Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ehm ben ufak birsey soracaktim, fb-bjk macinin biletixde biletleri satisa cikmis ama bunlar hep evsahibi takim taraftarinin biletleri midir? Bjklilar arasindan izlemek icin olan gereken biletleri inonuden giseden mi almak gerek yoksa biletixden mi alabiliyoruz.
Mesaj tarihi:
Llama said:

forza açıldı bilginize

çok stratejik kapattılar bence, hayvan gibi eleştiri geleceği zaman,
adminlerin ve recainin kellesinin isteneceği zaman
hooop bakımdayız
+3gün 5gün bakım ayağına kapalı :P
Mesaj tarihi:
Burax said:

Llama said:

forza açıldı bilginize

çok stratejik kapattılar bence, hayvan gibi eleştiri geleceği zaman,
adminlerin ve recainin kellesinin isteneceği zaman
hooop bakımdayız
+3gün 5gün bakım ayağına kapalı :P

bakım falan hikaye zaten, robinho kepazeliği yüzünden kapattılar bariz :)
Mesaj tarihi:
Portekiz Milli Takım kampından sakat dönen Quaresma'nın Ankaragücü karşısında kesinlikle forma giyemeyeceği öğrenildi.

Haber1903'ün edindiği bilgiye göre Portekiz'in Norveç ile oynadığı karşılaşma sonrasında adele ağrıları çeken yıldız futbolcu yarınki mücadelede forma giymeyecek. Quaresman'nın CSKA Sofya ile oynanacak maçta da sahaya çıkmasının zor olduğu ancak Fenerbahçe derbisinde mutlaka yeralacağı belirtildi.

Q7'nin adelesindeki sakatlığın çok önemli olmadığı fakat yıldız futbolcunun riske edilmemek için Fenerbahçe maçına dek dinlendirileceği öğrenildi.

tükenç...derbi umrumda değil feneri zaten orda zor yeneriz avrupa maçında oynasa iyi olurdu
Mesaj tarihi:
geçen sezon ilk 4 maçta 3 gol atmışız, şu anda 9 oldu :)

Guti ve Q7 sayesinde bu sene gol sorunumuz olmicak diye düşünüyorum,
her maç en az 2 asist yapar.

tabata bile, nobre bile hafif hafif kıpırdanmaya başladı, az da nihat oynasa şu anda %15te fln nihat %40 oynasın bana yeter :F
  • Yeni Oluştur...