Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

bence kaptanın yabancı yapılması iyi.bizde biri kaptan olunca dotu kalkıyor kendini takımın sahibi felan sanıyor.yabancıları aralarına almıyorlar felan.daha doğrusu galatasarayda görünürde böyle diğer takımlardada öylemidir bilmiyorum :).bizdede keşke cana yada neill olsa.kewell zaten hep sakat kaptan olsada pek işlevi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Ernst Erhan değişikliği nedir
Hala Aurelio neden Neecipi keser
Almeida Guiza v2 midir

Quaresma'nın tersine gittiği kanat bariz bi şekilde aksıyodu çünkü tek kanat oyuncumuz vardı. Schusterde ernsti çıkardı erhanı sağ beke alıp hilberti sağ kanada çekti işte.

Aurelio konusunda sonuna kadar haklısın. Hele şu anki konumumuzda necip'in sürekli oynaması lazım artık.

Almedia'nın kaçırdığı çok bariz bi pozisyon var o da kalecinin arkasına düşerken son anda dokundu kaleci. Ondan alakasız vurdu. Onun dışında hem iyi top düşürüyo hemde gutiye ortayı da o açmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

ibb maçından beri üzerinde düşünüyordum, bu maç ciddi anlamda ortaya çıktı ki yeni transferler takımın kimyasını çok büyük şekilde etkiledi.

Sürekli değişen kadro vs. derken birinci yarının en formda adamları Bobo ve Ernst bildiğin takıma küsmüşler, zaten sakatlık vs. Bobo'yu da çok etkilemiş.

Hafta içinde yaşanan olaylar vs. derken İsmail, üzerine yüklenen yeni görevde bildiğin ilk maçında fail oldu. Yükü kaldıramadı, Hilbert'i geçemeyeceklerini anlayan Kiev full oradan geldi, İsmail'i rezil ettiler resmen,

Hilbert, Nobre, ve bariz küskün olmasına rağmen Ernst sahanın en iyileriydi. Ama yetemedi adamlarda,

Q7 çok aşırı derece istekli ve hırslı ama halı sahadaki gibi takıma küsüp, tek başına harekete girmeler vs. takımdan kopmasına yol açıyor. Fark ettiyseniz Guti ve İsmail dışında Quaresma'ya bir kişi bile çalışmadı maçın belli bir kısmından sonra,

Defans zaten rezalet, hani 4 duran topta 4 gol yemek bunun en büyük olayıdır.

İlk yarı Beşiktaş gerçekten iyi oynadı, lakin ikinci yarı erken gelen 2. ve ardından gelen 3. gol takımın inancını kırdı. Hani daha çok atak oynadılar, pozisyonlara da girdiler ama bildiğin inançsız bir şekilde, ölü gibi oynadılar genelinde,

İlk yarıda çok iyi başladı Beşiktaş aslında, iyi de gidiyordu ama haybeye yenen gol, Shevchenko yani adamını gördü, oraya rastgele indirdi ve Kiev'in o golü, 3. golü gibi aşırı derece şanslıydı aslında,

Ama gol goldür, adamlar şansa atsalar indirilen topları defansın engellemesi gerekiyordu.

Ferrari'nin yetersizliği olarak görülebilir bu da, Sivok tek başına yetemedi. Toraman'da mesela cezalandırılacağı yerde oynatılabilirdi bu maçta, bariz tepkiden korkuldu. Ferrari yerinde Toraman olsa belki daha farklı olabilird.

Hani Schuster'den ilk defa bu maçta nefret ettim. Çok daha farklı olabilirdi, gidip ligde IBB'ye, Karabük'e full hücumcuyla oynayıp, Kiev'e defansif ve ağır 11'le çıkmak gerçekten saçmalıktı.

Şu maç 1-0 Kiev galibiyetiyle de bitse Beşiktaş için tur kapısı kapanmış olurdu benim gözümde, Beşiktaş'ın galibiyetten başka şansı yoktu. Şimdi hiçbir şansı kalmadı.

Gerçi zaten pek ilerleyeceğini sanmıyordum ama bir tur daha atlar diye düşünüyordum. O da olmadı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya toraman da olsa çok farkediceğini sanmıyorum. Daha ankaragücü maçında 1. dakikada serdar özkan tutulamıyosa gelip de burda shevcenkoyu nası tutcak. Hem kalecimiz aşırı kötü hem defansımız aşırı düzensiz. Ayrıca İsmail'e de çok kızmamak lazım çünkü quaresma geri gelip basan bi adam diil. Hem ileri gidip desteklemek, hem de 2 adamı birden tutmak zorunda adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...