Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Esnaf said:

adamların ne soru işareti olcak.20-25 yaşlarında olsalar neysede adamların buraya gelmelerindeki tek amaç para.yoksa simao 6 ay beklese çok rahat bi avrupa takımına gidebilirdi ama beşiktaştan aldığı parayı alamazdı.belki almeida ve fernandes ne oluyo lan demiştirde diğerlerini sanmıyorum.

Atletico Madrid'den aldığından 900.000 euro daha fazla alıyor sadece, genel toplamda simao, belki daha az olabilir

ne parası halen ?

Avrupa'da kalsa asıl daha fazla alırdı afasdsdfds

Beşiktaş'taki yıldız oyuncuların hepsi şuan GS ve FB'deki yabancılardan daha az para alıyor, bedavaya oynamıyorlar evet ama para içinde çıkıp buraya gelmiş değiller.

Zaten bizde ona şaşırıyoruz ya

900.000 euro az bi para mı sence?
ispanya ve türkiyedeki vergi oranlarını kattın mı hesaba?
2 katından fazla para kazanıyor türkiye'de simao.
Ayrıca Fenerbahçe'yi bilmem de Galatasaray'da Simao'nun aldığı kadar para alan futbolcu yok.
Mesaj tarihi:
galatasarayda futbolcumu var ??
hem hadi onu geçtim
adamın biri romanyada diyorki burda 5milyon auro edicek adam yok
gidip bunu diyen adamı bu fiyata alıp geliyorsunuz
Mesaj tarihi:
Stancu'yu izledin mi? Valla ben memnunum futbolcudan. Verilen para da bence o yaşta bu kalitede bi futbolcu için gayet normal hatta ucuz bile.
Stoch, Tabata, Holosko, Guiza...
Üstte yazdığım futbolcuların hepsinin maliyeti Stancu'dan fazla...
Romanya'dan 5M'luk futbolcu çıkmaz diyorsun ya, git bi bak Romanya milli takımındaki oyuncular nerelerde kaç paraya transfer olup da oynamışlar, hatta a2 takımına bak kaç tane futbolcuları avrupa klüplerinde forma giyiyor diye.

Şu üstteki mesajın da imza olucak gibime geliyor ya hayırlısı =)
Mesaj tarihi:
Simao'ya Avrupa'da kulüp bulamaz dediniz ya, neyse

kalitesi ve piyasası tartışmaya kapalı bir oyuncu hakkında konuşmaya çalışmak bile böyle bir ortamda saçmalık,

hani beşiktaş'ta herkese laf edin, ama şu simao'ya etmeyin. İnanılmaz bir transfer, ciddi anlamda büyük bir transfer başarısı,
Mesaj tarihi:
Sakin ol Şampiyon.
Ortada bi transfer başarısı falan yok basıyosun parayı geliyorlar işte. Simao'na avrupada hiç bi takım Beşiktaş kadar para vermezdi Beşiktaş verdi adam da geldi.
Bu beşiktaş için değil diğer türk takımları için de geçerli, buraya oyuncuyu anca parayı basarak getirirsin büyük liglerden.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Simao'ya Avrupa'da kulüp bulamaz dediniz ya, neyse

kalitesi ve piyasası tartışmaya kapalı bir oyuncu hakkında konuşmaya çalışmak bile böyle bir ortamda saçmalık,

hani beşiktaş'ta herkese laf edin, ama şu simao'ya etmeyin. İnanılmaz bir transfer, ciddi anlamda büyük bir transfer başarısı,
kim demiş öyle bişi.istediği gün bulur takım ama beşiktaşın verdiği parayı hiç bir takım vermez o yüzden beşiktaşı seçti.kimsede başarısız transfer felanda dememiş kıskandığım bir transfer simao
Mesaj tarihi:
Burda simao'ya laf eden yok, laf eden haksızdır zaten.

@Llama, Perşembe muhtemelen yenilirsiniz (öyle bir temennim yok yanlış anlama), kupa da kısmet ama bence Türkiye Kupası bir başarı değildir.
Mesaj tarihi:
aceto üzülmez'le ilgili yazı yazmış. esasında neredeyse bire bir benim söylediklerimi söylemiş, yapılacak iş belli ceza verirsin ama takımdan kovmazsın, zannedilenden çok daha sık olan şeyler bunlar diye. ama güzel yazmış.

http://acetobalsamico.blogspot.com/2011/02/uzulmez-mi-insan-uzulur-elbet.html
Mesaj tarihi:
Khelben said:

Burda simao'ya laf eden yok, laf eden haksızdır zaten.

@Llama, Perşembe muhtemelen yenilirsiniz (öyle bir temennim yok yanlış anlama), kupa da kısmet ama bence Türkiye Kupası bir başarı değildir.

kupa avrupa kupasına kapı açıyorsa
bu başarıdır
Mesaj tarihi:
İşte Galatasaray içinde aynı düşüncem var, Avrupa'nın Türkiye Kupasına bağlı gibi durması, zaten ne kadar başarısız olduğunun kanıtı takımın, kusura bakmasın kimse ama Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ihtiyacı olmamalı ordan Avrupa gidiş biletine.
Mesaj tarihi:
beşiktaş toplanır, lig potasından gider bence

kayseri zaten istikrarlı takım değil, tamamen bala orada

Antep'de forma girdi ama kaybedecektir elbet, Beşiktaş kalan maçların hepsini kazanır demiyorum ama Antep'ten iyi form grafiği yakalar :)

Ligden gider, ŞL'de hayal oldu ben ona üzülüyorum asıl
Mesaj tarihi:
arada 7 puan fark var kayseri ile.kayseri über top oynamıyor ama kolay kolayda kaybetmiyor.antepde aynı şekil.zaten ikiside bursa ve trabzondan sonra en az gol yiyen takım.beşiktaşın bu saatten sonra yakalaması çok zor
Mesaj tarihi:
kayseri düşer abi, kolay kolay evlerinde kaybetmiyorlar sadece, deplasmanda feci rezil bir takım, 1 puana oynuyorlar

Antep düşerse eğer Beşiktaş geçebilir sadece,

gerçi duruma gel, Beşiktaş Antep ile UEFA potu için kapışıyor :(
Mesaj tarihi:
Öyle yada böyle avrupaya gitmek lazım seneyede, bjk/gs hem kupa hem 5. lik için kapışacak =P Hoş kupa şampiyonu iyi dinlenecek, 5. olan bizim bu sene yaptığımız gibi çoook erken sezonu açacak. Hiç gidememekden çok daha iyidir tabi.
  • Yeni Oluştur...