Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 nobrenin olmasından iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Valla ben kaptanlık için veteranlık ya da takımda uzun süredir olma kriterini saçma buluyorum, Q7 bence kaptanlık için eğreti duruyor da Guti ya da Ernst falan kaptan olabilir. Keşke bizde de Neill veya Kewell olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Guti zaten 1. kaptan diye biliyorum, 2. de Q7 oldu işte, Yani cidden saçma, ben yerli bir oyuncunun ikinci kaptan olmasından yanaydım en kötü, gerçi bakıyorsun onu da olabilecek adam yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bence kaptanın yabancı yapılması iyi.bizde biri kaptan olunca dotu kalkıyor kendini takımın sahibi felan sanıyor.yabancıları aralarına almıyorlar felan.daha doğrusu galatasarayda görünürde böyle diğer takımlardada öylemidir bilmiyorum :).bizdede keşke cana yada neill olsa.kewell zaten hep sakat kaptan olsada pek işlevi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 neill olmalı bence kaptan.kewell sakatlanıyor yada yedk kalıyor falan ama neill ztn banko oynuyor.ben olsam düşünmeden kaptanı neill yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 1. kaptanin Guti olmasi gayet normal. Quaresma ne kadar geleneksel kaptan havasina sahip olmasa da ikinci kaptan dahi olmanin bu adama ayri bir motivasyon saglayacagi asikar. Bu yuzden bu tercih de gayet dogru bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 q7'nin ikinci kaptan olması çok saçma, ernst falan olsa daha iyi olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yabancı veya yerli, eski veya yeni olması şart değil ama kaptanlık vasfı olmalı. Guti de var bu özellikler fazlasıyla ama q7 den bahsediyoruz... 2 çalım atamayınca oyuna küsen bir adamdan kaptan mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 olmaz ernst haketmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 q7 2. kaptan sırf gönlü olsun diye verilmiş işte vermesen küsücek,zaten bir maça kaptan olarak çıkmak istediği söyleniyordu ibo'nun bu olayı olmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 herşeye heves eden yaramaz çocuklar olur ya, hiç bir farkı yok onlardan bu adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 17'de 17 hesabı karnıma ağrılar girdi gülmekten ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 daslkjdaskdjaksjd abi süper ya hahahahahaha yalnız spiker de çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 q7 nin kaptan olmasının sebebi bence transferlerdeki yardımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 oha q7 kaptan mı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 rustu olsun kaptan abi. ama oynatmıyonuz sdf. bizde de neill ve cana olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 başkan 45 gün ceza almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 zaten maça geldiğimi var heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 simao'nun uefada oynıyamıyacağı belliyken , sol tarafa yerli bir alternatif almamak mükemmel bir transfer hareketi olmuş , çok güzel anladık bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Schuster ne diyecek bu maçtan sonra Hakem, 60s, Kalenin önüne kamyon bıbık Ernst Erhan değişikliği nedir Hala Aurelio neden Neecipi keser Almeida Guiza v2 midir Quaresma sene sonunda ABV deyip çekip gitmez mi Biri bana bunları anlatsın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 dur ilk ben yazayım schuster gitsin demirören yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Wispy said: Ernst Erhan değişikliği nedir Hala Aurelio neden Neecipi keser Almeida Guiza v2 midir Quaresma'nın tersine gittiği kanat bariz bi şekilde aksıyodu çünkü tek kanat oyuncumuz vardı. Schusterde ernsti çıkardı erhanı sağ beke alıp hilberti sağ kanada çekti işte. Aurelio konusunda sonuna kadar haklısın. Hele şu anki konumumuzda necip'in sürekli oynaması lazım artık. Almedia'nın kaçırdığı çok bariz bi pozisyon var o da kalecinin arkasına düşerken son anda dokundu kaleci. Ondan alakasız vurdu. Onun dışında hem iyi top düşürüyo hemde gutiye ortayı da o açmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ibb maçından beri üzerinde düşünüyordum, bu maç ciddi anlamda ortaya çıktı ki yeni transferler takımın kimyasını çok büyük şekilde etkiledi. Sürekli değişen kadro vs. derken birinci yarının en formda adamları Bobo ve Ernst bildiğin takıma küsmüşler, zaten sakatlık vs. Bobo'yu da çok etkilemiş. Hafta içinde yaşanan olaylar vs. derken İsmail, üzerine yüklenen yeni görevde bildiğin ilk maçında fail oldu. Yükü kaldıramadı, Hilbert'i geçemeyeceklerini anlayan Kiev full oradan geldi, İsmail'i rezil ettiler resmen, Hilbert, Nobre, ve bariz küskün olmasına rağmen Ernst sahanın en iyileriydi. Ama yetemedi adamlarda, Q7 çok aşırı derece istekli ve hırslı ama halı sahadaki gibi takıma küsüp, tek başına harekete girmeler vs. takımdan kopmasına yol açıyor. Fark ettiyseniz Guti ve İsmail dışında Quaresma'ya bir kişi bile çalışmadı maçın belli bir kısmından sonra, Defans zaten rezalet, hani 4 duran topta 4 gol yemek bunun en büyük olayıdır. İlk yarı Beşiktaş gerçekten iyi oynadı, lakin ikinci yarı erken gelen 2. ve ardından gelen 3. gol takımın inancını kırdı. Hani daha çok atak oynadılar, pozisyonlara da girdiler ama bildiğin inançsız bir şekilde, ölü gibi oynadılar genelinde, İlk yarıda çok iyi başladı Beşiktaş aslında, iyi de gidiyordu ama haybeye yenen gol, Shevchenko yani adamını gördü, oraya rastgele indirdi ve Kiev'in o golü, 3. golü gibi aşırı derece şanslıydı aslında, Ama gol goldür, adamlar şansa atsalar indirilen topları defansın engellemesi gerekiyordu. Ferrari'nin yetersizliği olarak görülebilir bu da, Sivok tek başına yetemedi. Toraman'da mesela cezalandırılacağı yerde oynatılabilirdi bu maçta, bariz tepkiden korkuldu. Ferrari yerinde Toraman olsa belki daha farklı olabilird. Hani Schuster'den ilk defa bu maçta nefret ettim. Çok daha farklı olabilirdi, gidip ligde IBB'ye, Karabük'e full hücumcuyla oynayıp, Kiev'e defansif ve ağır 11'le çıkmak gerçekten saçmalıktı. Şu maç 1-0 Kiev galibiyetiyle de bitse Beşiktaş için tur kapısı kapanmış olurdu benim gözümde, Beşiktaş'ın galibiyetten başka şansı yoktu. Şimdi hiçbir şansı kalmadı. Gerçi zaten pek ilerleyeceğini sanmıyordum ama bir tur daha atlar diye düşünüyordum. O da olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ya toraman da olsa çok farkediceğini sanmıyorum. Daha ankaragücü maçında 1. dakikada serdar özkan tutulamıyosa gelip de burda shevcenkoyu nası tutcak. Hem kalecimiz aşırı kötü hem defansımız aşırı düzensiz. Ayrıca İsmail'e de çok kızmamak lazım çünkü quaresma geri gelip basan bi adam diil. Hem ileri gidip desteklemek, hem de 2 adamı birden tutmak zorunda adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ihbin ihbin bjk li yöneticiler şimdi " garb kafasıyla takım kurduk, şark kafasıyla kaleci koymayı unuttuk" diye diz dövüyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar