Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

Hemen de alımışlar. Cordoba en iyi demedim, en efsane dedim, Chilavert'in frikikleriyle dünya kupalarında efsane olması gibi.
Cordoba'dan daha iyi kaleciler gelmiştir Türkiye'ye elbet ama bunlardan birisi Taffarel değildir, Taffarel herhagi bir avrupa ülkesinden olsaydı milli takımında oynayamazdı. Duygusal davranmayalım.

Taffarel, Brezilya Milli Futbol Takımı tarihinde en fazla kaleci forması giymiş oyuncudur (tam olarak 101 karşılaşma). 1994'deki zaferden başka, 1990 ve 1998 Dünya Kupası'nda da forma giymiştir.

Taffarel Schumacher le beraber Türkiye'ye gelmiş en iyi 2 kaleciden birisidir, aksini iddia etmek de biraz zordur kimse kusura bakmasın. Milli takımda oynayamazdı dediğin 3 dünya kupası görmüş, milli takımda en çok oynayan kaleci. Biraz mantıklı yazın bari şuraya yazarken.
Sosyal ağlarda paylaş

hahahahah abi

taffarele kötü denmiş ya.hey allahım

cordobanın dengi mondragondur

tafarrel cordobaya danone muamelesi bile yapmaz

@knox : en iyi dememiş cordobadan iyi deil demiş.ne fark eder yahu.ztn türkiyeye gelmiş toplasan 5 tane yabancı kaleci var adam gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

aktiftablet said:

Hemen de alımışlar. Cordoba en iyi demedim, en efsane dedim, Chilavert'in frikikleriyle dünya kupalarında efsane olması gibi.
Cordoba'dan daha iyi kaleciler gelmiştir Türkiye'ye elbet ama bunlardan birisi Taffarel değildir, Taffarel herhagi bir avrupa ülkesinden olsaydı milli takımında oynayamazdı. Duygusal davranmayalım.

Taffarel, Brezilya Milli Futbol Takımı tarihinde en fazla kaleci forması giymiş oyuncudur (tam olarak 101 karşılaşma). 1994'deki zaferden başka, 1990 ve 1998 Dünya Kupası'nda da forma giymiştir.

Taffarel Schumacher le beraber Türkiye'ye gelmiş en iyi 2 kaleciden birisidir, aksini iddia etmek de biraz zordur kimse kusura bakmasın. Milli takımda oynayamazdı dediğin 3 dünya kupası görmüş, milli takımda en çok oynayan kaleci. Biraz mantıklı yazın bari şuraya yazarken.

O Brezilya takımlarının ikinci kalecilerini hatırlayan var mı? Kaleci fakiri bi ülke Brezilya, bunun nesini tartışıyoruz?

edik: Avrupa'da bir ülkenin vatandaşı olsaydı milli takıma seçilmesdi demekistemiştim. Brezilya'da bu kadar çok forma giyebilmesi yukarıda dediğim gibi kaleci çıkmamasından kaynaklanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Germano ve Dida varmış, ki Dida iyi bir kaleci. Ayrıca argümanının çok mantıksız olduğunu düşünüyorum, arkasında onun kadar iyi bir kaleci yok diye milli takımda oynadığını düşünmüyorum, Taffarel inanılmaz iyi bir kaleciydi. Gerçekten bunu tartışıyor olmak beni çok düşündürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Tafarel ortalama üstü bi kaleciydi. Penaltılarda çok iyiydi sadece, bi de büyük maçları oynamış olmanın tecrübesi vardı tabi, uefa kupasında falan gayet rahattı adam.

@khleben: argümanım Brezilya'dan çok iyi kaleciler çıkmadığından Taffarel (ki Brezilya'da ona yaklaşan bi kaleci bile çıkmamıştır, julio Cesar hariç) uzun yıllar forma giymiştir. Çok forma giymiş olması onun iyi kaleci olduğunu kanıtlamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sanki her ülkenin as kalecisi ve yedek kalecisi muthiş.yapma aktif allasen

dunyada şuan en iyi kaleci diyeiblceğimiz adamları sıralasak casillas julio cesar buffon ve aklıma gelmeyen 2-3 isim daha işte

taffarelde kendi zamanının dunyanın en iyi kalecilerinden biriydi.yok yedeği yokmus yok brezilyamış hikaye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...