Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bu seferde tek maçtan yatarsam aglicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yaktın beni berezilya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bende brezilyadan yattım nilmar o golu atsa ne güzel olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 nilmar o golü atsa 300 lira alıyodum, siz 3 pound derdindesiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi. gruplar bitti şimdi skor tahmini istiyor shopto ohooooo olmaz ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 uruguay 1 kore 0 abd 2 gana 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ee bu işler bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 uruguay 2 kore 0 abd 1 gana 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ulan isviçre ispanya fildişi uttu brezilyadam gittik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 neyse kapattık kupayı 3 pound ile asdfsd skor tahmin eden olursa şu kupada, helal olsun cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 valla dörtte iki yapmışım bugün yine portekiz ve ispanya maçları yatırdı. 1-0 ve 2-1 dedim skorlara da tutarsa zaten bırakırım shopto falan iddaada skor tahmini yaparım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 mokoko said: uruguay 2 kore 0 abd 1 gana 1 lan of be. uruguay yemeseydi skoruda tutturuyodum nerdeyse. aptal uruguay. okadar destekliorm sizi bi gol yemeseydiniz goturuoduk yine parayı. meh... yarınki maçlar içinde almanya 1 0 ingiltere arjantin 2 1 meksika dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 benim uruguay maçı tuttu da 1-0 abd demiştim :( yarın içinde 1-1 dedim almanya ingiltere, uzatmalarda belli olur o maç inşallah almanya alır sadfas 2-0 yaptım galiba arjan - meksika'yı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Uykulu uykulu şöyle tahminlerde bulundum yarın için: Almanya 2 - 1 İngiltere Arjantin 3 - 1 Meksika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 1-0 ve 3-1 dedim de tutmicak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Kojiroh said: Uykulu uykulu şöyle tahminlerde bulundum yarın için: Almanya 2 - 1 İngiltere Arjantin 3 - 1 Meksika haha babama sordum az önce ne veriim die senin skorları söledi aynen ben de bu şekilde verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 skor tahmininden bana ekmek cıkmaz.gruplarda vuramadık parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 şeyi merka ediorum 3 pound varbende şimdi 1 gün tutturmuştum bitecek dünya kupası o 3 pound yalan mı olacak 3 pounda hiç ürün olamdığı için yoksa 19 poundluk ürünü 16 pounda alabilecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 senin paran o artık, istediğin zaman kullanırsın sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Lolol ilk maç şimdilik tutuyo. Böyle bitsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ya adamlar 4 gol attı. dalga mı geciyorsunuz arkadaşım bu nasıl skor. bu nasıl ingiltere off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 2-0 3-1 demiştim ben de, almanya tabi ki tutmadı arjantin tutabilir hala, ama cok onemi yok eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 oley be, ya skor tahmini olayı değişti yada results sayfasında bug var. 2 pound kazandın diyo bugün skorlardan biri tutmasına rağmen, kazananı bilmek yetmiş gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Kazanamama efsanem devam ediyor, bugünde 2-1, 3-1 dedim hollanda ve brezilya için, referanslarım yine arka sayfalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 _ILuVaTaR_ said: oley be, ya skor tahmini olayı değişti yada results sayfasında bug var. 2 pound kazandın diyo bugün skorlardan biri tutmasına rağmen, kazananı bilmek yetmiş gibi görünüyor. ben geçen gün uruguay-meksika maçını bilmiştim DEĞİŞMİŞSE ÇINGAR ÇIKARIRIM, POUNDCUKLARIMI İSTERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar