Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ulan şu sorunlar bi peşimi bıraksa öyle rahatlıcamki... şimdi yeni ekran kartı aldım da ondan mı kaynaklı anlamadım, az evvel bad company 2'yi açtım, oyun açıldığında ekranın ortası titremeye başladı. oyundan çıktım şu anda hala titriyor. şu yazıları yazdığım bölge mesela yukarı aşağı yukarı aşağı titriyor böle psikopat gibi. nedir bunun sebebi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ekranın markası modeli nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 monitör samsung t240hd, ekran kartı gtx 465. bad company 2'yi açana kadar yoktu böle bişey. restart atarsam düzelir muhtemelen ama merak ettim şu anda niye böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 olur arada sirada, daha restart atmadan problemi bir 2. ci, 3.cu defa yasamadan panik yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 belki bad company ekranın uyumsuz olduğu bir ayara çekmiştir ondan oluyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hakkaten çok acaip sorunlar peşini bırakmıyo be. yatır var o bilgisayarın altında yatır. sdfgfsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 restarttan sonra düzeldi. ama abi taktir edersiniz ki artık ekranın üstünde sinek görsem ekran kartında arıza var sanıcam. paronayak oldum iyice allah belasını versin nvidia'nın. hem sövdürüyo hem aldırıyo zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sen alıyon abi zorlama falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 geçmiş olsun. nazar değmiş olabilir. bir kurşun döktür bence bilgisayara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 korkudandır titreme.. ona sevgi ile yaklaş.sarıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bence küçük süprizler yapmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sen BC2'yi bence silmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 kulak arkasını dille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 abi şimdi ona "beni korkutuyorsn mahmut" dedirtmen lazım.. titreyince sen de öle bi titre ki "oha oha nooluyo!" desin, senin telaşlandığın gibi telaşlansın. bi sonrakine gözün seğirse "bişi mi var, iyi misin patron?" diye gelir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ekran titreyince aynı yönde titremek de bir çözüm olabilir. böylece ekran görüntüsü sabit kalacak ve sorun da ortadan kalkmış olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 sdfg hızlı titriyo abi o hızda sallarsam bozulur güzelim ekran. o değil de şimdi GTA4 açtım yine titretmeye başladı. olum niye oluyo lan bu? monitöre yanlış sürücü mü yükledim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 samsung t240 var bende, nvidia ve ati ekran kartı olan iki ayrı pc ile kullandım. driver problemi olcağını sanmıyorum, atiyle uyumsuzluk yaşattı driverı kullanmadım yine de titreme olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 crt olsa degauss yap diycem de crt de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 kabloda sorun var.. temassızlık yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 monitörde titreyen görüntü üşüyor... ekran kartın düzgün akım almıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ekran kartına aksam düzelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 olum lan ahaksjdf trolle sardıkta harbi gıcık bi problem. telefondan videoya çekip koyayım dedim, telefonun hızı yetemedi, ekranda titreyen şey telefonda normal görünüyor. hatta bi an "acaba manyak mı oldum?" diye düşündüm. _________________ |------------------------| |------------------------| |***************| |------------------------| |------------------------| şu monitör olsa, yıldızlı olan bölge titriyo sadece. sanki orayı kesmişler, rüzgardan dalgalanıyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 abi büyük geçmiş olsun, allahım insanları nasıl sınavlarla imtihan ediyorsun böyle =/ o değil de harbi bu ekran kartı sorunları öldürür adamı ya. gerçi bad company2de yararını görürsün, benim ekran kartım ati, 2 saatte yükleniyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 "HD" monitör ya, belki TV tunerıyla ilgili bir problem çıkmış da olabilir. Samsung support şeysine e-mail atıp söylesene. belki bir çözümü vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 abi şimdi farkettim, restarta bile gerek yok, çözünürlüğü bikere değiştirince düzeliyor. sonra eski haline getirebiliyorum yine. ama hala merak içindeyim niye oluyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar