Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haber1903'e göre robinho transferi tamamen rafa kalkmış. artık bi aldatma olduğunu falan düşünmüyorum. belli ki şartlarda anlaşılmış ama sponsor bulunamamış. almanya'da arayış olacakmış golcü için sanırım.
Mesaj tarihi:
haber1903=

16:30 haber

said:
Bugün Beşiktaş kulüslerinde Mehmet Aurelio isminin dolaşması basında yer buldu. Bunun üzerine yaptığımız araştırmalar sonunda bilgilerine başvurduğumuz Beşiktaşlı yöneticiler, Mehmet Aurelio isminin bir ara düşünüldüğünü, ancak 1,7 milyon Euro olan maaşının yüksekliğinden dolayı bu ismi gündemlerinden düşürdüklerini açıkladılar.

Şu an için Beşiktaş yönetiminin, transfer çalışmalarında önceliği forvet hattına verdiği öğrenildi.

....

19:18 Haber

said:
Beşiktaş yönetimi Türk statüsünde oynayan Mehmet Aurelio`nun transferi için gerekli girişimlere başladı ve teklifini iletti. Yarın yüksek bir ihtimal ile Mehmet Aurelio`nun Beşiktaş kulübüne olumlu cevap vermesi ve kendisini siyah beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

-HABER1903-
Mesaj tarihi:
Johnson vardı.
Adam yıldız olarak gelmedi ama MANU'ya adam yolladık ya (1milyon dolar) daha ne olsun.

GS'nin de uefa kupası jenerasyonu dışında döküntü.

İşte yeni Hagi diye transfer edip fıs çıkan çok oyuncu sayarım
Mesaj tarihi:
knoxville said:

haber1903'e göre robinho transferi tamamen rafa kalkmış. artık bi aldatma olduğunu falan düşünmüyorum. belli ki şartlarda anlaşılmış ama sponsor bulunamamış. almanya'da arayış olacakmış golcü için sanırım.

daha geçen gün robinho videosunu açılışına koyan ve inat eden siteydi di mi bu :)
Mesaj tarihi:
Istanbul'dan kalktı uçak,
Bu transfer ne olacak?
Kavruk yıldız gelmez ise,
Büyük Başkan tefe konacak.

Haber1903'e inanmayın, sinan vardardan haber alıp yapıyorlar ama sinan vardarın transferlerde bilgisi taraftarlar kadar. Transferi 3 kişi yapıyor, serdal, yıldırım, cengiz.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Istanbul'dan kalktı uçak,
Bu transfer ne olacak?
Kavruk yıldız gelmez ise,
Büyük Başkan tefe konacak.

Haber1903'e inanmayın, sinan vardardan haber alıp yapıyorlar ama sinan vardarın transferlerde bilgisi taraftarlar kadar. Transferi 3 kişi yapıyor, serdal, yıldırım, cengiz.

radyolarını dinledim gözlüklü bir tip vardı erdem ulus'un yanında başkan+cengiz+adalı ile görüştüm dedi bilmiyorum o adam necidir varmıdır o kadar force'u
Mesaj tarihi:
başkan havada abi, uçakta telefonunu açık tutyorsa bilemicem. Ha vazgeçip almanyadan santrafor getirebilirler. Ama ben çok alışmıştım robiye. Gelmezse üzülürüm.

Aynı site, gutide pürüz var diye haberde yapmıştı.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

Esnaf said:

beyler robinho bitti.teyzem yönetim kurulunda mesaj attı bana ilk size söylüyorum

teyzene gerek yok, demirören bitti transfer dedi. ama sponsorsuz alamayız dedi
o sponsor teyzem işte
  • Yeni Oluştur...