BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 yeni açık'tan kombine aldım. maçlara gitmek isteyenler, giderken bana pm atabilir, beraber takılmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Llama said: zapo kalıyor http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=75868 Bunun haber manşeti, Ferrari gidiyor demek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 sivok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Sivok'u göndermek o kadar kolay değil. Hem genç hemde çok yetenekli bir adam, onun gibi adamı bir daha zor getiririz TR'ye, Lugano piyasadan çekildikten sonra Türkiye'nin en iyi yabancı stoper'i olabilir sanırım. Lucas Neill'de var gerçi ama onun yaşı geçkin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 yok geçen gazetede bi roportajı vardı da, ya zapo ya ben giderim demiş, ondan dedim. ayrıca neill bi 10 yıl kadar daha en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sıvok u göndermek herhalde en son iş olur bjk de ferrari nin gitmesine bile o kadar tepkili iken taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 zaten sivok gibi hem DC hemde DMC'yi sırıtmadan oynayabilen bir adamı göndermek, herşeyden önce sportif olarak büyük bir saçmalık olur. Bu tip adamlara Beşiktaş'ın ihtiyacı varken hayatta gönderilmez. Büyük ihtimal Ferrari ve Tabata gidecek gibi gözüküyor. Gerçi Tabata'nın Delgado'dan daha iyi bir yedek olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Gerekirse tribünde bile oturmasın parasını verelim yatsın evinde, bursaya gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 demin FM de şamp liginde çeyrek finale adımı yazdırdım. ligde de açık ara liderim. hadi hayırlısı. gerçeğe döksünler de yüzümüz gülsün. tabatayı da satamıyorum hala nası bi adamsa beleşe bile alan yok. bayern e deplasmanda 1-0 yenildim. ama ezilmedim. allaaam bu günleri göster bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ben dün GS ye agüero yu aldım 140 milyona. Allahım ne olur o günleri göster adhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 http://www.bjk.com.tr/tryonetim/medya.php?rn=29335&tipi=B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yeni transferlerden biri 17 numarasını bekliyormuş. ünlü 17 numara kimler var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Cristiano Ronaldo, Portugal Ruud Van Nistelrooy, Real Madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bence ronaldo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ronaldo eski takım arkadaşı Quaresma'yı aramış, istanbul'u sormuş. Transfer yakındır, kaynak kıçım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 cemad said: yeni transferlerden biri 17 numarasını bekliyormuş. ünlü 17 numara kimler var :Dben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 halisahadamı giyiyorsun 17 nolu formayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bi manitam olsa kore abi çok eglenceli olmus.hani normal bi şarkıymıs gibi dinliyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 tuncay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 HILBERT, ÜZÜLMEZ'İ GEÇEMEDİ!.. Beşiktaş'ın yeni transferi, çift kale maçta 36 yaşındaki sol bekle girdiği bütün ikili mücadeleleri kaybedince kanat değiştirdi. Hilbert'in hiçbir ortası hedefe ulaşmayınca Mete Düren, 'Bu futbolcuyla ne yapacağız' dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Plzen deplasmanında Roberto Hilbert'i ilk 11'de oynattı. Alman futbolcu hiçbir varlık gösteremedi. Hilbert'in antrenmanlardaki görüntüsünün de Plzen maçından çok da farklı olmadığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Schuster, takımı iki gruba ayırıp çift kale maç yaptırdı. Hilbert'in karşısına Beşiktaş'ın emektar sol beki İbrahim Üzülmez çıktı. Hilbert, her hücum girişiminde 36'lık savunma oyuncusuna takılıp topu kaybetti. Alman futbolcu, İbrahim Üzülmez'e bir tane bile çalım atamayınca Teknik Direktör Schuster tarafından sol kanada alındı. Hilbert'in sol kanattaki görüntüsü ise sağ kanattaki performansını mumla arattı. Hiçbir ortası ceza alanı içinde hedefine ulaşmayan Hilbert, Beşiktaşlı yöneticileri şaşkına çevirdi. Siyah-Beyazlı kulübün Basın Sözcüsü Mete Düren'in bu tablo karşısında 'Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Yeni transfer ettik, şu anda Hilbert ile uğraşıyoruz' dediği bildirildi. Beşiktaşlı taraftarlar ise Fink'in gönderilmesine karşı çıkıyor. Siyah-Beyazlılar, 'Eğer daha iyisi alınmayacaksa Fink gönderilmesin. Fink, Hilbert'ten 10 gömlek üstün' diye itirazlarını dile getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ne zaman olmuş bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Haber bugünün, maraton vermiş web sitesinde. http://www.maraton.com.tr/haberler/110267/hilbert-uzulmezi-gecemedi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 hilbert i niye aldı ki beşiktaş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Stuttgart'ın 11'inden alınan adamın bu kadar formsuz olması gerçekten çok ilginç birşey ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 alman milli takım formasınıda giymiş birde peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar