Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Ne oyundu ya, zevkle oynadığım hakikaten bazı yerlerde çıldırtan zor ama zevkli geçilebilir oynanabilir mekanlar atmosfer kurgu vs herşeyi ile özlediğim bir oyun, varsa mazisi olan konuşalım dertleşelim abe lerimiz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 off ps1 de demosu vardı bende. surekli korka korka oynardım. super oyundu hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 konsola cıkan oyunlarını oynıyamadım ben cok icimde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 exodus pc'de vardı yalnız hatırladığım kadarıylan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 steamde var hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 o yüzden konsola cıkanları dedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 abi öyle şahane ki ilerleyen bölümlerde tamamen düşmanların içine girerek mekanizmaları çalıştırmak onları suicide etmek, sonra timing ayarlayıp koşmalar ufak iskelet buldogumsu itler, koca tekerin içine girip alayını ezmek, o borudan uçup diğerine geçmek, main screenden çıkıp geri mekanlarda oyuna devam edebilmek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ilk ps1 aldıgım sene 1998'di. konsolla birlikte orijinal fifa 98 almıstım. bi de icinden cıkan, arkası siyah demo cd'si vardı. onda vardı abe. bi turlu cozememistim nasıl oynandıgını, sadece arada girip osurtup guluyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 toggie said: ilk ps1 aldıgım sene 1998'di. konsolla birlikte orijinal fifa 98 almıstım. bi de icinden cıkan, arkası siyah demo cd'si vardı. onda vardı abe. bi turlu cozememistim nasıl oynandıgını, sadece arada girip osurtup guluyodum. haah abi pc versiyonu var bulursanız nette falan vardır isoları indirin oynayın çok zevk alacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Cuce said: o yüzden konsola cıkanları dedim zaten pardon ben yanlış anlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 zaten oddysey ile exodus var başka yok ikisi de konsola çıktı. orjinalleri bunlar. sonra çıkan varsa çöptür kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 niye öldüğümüzde bütün adamlar geri yerlerine geçiyo tekrardan kurtarmak zorunda kalıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 mclovin said: zaten oddysey ile exodus var başka yok ikisi de konsola çıktı. orjinalleri bunlar. sonra çıkan varsa çöptür kesin. Oddworld Stranger's Wrath var. edit: sadece konsola çıkmadı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 işte çöp dediğim oydu zaten. serinin orjinali güzeldi xbox versiyonu nasıl bilmiyorum da zamanına göre aşmış grafikleri falan ps ye göre ne bileyim hala bakınca oha ne güzelmiş diyorum bilgisayarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 hepsi orjinal seri zaten ama ilk 2 oyun efsaneydi, ivit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ama unuttuğum munch's oddysee var o da güzeldir ama ilk ikisinin yeri ayrıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Cuce said: konsola cıkan oyunlarını oynıyamadım ben cok icimde kaldı. çooook küfür etmiştim ben de, hıçıkırarak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Friedman said: niye öldüğümüzde bütün adamlar geri yerlerine geçiyo tekrardan kurtarmak zorunda kalıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Friedman said: Friedman said: niye öldüğümüzde bütün adamlar geri yerlerine geçiyo tekrardan kurtarmak zorunda kalıyorum :S oyun mekanizmasında bazı yerler oluyo ya mesela o packi kurtarmadan portal açılmıyo falan gibi, o döngüyü sakata almamak için öyle bişey yapmışlardır o zamanlar kodlama malüm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Up steamde indirim var 3 dolara düşmüş 2 oyun birden. İlgililere duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 3 bile değil 2.5$ =P Sadece bugün için geçerli yanlız. (29 haziran saat 20:00'a kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 torrentte bedavaya düşmüş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 böyle saçma bir laf olamaz, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Hohoho ne komik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 dün oddboxx çıkmış.bildigimiz iki oynun yanında önceden sadece konsola çıkan munch's oddysee ile yeni sayılan stranger's wrath var içinde.steamde bu haftalık %50 indirimle 12$.çok iyi oldu çok da güzel oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar