iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 DarKRideR said: Esnaf said: adamların ne soru işareti olcak.20-25 yaşlarında olsalar neysede adamların buraya gelmelerindeki tek amaç para.yoksa simao 6 ay beklese çok rahat bi avrupa takımına gidebilirdi ama beşiktaştan aldığı parayı alamazdı.belki almeida ve fernandes ne oluyo lan demiştirde diğerlerini sanmıyorum. Atletico Madrid'den aldığından 900.000 euro daha fazla alıyor sadece, genel toplamda simao, belki daha az olabilir ne parası halen ? Avrupa'da kalsa asıl daha fazla alırdı afasdsdfds Beşiktaş'taki yıldız oyuncuların hepsi şuan GS ve FB'deki yabancılardan daha az para alıyor, bedavaya oynamıyorlar evet ama para içinde çıkıp buraya gelmiş değiller. Zaten bizde ona şaşırıyoruz ya 900.000 euro az bi para mı sence? ispanya ve türkiyedeki vergi oranlarını kattın mı hesaba? 2 katından fazla para kazanıyor türkiye'de simao. Ayrıca Fenerbahçe'yi bilmem de Galatasaray'da Simao'nun aldığı kadar para alan futbolcu yok.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 galatasarayda futbolcumu var ?? hem hadi onu geçtim adamın biri romanyada diyorki burda 5milyon auro edicek adam yok gidip bunu diyen adamı bu fiyata alıp geliyorsunuz
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Lol offense e bak. Biraz daha sakin ol şampiyon, 3 puan var aramızda.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 niye sakin olayım yav : ) perşembe maçımız var kupada yarı final garanti.. sizin elde ne var
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Stancu'yu izledin mi? Valla ben memnunum futbolcudan. Verilen para da bence o yaşta bu kalitede bi futbolcu için gayet normal hatta ucuz bile. Stoch, Tabata, Holosko, Guiza... Üstte yazdığım futbolcuların hepsinin maliyeti Stancu'dan fazla... Romanya'dan 5M'luk futbolcu çıkmaz diyorsun ya, git bi bak Romanya milli takımındaki oyuncular nerelerde kaç paraya transfer olup da oynamışlar, hatta a2 takımına bak kaç tane futbolcuları avrupa klüplerinde forma giyiyor diye. Şu üstteki mesajın da imza olucak gibime geliyor ya hayırlısı =)
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ben çıkmaz demedim adamınız kendisi demiş
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Simao'ya Avrupa'da kulüp bulamaz dediniz ya, neyse kalitesi ve piyasası tartışmaya kapalı bir oyuncu hakkında konuşmaya çalışmak bile böyle bir ortamda saçmalık, hani beşiktaş'ta herkese laf edin, ama şu simao'ya etmeyin. İnanılmaz bir transfer, ciddi anlamda büyük bir transfer başarısı,
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Sakin ol Şampiyon. Ortada bi transfer başarısı falan yok basıyosun parayı geliyorlar işte. Simao'na avrupada hiç bi takım Beşiktaş kadar para vermezdi Beşiktaş verdi adam da geldi. Bu beşiktaş için değil diğer türk takımları için de geçerli, buraya oyuncuyu anca parayı basarak getirirsin büyük liglerden.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 DarKRideR said: Simao'ya Avrupa'da kulüp bulamaz dediniz ya, neyse kalitesi ve piyasası tartışmaya kapalı bir oyuncu hakkında konuşmaya çalışmak bile böyle bir ortamda saçmalık, hani beşiktaş'ta herkese laf edin, ama şu simao'ya etmeyin. İnanılmaz bir transfer, ciddi anlamda büyük bir transfer başarısı,kim demiş öyle bişi.istediği gün bulur takım ama beşiktaşın verdiği parayı hiç bir takım vermez o yüzden beşiktaşı seçti.kimsede başarısız transfer felanda dememiş kıskandığım bir transfer simao
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Burda simao'ya laf eden yok, laf eden haksızdır zaten. @Llama, Perşembe muhtemelen yenilirsiniz (öyle bir temennim yok yanlış anlama), kupa da kısmet ama bence Türkiye Kupası bir başarı değildir.
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 guti > simao >>> quaresma şu andaki görüntü
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 aceto üzülmez'le ilgili yazı yazmış. esasında neredeyse bire bir benim söylediklerimi söylemiş, yapılacak iş belli ceza verirsin ama takımdan kovmazsın, zannedilenden çok daha sık olan şeyler bunlar diye. ama güzel yazmış. http://acetobalsamico.blogspot.com/2011/02/uzulmez-mi-insan-uzulur-elbet.html
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Khelben said: Burda simao'ya laf eden yok, laf eden haksızdır zaten. @Llama, Perşembe muhtemelen yenilirsiniz (öyle bir temennim yok yanlış anlama), kupa da kısmet ama bence Türkiye Kupası bir başarı değildir. kupa avrupa kupasına kapı açıyorsa bu başarıdır
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 İşte Galatasaray içinde aynı düşüncem var, Avrupa'nın Türkiye Kupasına bağlı gibi durması, zaten ne kadar başarısız olduğunun kanıtı takımın, kusura bakmasın kimse ama Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ihtiyacı olmamalı ordan Avrupa gidiş biletine.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 beşiktaş toplanır, lig potasından gider bence kayseri zaten istikrarlı takım değil, tamamen bala orada Antep'de forma girdi ama kaybedecektir elbet, Beşiktaş kalan maçların hepsini kazanır demiyorum ama Antep'ten iyi form grafiği yakalar :) Ligden gider, ŞL'de hayal oldu ben ona üzülüyorum asıl
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 arada 7 puan fark var kayseri ile.kayseri über top oynamıyor ama kolay kolayda kaybetmiyor.antepde aynı şekil.zaten ikiside bursa ve trabzondan sonra en az gol yiyen takım.beşiktaşın bu saatten sonra yakalaması çok zor
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kayseri düşer abi, kolay kolay evlerinde kaybetmiyorlar sadece, deplasmanda feci rezil bir takım, 1 puana oynuyorlar Antep düşerse eğer Beşiktaş geçebilir sadece, gerçi duruma gel, Beşiktaş Antep ile UEFA potu için kapışıyor :(
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Öyle yada böyle avrupaya gitmek lazım seneyede, bjk/gs hem kupa hem 5. lik için kapışacak =P Hoş kupa şampiyonu iyi dinlenecek, 5. olan bizim bu sene yaptığımız gibi çoook erken sezonu açacak. Hiç gidememekden çok daha iyidir tabi.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 said: Parmagında yırtık ve kırık olan cenk gonen, almanyadan getırılen ozel bır eldıven ıle fenerbahce derbısınde sahadakı yerını alabılecek.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi yapmasınlar adamın futbol hayatını bitircekler.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hani gerek var mı? alacak içeri 3-4, medya üstüne gelecek sonra eli sakat kaleciyi, belki de takımın bu sezon ki en önemli maçında kaleye geçirmek nedir ya
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ahahah bari açıklamasalardı. ayağına alan vuracak kaleye şimdi. ah carlos olsaydı tek şutta hakan'ın geçmesini sağlardı kaleye :(.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Hakan uzaktan ve birebir de gayet iyi bir kaleci abi. yan toplarda kötü sadece. Benim şut konusunda veya 1on1 da hiç korkum yok.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 q7 2. kaptan yapılmış. Yazıklar olsun böyle yönetime. Hani bu sene olmasa da seneye şampiyonluktan çok ümitliydim ama biz seneye de ilk 4'e filan giremeyiz bu kafayla.
Öne çıkan mesajlar