Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 delgado da çok iyidi. arjantinli maestro.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 mokoko said: beşiktaş bu seneden once kimi almıştı ki dogru duzgun yıldız olarak? yıldız derken quaresma, anelka gibi. besiktas halkın takımı oldugu icin yıldızlarla fazla isi olmaz
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gellidus said: benim mesajimin neresinde tr de baska buyuk transfer yok dedim bi onu gosterirmisin? "önce aynı seviyede adam alın sonra konuşun" demişsin?
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Masquerade said: delgado da çok iyidi. arjantinli maestro. gs az koşmadı peşide
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 haber1903'e göre robinho transferi tamamen rafa kalkmış. artık bi aldatma olduğunu falan düşünmüyorum. belli ki şartlarda anlaşılmış ama sponsor bulunamamış. almanya'da arayış olacakmış golcü için sanırım.
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 haber1903= 16:30 haber said: Bugün Beşiktaş kulüslerinde Mehmet Aurelio isminin dolaşması basında yer buldu. Bunun üzerine yaptığımız araştırmalar sonunda bilgilerine başvurduğumuz Beşiktaşlı yöneticiler, Mehmet Aurelio isminin bir ara düşünüldüğünü, ancak 1,7 milyon Euro olan maaşının yüksekliğinden dolayı bu ismi gündemlerinden düşürdüklerini açıkladılar. Şu an için Beşiktaş yönetiminin, transfer çalışmalarında önceliği forvet hattına verdiği öğrenildi. .... 19:18 Haber said: Beşiktaş yönetimi Türk statüsünde oynayan Mehmet Aurelio`nun transferi için gerekli girişimlere başladı ve teklifini iletti. Yarın yüksek bir ihtimal ile Mehmet Aurelio`nun Beşiktaş kulübüne olumlu cevap vermesi ve kendisini siyah beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. -HABER1903-
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Johnson vardı. Adam yıldız olarak gelmedi ama MANU'ya adam yolladık ya (1milyon dolar) daha ne olsun. GS'nin de uefa kupası jenerasyonu dışında döküntü. İşte yeni Hagi diye transfer edip fıs çıkan çok oyuncu sayarım
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Johnsen o, ayrıca İlie, Jardel falan sürer gider.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ben Ailton'u unuttum lan, babam daha fit adamdan
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 BulletRide said: Ben Ailton'u unuttum lan, babam daha fit adamdan amokaci döver
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Adam Klose'yi almak için almanyaya uçuyormuş şimdi güya.. birde Aurellio gelecekmik felan. Bunların hepsi 32+ be...
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 knoxville said: haber1903'e göre robinho transferi tamamen rafa kalkmış. artık bi aldatma olduğunu falan düşünmüyorum. belli ki şartlarda anlaşılmış ama sponsor bulunamamış. almanya'da arayış olacakmış golcü için sanırım. daha geçen gün robinho videosunu açılışına koyan ve inat eden siteydi di mi bu :)
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Aurellio kimi kesip oynıcakmış necipmi? yok alternatif içinse fink var lan saçmalamasınlar bir takılsınlar diyorum...
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Necipi Fink'i keser, Ernst yanında 2. olarak oynar gayet. Ama o yaşta o para verilmez tabii o ayrı.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Istanbul'dan kalktı uçak, Bu transfer ne olacak? Kavruk yıldız gelmez ise, Büyük Başkan tefe konacak. Haber1903'e inanmayın, sinan vardardan haber alıp yapıyorlar ama sinan vardarın transferlerde bilgisi taraftarlar kadar. Transferi 3 kişi yapıyor, serdal, yıldırım, cengiz.
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Tenekeadam said: Istanbul'dan kalktı uçak, Bu transfer ne olacak? Kavruk yıldız gelmez ise, Büyük Başkan tefe konacak. Haber1903'e inanmayın, sinan vardardan haber alıp yapıyorlar ama sinan vardarın transferlerde bilgisi taraftarlar kadar. Transferi 3 kişi yapıyor, serdal, yıldırım, cengiz. radyolarını dinledim gözlüklü bir tip vardı erdem ulus'un yanında başkan+cengiz+adalı ile görüştüm dedi bilmiyorum o adam necidir varmıdır o kadar force'u
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 başkan havada abi, uçakta telefonunu açık tutyorsa bilemicem. Ha vazgeçip almanyadan santrafor getirebilirler. Ama ben çok alışmıştım robiye. Gelmezse üzülürüm. Aynı site, gutide pürüz var diye haberde yapmıştı.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 beyler robinho bitti.teyzem yönetim kurulunda mesaj attı bana ilk size söylüyorum
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yok abi adam gündüz başkanla falan konuştuğunu iddaa ediyor.yalandır hedef şasırtmacadır veya doğrudur o kadarını bilemicem
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Esnaf said: beyler robinho bitti.teyzem yönetim kurulunda mesaj attı bana ilk size söylüyorum teyzene gerek yok, demirören bitti transfer dedi. ama sponsorsuz alamayız dedi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 eskileri açarsak: Hakkı Yeten.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 BiTcH_oFBaT said: Esnaf said: beyler robinho bitti.teyzem yönetim kurulunda mesaj attı bana ilk size söylüyorum teyzene gerek yok, demirören bitti transfer dedi. ama sponsorsuz alamayız dedio sponsor teyzem işte
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 medical park mı? m'oil zaten cepte de
Öne çıkan mesajlar