Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

zaten sivok gibi hem DC hemde DMC'yi sırıtmadan oynayabilen bir adamı göndermek, herşeyden önce sportif olarak büyük bir saçmalık olur. Bu tip adamlara Beşiktaş'ın ihtiyacı varken hayatta gönderilmez.

Büyük ihtimal Ferrari ve Tabata gidecek gibi gözüküyor. Gerçi Tabata'nın Delgado'dan daha iyi bir yedek olacağını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

demin FM de şamp liginde çeyrek finale adımı yazdırdım. ligde de açık ara liderim. hadi hayırlısı. gerçeğe döksünler de yüzümüz gülsün. tabatayı da satamıyorum hala nası bi adamsa beleşe bile alan yok.

bayern e deplasmanda 1-0 yenildim. ama ezilmedim. allaaam bu günleri göster bana
Sosyal ağlarda paylaş

HILBERT, ÜZÜLMEZ'İ GEÇEMEDİ!..

Beşiktaş'ın yeni transferi, çift kale maçta 36 yaşındaki sol bekle girdiği bütün ikili mücadeleleri kaybedince kanat değiştirdi. Hilbert'in hiçbir ortası hedefe ulaşmayınca Mete Düren, 'Bu futbolcuyla ne yapacağız' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Plzen deplasmanında Roberto Hilbert'i ilk 11'de oynattı. Alman futbolcu hiçbir varlık gösteremedi. Hilbert'in antrenmanlardaki görüntüsünün de Plzen maçından çok da farklı olmadığı ortaya çıktı.

Teknik Direktör Schuster, takımı iki gruba ayırıp çift kale maç yaptırdı. Hilbert'in karşısına Beşiktaş'ın emektar sol beki İbrahim Üzülmez çıktı. Hilbert, her hücum girişiminde 36'lık savunma oyuncusuna takılıp topu kaybetti. Alman futbolcu, İbrahim Üzülmez'e bir tane bile çalım atamayınca Teknik Direktör Schuster tarafından sol kanada alındı. Hilbert'in sol kanattaki görüntüsü ise sağ kanattaki performansını mumla arattı. Hiçbir ortası ceza alanı içinde hedefine ulaşmayan Hilbert, Beşiktaşlı yöneticileri şaşkına çevirdi. Siyah-Beyazlı kulübün Basın Sözcüsü Mete Düren'in bu tablo karşısında 'Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Yeni transfer ettik, şu anda Hilbert ile uğraşıyoruz' dediği bildirildi. Beşiktaşlı taraftarlar ise Fink'in gönderilmesine karşı çıkıyor. Siyah-Beyazlılar, 'Eğer daha iyisi alınmayacaksa Fink gönderilmesin. Fink, Hilbert'ten 10 gömlek üstün' diye itirazlarını dile getiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...