Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekranın ortası titriyor ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan şu sorunlar bi peşimi bıraksa öyle rahatlıcamki...

şimdi yeni ekran kartı aldım da ondan mı kaynaklı anlamadım, az evvel bad company 2'yi açtım, oyun açıldığında ekranın ortası titremeye başladı. oyundan çıktım şu anda hala titriyor. şu yazıları yazdığım bölge mesela yukarı aşağı yukarı aşağı titriyor böle psikopat gibi. nedir bunun sebebi?
Mesaj tarihi:
restarttan sonra düzeldi. ama abi taktir edersiniz ki artık ekranın üstünde sinek görsem ekran kartında arıza var sanıcam. paronayak oldum iyice allah belasını versin nvidia'nın. hem sövdürüyo hem aldırıyo zorla.
Mesaj tarihi:
abi şimdi ona "beni korkutuyorsn mahmut" dedirtmen lazım..
titreyince sen de öle bi titre ki "oha oha nooluyo!" desin, senin telaşlandığın gibi telaşlansın. bi sonrakine gözün seğirse "bişi mi var, iyi misin patron?" diye gelir bak.
Mesaj tarihi:
sdfg hızlı titriyo abi o hızda sallarsam bozulur güzelim ekran.

o değil de şimdi GTA4 açtım yine titretmeye başladı. olum niye oluyo lan bu? monitöre yanlış sürücü mü yükledim acaba
Mesaj tarihi:
samsung t240 var bende, nvidia ve ati ekran kartı olan iki ayrı pc ile kullandım. driver problemi olcağını sanmıyorum, atiyle uyumsuzluk yaşattı driverı kullanmadım yine de titreme olmadı.
Mesaj tarihi:
olum lan ahaksjdf trolle sardıkta harbi gıcık bi problem. telefondan videoya çekip koyayım dedim, telefonun hızı yetemedi, ekranda titreyen şey telefonda normal görünüyor. hatta bi an "acaba manyak mı oldum?" diye düşündüm.

|------------------------|
|------------------------|

şu monitör olsa, yıldızlı olan bölge titriyo sadece. sanki orayı kesmişler, rüzgardan dalgalanıyo gibi.
Mesaj tarihi:
abi büyük geçmiş olsun, allahım insanları nasıl sınavlarla imtihan ediyorsun böyle =/

o değil de harbi bu ekran kartı sorunları öldürür adamı ya. gerçi bad company2de yararını görürsün, benim ekran kartım ati, 2 saatte yükleniyor oyun.
Mesaj tarihi:
"HD" monitör ya, belki TV tunerıyla ilgili bir problem çıkmış da olabilir.
Samsung support şeysine e-mail atıp söylesene. belki bir çözümü vardır.
Mesaj tarihi:
abi şimdi farkettim, restarta bile gerek yok, çözünürlüğü bikere değiştirince düzeliyor. sonra eski haline getirebiliyorum yine. ama hala merak içindeyim niye oluyor acaba.
  • Yeni Oluştur...