iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Forumda ı harfleri yazılabiliyor. Dolayısıyla senin yazdığın biraz yanlış bi yazı oluyor bence esh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 süperligde olsa hakem vermezdi o golü iyi yapmış orda atmakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 iblameadmins said: Forumda ı harfleri yazılabiliyor. Dolayısıyla senin yazdığın biraz yanlış bi yazı oluyor bence esh. adamın klavyesi yoksa senin için on screen keyboard mı açsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bu haber1903 eses tribünün atılan şişe için gsyi sorumlu tutan site değil mi ya hahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 O değil de arkadaş PS yazmak isterken Pc mi yazmış ben mi yanlış gördüm...:D (Haber1903'te) Bir de artık şu saçma sapan taraftar forumu/haber sitesi vs den yazıları kopyalayıp gelmeyin, yazın fikirlerinizi objektif olarak konuşalım, tartışalım...Farkımız olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 iblameadmins said: Forumda ı harfleri yazılabiliyor. Dolayısıyla senin yazdığın biraz yanlış bi yazı oluyor bence esh. apuahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 şükrü bana bol ı lı bir şeyler yazar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ışık ılık sıt ıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ben ilari soyleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 öğretiriz koçum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sikilirsiniz ogretene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 CARSİ İ YE DE KARSİ ULAN !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Özgener'in basın toplantısını izledim,fena saçmaladı yahu yazık bu tırt nasıl f.başkanı olabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 madem konuyu açtın başkan karşılık olarak pazar günü genel kurulda cevap vercekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 işleri güçleri birbirini suçlamak off off biz hiç bir zaman adam olmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 http://4.bp.blogspot.com/-7QVjyK5ABIc/TVQIPijQhoI/AAAAAAAACXM/iAvJVuicphU/s1600/adalet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Güntekin Onay'ın özel röportajı var Haber1903'te. Link Güntekin Onay beşiktaşlı biliyoruz ama hiç bu kadar direk konuştuğunu görmemiştim. 40 yaşındayım, 35 senedir beşikaşın hakkı yeniyor demiş. o bile isyan ediyorsa cidden ortada dönen bir haltlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kim yayınlamış bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 40 senenin 35'inde BJK'nin hakkı yeniyorsa, BJK gene iyi çıkarmış 13 şampiyonluğu... Çok tanıdık geliyor bana BJK'nin yine hakemlerden yakınması, 2 sene önce de benzer bir havayla girilmişti sezona, yaygara koparıldı, sonunda BJK şampiyon olmuştu, ha tabii ki hakemlerden konuştuktan sonra BJK aleyhine hiç hata yapılmaması değildi olay, eminim yine hatalar yapılmıştır doğal olarak, ama noldu Denizli geldi, takımı oynattı, çift kupayı aldı... O zamanlar wall of text yazmıştım konuyla ilgili, tekrardan uzun uzadıya yazmak saçma ama BJK'l taraftarlar bize yıllardır kıyılıyor edebiyatını bıraksınlar artık lütfen...Yok öyle birşey çünkü... Sadece şunun cevabını versin bana biri; Eğer bu ülkede FB/GS lobileri en güçlü ise, niye BJK en çok engellenen takım olsun, FB/GS'nin birbirlerini engellerken BJK'nin şampiyonluğunu ezeli rakiplerinin şampiyonluğuna tercih etmesi mantıklı olan değil mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ya bırakın ya hanginizi bjk-samsun maçındaki gibi doğradılar, 9 puan mı ne öndeyken o sene 4.mü ne bitirebildik anca. Sonrada bjk hep bık bık ediyor diyorsunuz. Görelim bakalım kırmızı kartlar ile hükmen bir yenilin ne hale geliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 9 değil 11 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Hala orada kalmışsınız işte daha ötesi var mı?...Hangi kart yanlıştı ki o maçta, benim hatırladığım belki Ahmet Yıldırım'ınki tartışabilir, gerisi doğruydu, zaten son 2-3 kart direk hükmen yenilelim diye alınmadı mı?... O zaman 2001'deki FB-GS maçında'da 4 GS'li oyuncu kırmızı kart gördü, var mı derbi tarihinde böyle bir olay?...E doğruysa 4'te olur 6'da.. Bir Samsun maçıyla bütün bir 2.yarı bıraktınız yahu, hadi diyelim büyük olay döndü o maç, 9 önden 11 puan geriye nasıl düşüverdiniz... Samsun'dur gidiyor arkadaş kaç yıldır, yoksa geçen maç verilmeyen gol onun bir bağlantısı mı lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Darksun said: Ya bırakın ya hanginizi bjk-samsun maçındaki gibi doğradılar, 9 puan mı ne öndeyken o sene 4.mü ne bitirebildik anca. Sonrada bjk hep bık bık ediyor diyorsunuz. Görelim bakalım kırmızı kartlar ile hükmen bir yenilin ne hale geliyorsunuz. baldıra baldıra tekmele sonra samsun macında dogradılar de. ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Aynısı sizin başınıza gelirse bık bıklarsınız, gelmediği sürece konuşmasanız daha iyi, komik duruma düşüyorsunuz. 4 kırmızı derbide aynı takımamı çıkmış, gidin o maçı bir daha seyredin aynı pozisyonlara o seneden beri bu kadar kolay kart vermişlermi acaba? Hakem bile bıraktı, düdüğümü astım dedikten sonra suratına bakan bile olmadı adamın. Argümanınızı doğru yapın lütfen hem diyorsun 40 yılın 35inde böylemi olmuş diye en basit samsun örneğini verincede 'siz hala oradamısınız', bu ne şimdi? Hani derlerya daha iyisi olana kadar en iyisi bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Adalı'ya 30 Zülfikaroğlu'na 15 gün ceza gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar