tuna833 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Yapma sayın Dündar :/ http://dai.ly/aVOhh9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 e adam gayet cool kar$ılamı$ , sorun ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ugur dundar'la ilgili bisey yok, startv'nin mallıgı baska bisey degil. abv dogan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Adam iyi karşılamış evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 benim anlamadığım orda telefon ne arıyor, ben tvde canlı izledim direk reklam falan bişi olcak sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 daha once de bu tur bi olay olmustu sonra reklama baglamislardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 dünkü olaysa bi anlam veremedim, yani telefonun orda ne işi var aga, birinden bağlantı mı bekliyodu felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Skyfire said: e adam gayet cool kar$ılamı$ , sorun ne ki adam pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 çok özür dilerim sevgili seyirciler, trident telefonu yanımdan ayıramıyorum, hem dokunmatik hem çift hatlı hem de tv var hem de sadece 299 TL !!! gibi başlıyor dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 reklam her dakika veremezler, rtük reklam kanunlarına göre. ilk yarım saat içindeyse bu olay o yüzden girmemişlerdir muhtemelen ceza almak yerine fail olmuşlar, fakir star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ana haber bultenine reklam mı almıslar harbiden? ben baska bi olay var zannediyodum. oha artık iyice sacmaladılar. tekrar abv dogan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 reklam mi? ayni videoyu mu izliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 reklam pre-loader'dır büyük ihtimalle. haberler sonrasındaki uğur dündar çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mum_Chamber said: reklam mi? ayni videoyu mu izliyoruz? videoda ne oldugu belli mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 noluo abi herkes başka bişi demiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 toggie said: Mum_Chamber said: reklam mi? ayni videoyu mu izliyoruz? videoda ne oldugu belli mi ki? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 reklama falan benzemiyor ya, bikez daha olmuştu önceden haber merkezinin zırvalığı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 simdi canli yayinlarda sacma sapan olaylar olunca reklama giriyorlar ya? ondan bahsediyorlar. telefonun calmasi reklam diil. internetten mantik dersleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 şu geldi aklıma http://www.youtube.com/watch?v=H4h1HNtVlg8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Ugur dundar karizma siciyor yalniz ses durus ve adam surekli parliyor dikkat ettiniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar