Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Hastadam said:

ben söyliyim şimdiden, bizim ligde bu quaresmayı falan 3. bilemediniz 4. hafta sakatlar bizim yiğidolar. beşiktaş çok düştü oyundan. taktiksel olarak sakatlarlar yani.

Bu maçtan bahsediyorsan girenler rezalet adamlarda ondan, uğur, nobre felan, 2 tanede adını duymadığım genç soktu. 2. yarı hiç oynamadık zaten. Nobre atsan atılmaz satsan satılmaz napacağız biz bu adamla off off ya.
Sosyal ağlarda paylaş

90 dakika oynayan Q7 ve Bobo ilk yarıda çıktı. 70te Guti'yi oyundan aldı. 70'e kadar kötü oynamadı Beşiktaş. Kupa varsın Villareal'in olsun. Bana takımın iskeletinin oynadığı oyun yetti. 2-0 çok temiz. Villareal'e... Cenk ayrıca konuşulması gereken bir konu... Acayip sevindim kaleci açısından şimdi. Düşünüyordum Hakan domine eder kaleyi de birşey olursa Rüştü diyordum ki Cenk çıktı piyasaya. Süper abi. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

ben söyliyim şimdiden, bizim ligde bu quaresmayı falan 3. bilemediniz 4. hafta sakatlar bizim yiğidolar. beşiktaş çok düştü oyundan. taktiksel olarak sakatlarlar yani.

üzülerek sana katılıyorum nihatın köseye cekip konusması lazım 2-0 dan sonra top cevir yeter demesi lazım :)

liseden terk futbolcularımızla bu kadar oluyor ne yapalım
Sosyal ağlarda paylaş

abi bunu bizim lige mal etmeyin sadece, EPL de oynasa gene sakatlarlar bu adamı. ronaldo mesela daha çevik quaresmadan. adamı zaten yakalayamıyolardı, çalım manyağı yapıyodu ama quaresma öyle değil, daha çok koşarak falan geçmeye çalışıyor, mesela o geçen attığı güzel golde 2 adamın arasından geçiyodu koşarak, şimdi EPL de yada TSL de o şekilde geçmeye kalksa, off aman varya.
Sosyal ağlarda paylaş

plzen kadar iri oyunculardan kurulu ve durmadan faul yapan sert oynayan takım tslde çok yok yalnız. hep tslde sakatlarlar tsl çok sert vs örneklerinin uç örneği zaten plzen. adamlar durmadan sert faul yaptılar ve hepsi ayı gibi adamlar.

tslde sorun sert girilmesi vs değil emre gibi art niyetli çirkef oyuncuların sakatlamak amacıyla dalması
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Pizen maçında sanki hiç sert girmediler Quaresmaya... Bıraktı mı oynamayı? Daha da hallaç pamuğuna çevirdi. Korkmuyor adam. Ama en az bir şerefsiz çıkar tabi sakatlamaya çalışacak.

valla sakatlıcak şerefisiz.. inönüde yaparsa çarşı kapalıdan iner aşağıya :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...