Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 e kimlere verioruz bugun zor resmen bugunkü maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 hollanda - kamerun alır gana - avustralya berabere biter dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 kamerun alır mı ya danimarka alır gibime geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ben Hollanda, Gane yener, diğeri berabere dedim ama umudum yok yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 hollanda gana ve danimarka dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mortis said: kamerun alır mı ya danimarka alır gibime geldi bana kamerun'da geçen maç oynatılmayan alex song gibi yıldız oyuncular yüzünden büyük tepki almış teknik direktör le guen bu yüzden geçen maç sahaya sürdüğü bütün gençlerden vazgeçip ne kadar tecrübeli, yıldız varsa sahaya sürmesi bekleniyor. Kamerun geçen maçta gençleri yüzünden çok kötü oynamıştı vs. vs. Danimarka'da aynı derece de şanslı da nedense güveniyorum kamerun'a adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 DarKRideR said: hollanda - kamerun alır gana - avustralya berabere biter dedim ben ahan da aynını dedim. Bu sefer tutturacaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ya sadece 1 gün kazanmak istiyorum.. bir gün ya =).. o 3 pound bana 30 pound gibi gelir bak =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 kamerun maçından yatarsınız muhtemeln.ben küstüm oynamadım bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 2/2. son maça beraberlik oynadığıma göre taraflardan biri kazanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Yeni yine yenide yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 fizban said: 2/2. son maça beraberlik oynadığıma göre taraflardan biri kazanacak. ben de Kamerun'a oynadığıma göre Danimarka alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 berabere o maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ilk maç berabere dedim japonya kazma çıktı yenildi. 2. maç gana dedim onlarda kazma çıktı berabere kaldılar. kamerun kazanır dedim gidip fark yerler şimdi danimarkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 seyi merak ediyorum hic kazanabilen varmi 1 pound bile olsa? yoksa topluca tek mactanmi yatiyoruz :p ben bugun oynamamisim bile, o derece umudum tukendi ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Abi ben de oynadım sanıyodum da oynamamışım. 1 pound bile alamadan bitircez galiba dfgjhdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 totalde en çok bilene istediği konsol + 5 oyun varmış lan. ilk 2 günü kaçırdım, 9 isabetim var. berbat lan asdfsa. son 2 gün 0/6 çekmişim direk ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 3 pound um var benim said: YOU PREDICTED SLOVENIA WOULD WINCONGRATULATIONS, YOU WERE RIGHT! YOU PREDICTED GHANA WOULD WINCONGRATULATIONS, YOU WERE RIGHT! YOU PREDICTED GERMANY WOULD WINCONGRATULATIONS, YOU WERE RIGHT! Congratulations, you won 3 pounds! GURUR TABLOSU! 13 ünde oynanan maçlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 helal! Benim de umudum var hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 fransizlar ve naziler yuzunden yatmasaydim 6 pound olucakti ya saka gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 allah belanı versin kamerun, belanı ... almasınlar bir daha fildişi sahilleri ve mısır dışında afrika'dan takım, dünya kupasını baltalıyorlar geri zekalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 nedir bugunkü tahminler ben ghana avusturalyadan yattım, ghana alır demiştim. bugunkü maçlar düşündürüo beni nedir tahminleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 paraguay, italya, brezilya dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ben slovakya, italya, brezilya dedim. dünkü maçta kamerun bir tane daha sallasaydı 6. pounduma sevgiyle sarılacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 paraguay slovakya berabere dedim gerisi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar