Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sene uefada bişeyler başarırsak (en az çeyrek final) 1 sene daha kalır bence. Yoksa, "sizden adam olmaz, ben kendimi buldum ve hadi bana süper teklifler var" deyip kaçar.
Mesaj tarihi:
sanmıyorum kaçacağını, en az bir sene daha oynar diye düşünüyorum.

Çünkü Quaresma gibi adamı bir daha tek senelik performansına göre almaz büyük kulüpler, Beşiktaş'ın bu sene üstlerde bitirebileceğini düşünürsek ve hatta ŞL'ye gidebileceğini düşünürsek ki Quaresma bir sene daha oynayıp istikrarlı olduğunu da göstermek isteyecektir diye düşünüyorum.

Ama ondan sonrasında gider, zaten biz bırakmazsak daha da tutamayız :) En azından bonservis bedeli ile gider hehe
Mesaj tarihi:
ronaldo sakatlandı diye kadroya çağrılmıştır sonra antrenmanda göze girmiştir.

Yoksa şu anda kanat adamlarının hepsi formsuz Portekiz'in dünya kupasında da gördük işte.
Mesaj tarihi:
tamam da sanki quaresma 3 günlük adamda milli takıma çağrıldı.

Adam zaten Ronaldo ile birlikte 11'de oynuyordu eskiden, Ronaldo sakatlanınca çağrılması ise 2. bir şans vermekti adama, üstte denildiği gibi de demek ki antremanlarda da çok formdaydı ki 11'de çıktı sahaya,

Quaresma zaten şuan ki formu ile Ronaldo'nun yedeğinden çok, Ronaldo ile 11'i paylaşabilecek bir adam, ikisi de sağ-sol oynuyor nasılsa
Mesaj tarihi:
Quaresma milli takımda baya az oynadı, 26 kez milli olmuş ki bunların çoğu eleme veya hazırlık maçı. 2003'ten beri üst düzey futbol oynuyor, Ronaldo ile oynadıkları tek turnuva Euro 2008 idi. Beşiktaş o yüzden büyük şans adam için.
Mesaj tarihi:
Hürriyette görüntüleri derlemişler, son pozisyondaki pası atamayan kabıza ayrıca buradan selamlarımı gönderiyorum hehe. Tabi oradaki görüntülerden nasıl oynadığını pek anlamak mümkün değil ama bayağı sağlı sollu pozisyon olmuş.
Mesaj tarihi:
Yine böyle Simao Sabrosa-Nani-C.Ronaldo üçlüsünden ikisinin bir problemi olmadığı sürece Quaresma ilk 11de çıkamaz Portekiz milli takımında.
Mesaj tarihi:
gerçi kötü olanda o :D

Simao - Nani - Ronaldo - Quaresma

hücümda nereye koysan oynuyorlar asdfas

üstte denildiği gibi eğer üsttekilerden hangisi formsuz veya sakat ise, 4. onun yerini alır bu takımda,

Dördününde formda olduğu bir takımda ama kim yedek kalır bilmem :)
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

gerçi kötü olanda o :D

Simao - Nani - Ronaldo - Quaresma

hücümda nereye koysan oynuyorlar asdfas

üstte denildiği gibi eğer üsttekilerden hangisi formsuz veya sakat ise, 4. onun yerini alır bu takımda,

Dördününde formda olduğu bir takımda ama kim yedek kalır bilmem :)

bu olay bitti bu arada sdfds

Simao bırakmış milli takımı,
Mesaj tarihi:
Simao daha çok erken patladı, bi de Dani var bu arada unuttuğunuz arada o da kanat oynuyordu sanki geçen turnuvada.

Bu arada şu portekizin sol bek kimdi dünya kupasında şov yapan, ismini unuttum bugün muhabbet esnasında da şimdi de aklıma takıldı
Mesaj tarihi:
Danny tam bir forvet ama, elinde kanat varken Danny'i kullanmazlar orada bence

Coentrão bu arada o bek galiba :D manuel pereira var birde sağ sol oynayan da Coentrao'yu söylüyorsun kesin

edit: Duda'da var gerçi arada bir bekte oynuyor, ama sol açıktı onun tam yeri
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

portekiz defans yapmayı keşfetmemiş heralde daha.

kıbrıstan 4 tane yenir mi be lol.

abi hakkaten defanstaki oyuncular ilk defa halı sahada oynuyormuscasına birbirine bakıyordu her golden sonra abi sen tutuyodun ya o adamı die
  • Yeni Oluştur...