereceksin böyle böyle kedim hamile ama yavrularına bakamayacağım. Almak isteyen varsa aşılarını yaptırarak sütten kesildikten sonra alabilirler diyeceksin. Satıyorum 500 lira dersen olmuyor. bana niye celalleniyosun arkadaşım banane kadından yakınım falanda değil almasında kimse peki.konu amacından saptı yine polemiğe döndü. neyse. bu arkadaş geceleri uyumuyor elime değdimi rahat ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ömürleri kısa derken ne kadar misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 oha abi cidden süper bir hayvan.hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 500 çok hakkaten k-9 kedi mi bu öte yandan çok tatlı çok güzel kafasını sıkarım ben onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 kadın çok rererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bi savannah'ın olacak ki besleyesin.Ne kadar şirin gözüksede cok tüy döküyorlar ve bakımı zor iran'nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar