Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 real'den inter'den topçu almayın, taraftarı çıldırtmayın... robinho da neyin nesi, gelsin artık lionel messi...
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 İleride Holosko ve Nihat 1 bobo etmedi, maçın özeti =P
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Yalnız o rakipsiz denen kadro baya bi kötü uyarmadı demeyin de. Sağ bek Ekrem,Sabri'nin eleştirildiği ülkede futbolcu lisansı bile alamaması gerekn bir adam aslında. Solda İbrahim Üzülmez var adam 37 yaşında 3 gün sonra biticek fizik olarak art arda maçlarda oynayamaz alternatifi büyük umutlarla alınan İsmail kayıplarda. Defans göbeğinde ciddi sıkıntı var Sivok vardı sisteme en uygun adam o da ciddi sakatlık geçirdi. Ferrari yerden yere vuruldu dün alternatifi bir sene öncenin istenmeyen çocugu Zapo. Toraman iyi oyuncu ama yaptığı enteresan hatalarla saatli bomba gibi Servet'ten beter bu konuda göbekte oynadığında çok büyük sorunlar yaşatabiliyor takımına (milli takıma alınmama sebebidir bu aslında) Necip çok yetenekli iyi hoş da o yaşta fizik olarak da mental olarak da yetersiz bütün sezon banko 11 yazmak için. Bir de alternatifsiz olduğunu düşünürsen Necip-Ernst ikilisinin daha büyük problemlere gebe o göbek. (kart cezaları sakatlıklar vs) Guti gerçekten çok iyi oyuncu ama onun da yaşı belli 90 dakika oynayabilir mi bilemiyorum,1-2 maç çıkarsa bile yoğun tempoda yıpranıcaktır. Quaresma şimdilik muhteşem görünüyor böyle devam ederse en sağlam mevki orası Beşiktaş için tabi sakatlık falan olursa alternatiflerinin kötü olması da sıkıntılı. Robinho daha alınmadı bile alınsa bile nasıl oynayacağı şüpheli City'de formsuzluğundan paketlenip Brezilya'ya gönderildi. Soru işaretleriyle dolu bir transfer (Keita gelirken de söyledik aynı şeyleri) Kısaca baktığımda ilk anda iyi görünse de alternatifleri zayıf,rotasyonda sıkıntılı bi kadro görüyorum ben. Tabi beşiktaşlı arkadaşlar şimdi kıyametleri koparırlar da ben şuan ligdeki en iyi kadro olarak Fenerbahçe kadrosunu görüyorum. Bol alternatifli bir kadroları var eğer sahip oldukları oyuncular formda tutulur iyi bi rotasyonla moraller falan korunursa bu sene benim şampiyonluk favorim olurlar ama Aykut'ta da bu işi yapıcak kapasiteyi göremiyorum şuan.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Geçen sene Baros,Nonda(Jo),Dos Santos,Keita,Kewell,Arda,Elano gibi bir hücum hattına sahiptik, noldu? Sakatlıklara sığınmadan söyleyebilirim ki orta saha yüzünden rezil olduk. Ernst-Necip gitmez tüm sezon, şu an ofansif kadro gayet yeterli Beşiktaş'ın adam gibi bir orta saha alıp Bobo'ya yerli bir alternatif bulurlarsa rakipleri yok, fakat şu kadroyla Robinho gelse bile şampiyonluğun adayı olurlar ama en büyük adayı olamazlar.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Yahu şampiyonluk ile kıyaslama yaparken diğer takımlarıda hesaba katın bir zahmet? Bizim kadroda bir eksiklik olduğunu 5 yaşındaki çocuk bile biliyor artık yanlız diğer takımlar çokmu iyi, Robi yerine forvet gelse süper olurdu tabi ama adam manyak gidip onu getiriyor. Şimdide 5-6 senedir topladığı döküntüleri göndermekte zorlanıyor, bugün bursa ve trabzon yenerse ne diyeceksiniz acaba?
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 valla trabzon bile şampiyon olabilir bu yıl, fenerle gs o kadar kötü yani.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Eralp said: valla trabzon bile şampiyon olabilir bu yıl, fenerle gs o kadar kötü yani. ts iyi değil yani 2 sene önce biz şampiyon oldugumuzda gs fener kötü idi şampiyon oldu diyordunuz şimdi ts olursa ona mı böyle dicez gs fb kötü ondan oldu
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Fikrim değişmeyecek. Zaten Galatasaray transfer yapamazsa işi zor,ama Fenerbahçe kadro olarak daha güçlü duruyor şuan baktığımda. Ama çok faktör etkili şampiyonlukta sezon sonu ne görücez kimse bilemez şuan. Ama bakıyorum pek zayıf bi nokta görmüyorum Fenerbahçe kadrosunda teknik direktörleri dışında.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bursa ve trabzonla ne alakası var ki.gayet yenebilirler.hani bunda enteresan birşey yok biz fenerbahçe gs çok iyi beşiktaiş kötü demiyoruzki beşiktaş geçen seneki galatasarayı andırıyor.bu seneki galatasaray geçen seneden daha kötü. 3 büyüklerden bana göre iç açıcı bir takım yok.bu senede trabzon supriz yapabilir bu sene 3 büyüklerden biri şampiyon olursa kötünün iyisi oldugu için ve şanslı oldugu için şampiyon olur cunku 3 takımda çok salak bir sürü puan kaybedicek.kanser olacak taraftarlar.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 UniRoss said: sezon sonu ne görücez kimse bilemez şuan şu lafa çok gülüyorum ya, tam gereksiz yorumcu cümlesi.
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Hatta biraz açayım cümlemi. Volkan Santos-Bekir-Lugano-GG Emre-Baroni Stoch-Özer-Dia Niang Şeklinde falan baya alternatifli iyi bi kadro kurulmuş. Tabi ne yapabilirler ne yapamazlar bilemiyorum.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Fenerin kadrosu nasıl derin oluyor ben bunu anlamıyorum. Yedeklerin hiç biri fenerin oyuncusu değil. O kadro bu ligi kaldıramaz. O kadar transfer yapıldı takım halen alexe bağımlı. 10 kişi kalmış paok karşısında, seken bir şut sonrası oluşan pozisyondan başka bir tehlike yok.
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Farkettiysen ben kadroyu Alex'siz kurdum yalnız. Ayrıca yedekleri de baya var yani hangi mevkide alternatifi yok ki adamların?
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Alternatif dediğin çıkan oyuncunun yerini doldurabilir mi acaba? Hiçbir takımda o kadar kadro yok. Fenerin kadrosunun iyi olduğunada inanmıyorum, kim gitti kim geldiki bir anda düzelsin. Geçen yıl 3 takımda bir halt oynamadı, 1-0'a yata yata ilerlediler.
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Stoch+Dia+Niang eklendi hücum hattına. Afedersin de bana göre Guti+Quaresma'dan daha etkili olucak o üç oyuncu.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Guti+Q7 ve Robi den daha iyi diyorsan tartışılacak birşey yok sana kendi dünyanda mutluluklar, kolay gelsin.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 UniRoss said: Stoch+Dia+Niang eklendi hücum hattına. Afedersin de bana göre Guti+Quaresma'dan daha etkili olucak o üç oyuncu. senin 3lüye q7+hilbert-bobo
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Abi lutfen ya ------bobo------------- Querasma--guti---robinho şu hattı büyük takımlarla karşılaştır, fenerle karşılaştırıp komik duruma düşme.
knox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 süpriz bir gurbetçi gelicek deniyor helsinki maçından sonra kim olabilir bu gurbetçi
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 knox said: süpriz bir gurbetçi gelicek deniyor helsinki maçından sonra kim olabilir bu gurbetçi fatih tekke
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Robinho gelirse bilemem ama, Baros Kewell-Arda-Elano transfer gelmese bile o bölge için en iyisidir, hem lig tecrübeleri hem isim olarak ama gel gör arkadaki orta saha pert
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 GS aslında baktığımızda "çok" kötü değil. Ama oynadığı oyun kötü işte. Orta saha ve kale problemi sırıtıyor, bunlar da bayağı kritik durumda şu anda. 1-2 transfer yaparsa toparlar ama. FB sezon başında rezaletti, ama şu son aldıkları zenci bayağı iyi gibi geldi PAOK maçından izlediğim kadarıyla. Ancak FB'de öncelikle alternatifsizlik sorunu var. As kadro tamam ama yedekten oyuna süreceğiniz tek bir adam bile yok neredeyse. Bunun dışında as kadroda ön libero ve defans göbeği büyük sıkıntı. Dia için de bir şeyler söylemeye erken henüz. Bir de geçenlerde Emre'nin takımda gruplaşma yaptığı hatta Alex'in kuyusunu kazmaya çalıştığı konusunda bi haberler çıkmıştı. Çok büyük ihtimal safsatadır da ciddiyse iş sakat. Ama dediğim gibi FB'nin ortasahası şu anda GS'den iyi değil, defansta da Bilica gibi bi adama bile muhtaçlar, ki alternatifleri de yok zaten. Bunun dışında hani bekleri forvetleri defansı sakatlansa sürecek adamı yok sahaya. Bursa'dan bu sezon çok bir şey beklemeyin derim ben. Eldeki bütçeyi pek iyi kullanamadılar. Gerçi FB CL'den elenince bi 5 daha geldi ellerine de onu ne yapacaklar belli değil. Kadroları tamam, sistemleri tamam, ama geçen seneki Bursa değiller. Belki şampiyon oldular diye havalandılar belki oyuncuları başka takıma satılmadı diye kırgın bilmiyorum sebebini ama bi terslik var Bursa'da. TS yıllardır ilk defa güzel oynuyor. Yattara döndü, forvet hatlarını oturttular, Ortasahada alternatifleri bol, kalede efsane bi genç var. Bir tek işte ara ara aksayan defansları var problem çıkartacak, gömülü oynayan Cale'yle istikrarsız Serkan. Bir de tabii yıllardır TS'nin başının etini yiyen yabancı sorunu var. Sağdan soldan bisürü anaa iyi transfer denen adamlar getiriyorlar sürekli ama bunlar bi şekilde tutmuyo, patlıyo vs. Beşiktaş bayağı sağlam oldu evet, ama daha önce de dedim bek konusunda sıkıntı var. Bir de tabii alternatifsizlik sıkıntı yaratabilir ileride. Düşünülürse geçen sezon kadroya zor giren Necip bile banko 11'de sayılıyor bu sezon. Bunun dışında transferleri çok kaliteli ama riskli transferler. Tutup tutmayacağını göreceğiz işte.
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 beşiktaşın ernst-necip alternatifi yok, bekler kötü, ama fenerbahçeyle kıyaslamışsınız, fenerbahçenin adam gibi 11i yok ki alternatif oyuncularına bakalım.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sivok ve Toromanın sakatlıkları etkiliyor, birde zapoyu dışarıda oturtunca iyice sıkıntı oldu. Bizim geçen sene en sağlam yerimiz defansımızdı, o defansdan giden yok ama sakat var.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 sivok zaten komple yok, sözleşmesi donduruldu iyileşse de gelmez.
Öne çıkan mesajlar