Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Yok, puyola kazma denmesineydi o tepki ferrariyle alakasız. Hani Ferrari Puyol'dan iyi diyosanız o başka tabii, yarın öbür gün Elano Kaka'dan iyi dersem de siz bana aynısını yapın :) Hepsi iyi olsun adam gibi kaliteli futbol izleyelim, ligimizin kalitesi artsın diye ben de isterim de, sadece transfer de yetmiyo ona. Bi şekilde uyum yakalamak lazım. Geçen sene GS'den gördük işte, kadroya bakarsan her yerde fırtına gibi esmesi lazımdı, 3.lüğü zor kurtardı ligde, kupayı avrupayı saymıyorum bile. Ama isimli transferler, kaliteli oyuncular uzun vadede lige de çok şey katacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Puyol'a zamanında ben de eskiden arada oynadığı sağbek olarak kazma demiştim ve hayatımın hatasını yapmıştım 2 sayfa eleştirdi patiler o postu:) Düz adam evet, bazı defansçılar gibi top çeviremiyor atak başlatamıyor ama o kadar iyi bir stoper ki o yönüne gerek kalmıyor, alıyor tekte diğerine veriyor görevini yapıyor işine bakıyor tam bir cengaver gibi zaten sahada, futbolu bıraktığında Katalanlar ağlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Puyol'a kazma denen platformda bulunduğuma utandım şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 messiye balon denilen bir yer burası,puyola kazma çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Daha Alex'in ikinci üçüncü senesinde Hagi ile Alex'i de kıyasladı bu forum sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 abi top çıkaramıyor diye kazma dediler adama ya yahu bulent korkmaz-puyol.bunlar savaşçı adamlar.10 tane ferrari bi tane puyol etmez yanında xavi kadar yetenekli bir adam var pique.bırakta topları o cıkarsın :) ben barcelonada messiden çok puyol gibi adamları izlemeyi seviyorum yani o topada mudahale olur mu diosun.normalde kaleye gidip gol olaak pozisyonlarda adamın kafası bacagı araya giriyor bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 şu forumun eskileri kimse red' e futboldan anlamadığını anlatsın ben söylersem ayıp olacak. puyol zaten dünyanın en iyi kesicisi yani bunu bilmeyene anlatmaya çalışmak nedendir bilinmez. yeni bir adammış gibi 31 yşaındaki adamı anlatıyorsunuz şöyle böyle diye. bülent korkmazla aynı kefeye koymuşsunuz birde puyolu. bülent korkmaz 650 fırın ekmek yese puyolun sol döjjeği olamaz bu açık ve nettir yani. bir te cahilce hırsları benzerlik gösteriyor gerisi teferruat zaten. ferrari de bu ligin en iyi kesicisidir. zaten iki tane iyi defans var yabancı olarak, bir lugano iki ferrari. ikisi de aynı ayarda adamlar. ferrariyi satmak kadar saçma bir hareket de olamaz bence büyük bir yalandır bir maç oynamadı diye hemen bombalar yazılmaya başlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ferrari eğer Lugano'dan iyi bir kesici ise, biz futbol izlemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Top ilk yere düştüğünde sekmediği takdirde, Servet en iyi kesici. Ama top seken bir madde olduğu için malesef olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 sampiyonluk zor bu kadroyla bakalim ne yapacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Seele said: sampiyonluk zor bu kadroyla bakalim ne yapacaz. nesi zor daha ne istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 mascio said: şu forumun eskileri kimse red' e futboldan anlamadığını anlatsın ben söylersem ayıp olacak. puyol zaten dünyanın en iyi kesicisi yani bunu bilmeyene anlatmaya çalışmak nedendir bilinmez. yeni bir adammış gibi 31 yşaındaki adamı anlatıyorsunuz şöyle böyle diye. bülent korkmazla aynı kefeye koymuşsunuz birde puyolu. bülent korkmaz 650 fırın ekmek yese puyolun sol döjjeği olamaz bu açık ve nettir yani. bir te cahilce hırsları benzerlik gösteriyor gerisi teferruat zaten. ferrari de bu ligin en iyi kesicisidir. zaten iki tane iyi defans var yabancı olarak, bir lugano iki ferrari. ikisi de aynı ayarda adamlar. ferrariyi satmak kadar saçma bir hareket de olamaz bence büyük bir yalandır bir maç oynamadı diye hemen bombalar yazılmaya başlanmış. benle aynı şeyleri söyleyip bana futboldan anlamıosun diyosun :) ayrıca git otur bulent korkmazın maçlarını izle.yani bülent puyolu ezer puyol bulenti tokatlar falan demiyorum ben.ama ikisininde oyun stilleri aynı.fizik olarak bile aynılar bi saçları kıvırcık puyolun. ferrariyi övmek için bana laf etmişisin işte.ferrari orta sınıf bir defans.ki benim ligdeki iyi stoperler listeme giremez bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ersan Gülüm diye birini kiralamışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Red harbi futboldan anlamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Red said: ferrari orta sınıf bir defans.ki benim ligdeki iyi stoperler listeme giremez bile. bizim ligimiz avrupada 11. lig yani bariz alt düzey bir ligdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 adamınbiri said: Gaziantepspor'un yeni transferi Sosa, Beşiktaş camiasında heyecan yarattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Haha epey tepki almışım Puyola kazma dedim diye. Bilmeyen olmasına ihtimal vermiyorum futbolda kazmalık abiyane tabirle tekniği zayıf, ileri top çıkartamayan, adam eksiltemeyen, rakibe pata küte dalan adama denir sanırım şu anlattığımı isim vermeden soru olarak sorsaydım ulan adam Puyol'u anlatıyor derdiniz. Puyol'u zaten Puyol yapan ne top çıkartması ne attığı pas nede çalım atması Puyol'u Puyol yapan özellikleri biliyorsunuz ve tahminimce fiyatı şuanda 35 milyon euro. demin arkadaş güzel demiş Puyol'un sol altı hakkında adamın sol altını bile hiç bir klübümüz alıpta getiremez. Amma velakin Ferrari'nin top kullanabilme yeteneğinden açılmıştı konu evet ısrar ediyorum Ferrari topu Puyol'dan daha iyi değerlendirebilecek bir defans oyuncusu. Türkiye liginde de şuanda adam gibi defans oyuncusu 3 tane var. 1.Lugano 2.Ferrari 3.Zapo Zapo bireysel hata yapıyor diyeceksiniz Blica onun 2 katını yapıyor. Servetinde iyi defans oyuncusu olduğunu birtek Galatasaraylılar iddaa ediyor. Ama bu saydığım en azından iki ismi tüm takım tarafları fanatiklik bile yapamadan kabul eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Kazma bence o dediğin özelliklerin jargonu değil, takoz demek daha makul. Orta saha versiyonuna da çapa dersin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ama takoz diyince böyle havadan gelen topuda ıskalayan adam geliyor gözümün önünde adamın şimdi topa hamlelerine laf edemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Takoz havadan gelen topa vuramasada, rakibine vurur bir şekilde engeller. Kazma dersen aklıma Güiza geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 RRa said: Haha epey tepki almışım Puyola kazma dedim diye. Bilmeyen olmasına ihtimal vermiyorum futbolda kazmalık abiyane tabirle tekniği zayıf, ileri top çıkartamayan, adam eksiltemeyen, rakibe pata küte dalan adama denir sanırım şu anlattığımı isim vermeden soru olarak sorsaydım ulan adam Puyol'u anlatıyor derdiniz. Puyol'u zaten Puyol yapan ne top çıkartması ne attığı pas nede çalım atması Puyol'u Puyol yapan özellikleri biliyorsunuz ve tahminimce fiyatı şuanda 35 milyon euro. demin arkadaş güzel demiş Puyol'un sol altı hakkında adamın sol altını bile hiç bir klübümüz alıpta getiremez. Amma velakin Ferrari'nin top kullanabilme yeteneğinden açılmıştı konu evet ısrar ediyorum Ferrari topu Puyol'dan daha iyi değerlendirebilecek bir defans oyuncusu. Türkiye liginde de şuanda adam gibi defans oyuncusu 3 tane var. 1.Lugano 2.Ferrari 3.Zapo Zapo bireysel hata yapıyor diyeceksiniz Blica onun 2 katını yapıyor. Servetinde iyi defans oyuncusu olduğunu birtek Galatasaraylılar iddaa ediyor. Ama bu saydığım en azından iki ismi tüm takım tarafları fanatiklik bile yapamadan kabul eder. Defans oyuncusu çalım atamıyo diye kazmaysa dünya üzerinde Lucio dışında kazma olmayan defans göbeği yok zaten. Bu nasıl bir bakış açısıdır? Puyol gayet teknik bir adam, defanstan top çıkaramasa bile adam bizim ligdeki forvetlerden daha teknik şut çekiyor, yeri geldim mi kalecinin üstünden aşırtıyor, yeri geldim mi plaseyle topu yuvarlıyor. Ha, 50 metreye nokta pas atamaz tabii ki, ya da 3 oyuncuyu çalımlayıp ceza sahasına girip kaleciyi de çalımlayıp gol atamaz, ya da "adam eksiltemez" ama zaten defans adamdan da bu beklenmiyor. Adam eksiltemedi çalım atamadı diye defansa kazma denir mi yahu? Ha bir de rakibe pata küte dalan ne yaa? Puyol mu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 PuyoLOL olmus bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abi puyola kazma denmiş... daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 puyolu gs mi aldı ya bizmi duymadık arda turan gibi savunmaya geçtiler :) tmm laf söylemiyorum puyolunuza ama servetiniz kazma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Tenekeadam said: messiye balon denilen bir yer burası,puyola kazma çok mu? Messi kolaysa gelsin bizim ligde yapsin artizligini!!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar