Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oddworld Abe's Exodus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne oyundu ya, zevkle oynadığım hakikaten bazı yerlerde çıldırtan zor ama zevkli geçilebilir oynanabilir mekanlar atmosfer kurgu vs herşeyi ile özlediğim bir oyun, varsa mazisi olan konuşalım dertleşelim abe lerimiz için.
Mesaj tarihi:
abi öyle şahane ki ilerleyen bölümlerde tamamen düşmanların içine girerek mekanizmaları çalıştırmak onları suicide etmek, sonra timing ayarlayıp koşmalar ufak iskelet buldogumsu itler, koca tekerin içine girip alayını ezmek, o borudan uçup diğerine geçmek, main screenden çıkıp geri mekanlarda oyuna devam edebilmek falan.
Mesaj tarihi:
ilk ps1 aldıgım sene 1998'di. konsolla birlikte orijinal fifa 98 almıstım. bi de icinden cıkan, arkası siyah demo cd'si vardı. onda vardı abe. bi turlu cozememistim nasıl oynandıgını, sadece arada girip osurtup guluyodum.
Mesaj tarihi:
toggie said:

ilk ps1 aldıgım sene 1998'di. konsolla birlikte orijinal fifa 98 almıstım. bi de icinden cıkan, arkası siyah demo cd'si vardı. onda vardı abe. bi turlu cozememistim nasıl oynandıgını, sadece arada girip osurtup guluyodum.

haah abi pc versiyonu var bulursanız nette falan vardır isoları indirin oynayın çok zevk alacaksınız.
Mesaj tarihi:
mclovin said:

zaten oddysey ile exodus var

başka yok ikisi de konsola çıktı. orjinalleri bunlar. sonra çıkan varsa çöptür kesin.

Oddworld Stranger's Wrath var.

edit: sadece konsola çıkmadı bu arada.
Mesaj tarihi:
işte çöp dediğim oydu zaten. serinin orjinali güzeldi xbox versiyonu nasıl bilmiyorum da zamanına göre aşmış grafikleri falan ps ye göre ne bileyim hala bakınca oha ne güzelmiş diyorum bilgisayarda.
Mesaj tarihi:
Friedman said:

Friedman said:

niye öldüğümüzde bütün adamlar geri yerlerine geçiyo tekrardan kurtarmak zorunda kalıyorum :S

oyun mekanizmasında bazı yerler oluyo ya mesela o packi kurtarmadan portal açılmıyo falan gibi, o döngüyü sakata almamak için öyle bişey yapmışlardır o zamanlar kodlama malüm sdfs
  • 2 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
dün oddboxx çıkmış.bildigimiz iki oynun yanında önceden sadece konsola çıkan munch's oddysee ile yeni sayılan stranger's wrath var içinde.steamde bu haftalık %50 indirimle 12$.çok iyi oldu çok da güzel oldu ya
  • Yeni Oluştur...