Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

*‘Emre inan sana ancak sunlari soyleyebilirim biz 1 ay once siyah formalari kartal yuvalarina gonderdik ozellikle urun lansmani yapmamamizi, kendilerinin bunu halledeceklerini soylediler,yani formalar su anda merkez depolarinda islemde.. Planlari Haftaya sali gunu dunyaca unlu bir futbolcu ile birlikte urun lansmani yapilacagi konusunda bilgim var ama isim istersen sana pazartesi bilgi vermeye calisirim;
Ben :Ismin Robinho oldugu konusunda bilgiler geliyor kulagima;net mi..
*Inan bazi seyler beni de asiyor anla beni lutfen;cok gizli yurutuluyor,belki pazartesi daha detayli bilgi verebilirim bugun haftasonu lutfen (guluyor…)
Ben:Peki anladim ben bir seyler; tesekkur ederim..
*Bu arada bir sey daha, bu futbolcuya ait kartal yuvasi urunleri de hazirmis bilgin olsun
Ben:Ok sagol ....
Not;Telefon Konusmasi iki saat once gecmistir.."">
"Daha once yazdiklarima bakacak olursaniz magazacilikla ugrastigimi gorursunuz ;kulup sitenin giris introsuna siyah forma tanitimini koydugu andan itibaren icim icimi yemeye basladi..Bugun cumartesi olmasina ragmen ADIDAS Turkiyeden cok sevdigim ust duzey bir yonetici arkadasima konu ile bilgi vermesini istedim .Bazi bilgileri zar zor aldim kendisinden ; BJK AS nin is ortagi oldugundan kerpetenle aldigim cumleler soyle ;;
*‘Emre inan sana ancak sunlari soyleyebilirim biz 1 ay once siyah formalari kartal yuvalarina gonderdik ozellikle urun lansmani yapmamamizi, kendilerinin bunu halledeceklerini soylediler,yani formalar su anda merkez depolarinda islemde.. Planlari Haftaya sali gunu dunyaca unlu bir futbolcu ile birlikte urun lansmani yapilacagi konusunda bilgim var ama isim istersen sana pazartesi bilgi vermeye calisirim;
Ben :Ismin Robinho oldugu konusunda bilgiler geliyor kulagima;net mi..
*Inan bazi seyler beni de asiyor anla beni lutfen;cok gizli yurutuluyor,belki pazartesi daha detayli bilgi verebilirim bugun haftasonu lutfen (guluyor…)
Ben:Peki anladim ben bir seyler; tesekkur ederim..
*Bu arada bir sey daha, bu futbolcuya ait kartal yuvasi urunleri de hazirmis bilgin olsun
Ben:Ok sagol ....
Not;Telefon Konusmasi iki saat once gecmistir.." said:

Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmada son 3-4 senedir 3 büyük diye tabir ettiğimiz takımlar ne yaparlarsa yapsınlar dökülüyor. Bir GS geçen sene ilk maçlarda biraz oynadı, sonra oda modaya uydu. Takımı gençlerden kur böyle yıldız adamlardan birşey öğrenmeden bir yere gelemiyorsun. Guti şurada 2 sene oynar, Necip Guti gittiğinde 21 olacak, ne kapabilse kardır. 1-2 tane daha genç monte edebilirsek bu adamlarla oynaya oynaya öğrenecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu seneden çok ümitliyim ya.
UEFA'da çeyrek finali görmemiz lazım. Hatta cenabet bir kurra çekmezsek yarı final diyorum. Bu kadro zaten Türkiye Ligine çok.

Yalnız bu kadar geniş kadrodan nasıl takım kuracak, klubede oturanlar nasıl trip atmayacak. der Schüster'in de işi zor.

Forvet gelirse kombine alacağız kardeşimle. Salı günü gelsin plx.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...