Quaresma'ya yaramış burası ama Portekiz çok bitikti, Kıbrıs Rum Kesimi de 10-15 yıl önce Malta, San Marino ayarındayken baya sınıf atladı onlara da helal.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma
yalnız kadroya bile alınması ronaldo'nun sakatlanması ile olan bir oyuncunun ilk 11 çıkması garip değil mi? Yani ronaldo'nun yedeği olarak kimse yok mu takımda
ronaldo sakatlandı diye kadroya çağrılmıştır sonra antrenmanda göze girmiştir.
Yoksa şu anda kanat adamlarının hepsi formsuz Portekiz'in dünya kupasında da gördük işte.
Yoksa şu anda kanat adamlarının hepsi formsuz Portekiz'in dünya kupasında da gördük işte.
tamam da sanki quaresma 3 günlük adamda milli takıma çağrıldı.
Adam zaten Ronaldo ile birlikte 11'de oynuyordu eskiden, Ronaldo sakatlanınca çağrılması ise 2. bir şans vermekti adama, üstte denildiği gibi de demek ki antremanlarda da çok formdaydı ki 11'de çıktı sahaya,
Quaresma zaten şuan ki formu ile Ronaldo'nun yedeğinden çok, Ronaldo ile 11'i paylaşabilecek bir adam, ikisi de sağ-sol oynuyor nasılsa
Adam zaten Ronaldo ile birlikte 11'de oynuyordu eskiden, Ronaldo sakatlanınca çağrılması ise 2. bir şans vermekti adama, üstte denildiği gibi de demek ki antremanlarda da çok formdaydı ki 11'de çıktı sahaya,
Quaresma zaten şuan ki formu ile Ronaldo'nun yedeğinden çok, Ronaldo ile 11'i paylaşabilecek bir adam, ikisi de sağ-sol oynuyor nasılsa
ronaldonun nerede oynadığı belirsiz.
Quaresma milli takımda baya az oynadı, 26 kez milli olmuş ki bunların çoğu eleme veya hazırlık maçı. 2003'ten beri üst düzey futbol oynuyor, Ronaldo ile oynadıkları tek turnuva Euro 2008 idi. Beşiktaş o yüzden büyük şans adam için.
Hürriyette görüntüleri derlemişler, son pozisyondaki pası atamayan kabıza ayrıca buradan selamlarımı gönderiyorum hehe. Tabi oradaki görüntülerden nasıl oynadığını pek anlamak mümkün değil ama bayağı sağlı sollu pozisyon olmuş.
Yine böyle Simao Sabrosa-Nani-C.Ronaldo üçlüsünden ikisinin bir problemi olmadığı sürece Quaresma ilk 11de çıkamaz Portekiz milli takımında.
Q7'nin avantajı yeri konusunda esnek olması ama Ronaldo'yu yedek bırakacak yada almayacak milli takım teknik direktörü yok =P Adamı vururlar be hehe.
gerçi kötü olanda o :D
Simao - Nani - Ronaldo - Quaresma
hücümda nereye koysan oynuyorlar asdfas
üstte denildiği gibi eğer üsttekilerden hangisi formsuz veya sakat ise, 4. onun yerini alır bu takımda,
Dördününde formda olduğu bir takımda ama kim yedek kalır bilmem :)
üstte denildiği gibi eğer üsttekilerden hangisi formsuz veya sakat ise, 4. onun yerini alır bu takımda,
portekiz defans yapmayı keşfetmemiş heralde daha.
kıbrıstan 4 tane yenir mi be lol.
kıbrıstan 4 tane yenir mi be lol.
gerçi kötü olanda o :D
bu olay bitti bu arada sdfds
Simao bırakmış milli takımı,
Simao daha çok erken patladı, bi de Dani var bu arada unuttuğunuz arada o da kanat oynuyordu sanki geçen turnuvada.
Bu arada şu portekizin sol bek kimdi dünya kupasında şov yapan, ismini unuttum bugün muhabbet esnasında da şimdi de aklıma takıldı
Bu arada şu portekizin sol bek kimdi dünya kupasında şov yapan, ismini unuttum bugün muhabbet esnasında da şimdi de aklıma takıldı
Danny tam bir forvet ama, elinde kanat varken Danny'i kullanmazlar orada bence
Coentrão bu arada o bek galiba :D manuel pereira var birde sağ sol oynayan da Coentrao'yu söylüyorsun kesin
edit: Duda'da var gerçi arada bir bekte oynuyor, ama sol açıktı onun tam yeri
Coentrão bu arada o bek galiba :D manuel pereira var birde sağ sol oynayan da Coentrao'yu söylüyorsun kesin
edit: Duda'da var gerçi arada bir bekte oynuyor, ama sol açıktı onun tam yeri
Valla elinde simao varken kanatta kullandılar dünya kupasında gördüğüm kadarıyla. O bakımdan yine kullanırlar gibime geliyor yerine göre.
hah evet contreaoyu diyodum.
hah evet contreaoyu diyodum.
yauv videoytu izledimde adam dokturmus be arkadas 4 dk adami izledim hec sıkılmadım
nasıl bir maç olmuş öyle ya izlemek vardı tüh
zeminde ne berbartmış yanlız bu arada gol attırdımı
Öne çıkan mesajlar