Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 dediğimde değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 güzel güzel bu forma güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 yıllardır yapın diye yalvardığım forma. dümdüz siyah işte ya real madrid' in vardı bi aralar. ne güzel lan bu seneki formalar beşiktaşa bişeyler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ben beyaz olanını alacağım ilk Q7 ismiyle, bunuda guti adıyla alırım muhtemelen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 çubuklu forma guti forması bu robinho forması karıştırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Darksun said: Ben beyaz olanını alacağım ilk Q7 ismiyle, bunuda guti adıyla alırım muhtemelen =) valla ben forma alsam üzülmez yazdırırım arkasına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 aente said: hala robinho diyorlar ya, kafanız mı güzel. poopla said: robinho 1 haftadır santos forması giyiyo be hala robinho diyenler varmı mokoko said: abi ahdsahsadhasdh ciddi ciddi inanıosunuz yani siz robinho ile adebayor'un geliceğine. yazık size yahu. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 *‘Emre inan sana ancak sunlari soyleyebilirim biz 1 ay once siyah formalari kartal yuvalarina gonderdik ozellikle urun lansmani yapmamamizi, kendilerinin bunu halledeceklerini soylediler,yani formalar su anda merkez depolarinda islemde.. Planlari Haftaya sali gunu dunyaca unlu bir futbolcu ile birlikte urun lansmani yapilacagi konusunda bilgim var ama isim istersen sana pazartesi bilgi vermeye calisirim; Ben :Ismin Robinho oldugu konusunda bilgiler geliyor kulagima;net mi.. *Inan bazi seyler beni de asiyor anla beni lutfen;cok gizli yurutuluyor,belki pazartesi daha detayli bilgi verebilirim bugun haftasonu lutfen (guluyor…) Ben:Peki anladim ben bir seyler; tesekkur ederim.. *Bu arada bir sey daha, bu futbolcuya ait kartal yuvasi urunleri de hazirmis bilgin olsun Ben:Ok sagol .... Not;Telefon Konusmasi iki saat once gecmistir..""> "Daha once yazdiklarima bakacak olursaniz magazacilikla ugrastigimi gorursunuz ;kulup sitenin giris introsuna siyah forma tanitimini koydugu andan itibaren icim icimi yemeye basladi..Bugun cumartesi olmasina ragmen ADIDAS Turkiyeden cok sevdigim ust duzey bir yonetici arkadasima konu ile bilgi vermesini istedim .Bazi bilgileri zar zor aldim kendisinden ; BJK AS nin is ortagi oldugundan kerpetenle aldigim cumleler soyle ;; *‘Emre inan sana ancak sunlari soyleyebilirim biz 1 ay once siyah formalari kartal yuvalarina gonderdik ozellikle urun lansmani yapmamamizi, kendilerinin bunu halledeceklerini soylediler,yani formalar su anda merkez depolarinda islemde.. Planlari Haftaya sali gunu dunyaca unlu bir futbolcu ile birlikte urun lansmani yapilacagi konusunda bilgim var ama isim istersen sana pazartesi bilgi vermeye calisirim; Ben :Ismin Robinho oldugu konusunda bilgiler geliyor kulagima;net mi.. *Inan bazi seyler beni de asiyor anla beni lutfen;cok gizli yurutuluyor,belki pazartesi daha detayli bilgi verebilirim bugun haftasonu lutfen (guluyor…) Ben:Peki anladim ben bir seyler; tesekkur ederim.. *Bu arada bir sey daha, bu futbolcuya ait kartal yuvasi urunleri de hazirmis bilgin olsun Ben:Ok sagol .... Not;Telefon Konusmasi iki saat once gecmistir.." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ben kombinemi, beyaz q7 ve cubuklu guti formalarimi aldim valla Askerden donunce de siyah robinhoyu alirim, dublin ucak rezervasyonu vs hallederiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 carew mi? adadadadabeyaerbaery mu? yoksa robinho mu??? 3 gün kaldı . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 necati gelcek görceksiniz. Yönetimden çok yakın bi arkadaşım söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ben isterim necatiyi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 allah belamı versin robinyo geliyor yada biri bi forvet yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 iyi de borsa açıklaması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 mokoko said: PZero said: hedeflerimiz .. 1: uefa kupası 2:süper kupa 3:türkiye kupası 4:şampiyonluk .. HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA bunu alıntıladığın iyi olmuş sadasdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 O dediğiniz başarılar transfer değil ruhla olur, senelerdir Fenerbahçe ve son birkaç yıldır Galatasaray şu anki Bjk kadrosunun mislini kurdu olmadı. Yerli kadrosu iyi olmadan hayalden öteye geçmez. Seneye Demirören'e olan borcu hesaplarsınız, komedi gibi yönetiliyor klüpler inanılmaz gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bjkde hep tuh varki ama işte şans yok bizde abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Kusura bakmada son 3-4 senedir 3 büyük diye tabir ettiğimiz takımlar ne yaparlarsa yapsınlar dökülüyor. Bir GS geçen sene ilk maçlarda biraz oynadı, sonra oda modaya uydu. Takımı gençlerden kur böyle yıldız adamlardan birşey öğrenmeden bir yere gelemiyorsun. Guti şurada 2 sene oynar, Necip Guti gittiğinde 21 olacak, ne kapabilse kardır. 1-2 tane daha genç monte edebilirsek bu adamlarla oynaya oynaya öğrenecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ben bu seneden çok ümitliyim ya. UEFA'da çeyrek finali görmemiz lazım. Hatta cenabet bir kurra çekmezsek yarı final diyorum. Bu kadro zaten Türkiye Ligine çok. Yalnız bu kadar geniş kadrodan nasıl takım kuracak, klubede oturanlar nasıl trip atmayacak. der Schüster'in de işi zor. Forvet gelirse kombine alacağız kardeşimle. Salı günü gelsin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 beyler cenk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bu cenk hep böyle mi yaw, öyleyse alalım biz bunu as kaleci yapalım hem gelişir de, aykuttan iyi gözüküyo hep böyle oynuyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ah be gene iyi uçtu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Abi nasıl bir takımız ya Guti çıkıyor giren adam Uğur Inceman. Bir de genç Cenk dediniz ama adam Casillas çıktı bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ben tuttum bu Altidore'u basalım imzayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 aha nazar değdirdiniz yavrucağıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar