Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

O değil de arkadaş PS yazmak isterken Pc mi yazmış ben mi yanlış gördüm...:D
(Haber1903'te)
Bir de artık şu saçma sapan taraftar forumu/haber sitesi vs den yazıları kopyalayıp gelmeyin, yazın fikirlerinizi objektif olarak konuşalım, tartışalım...Farkımız olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

40 senenin 35'inde BJK'nin hakkı yeniyorsa, BJK gene iyi çıkarmış 13 şampiyonluğu...
Çok tanıdık geliyor bana BJK'nin yine hakemlerden yakınması, 2 sene önce de benzer bir havayla girilmişti sezona, yaygara koparıldı, sonunda BJK şampiyon olmuştu, ha tabii ki hakemlerden konuştuktan sonra BJK aleyhine hiç hata yapılmaması değildi olay, eminim yine hatalar yapılmıştır doğal olarak, ama noldu Denizli geldi, takımı oynattı, çift kupayı aldı...
O zamanlar wall of text yazmıştım konuyla ilgili, tekrardan uzun uzadıya yazmak saçma ama BJK'l taraftarlar bize yıllardır kıyılıyor edebiyatını bıraksınlar artık lütfen...Yok öyle birşey çünkü...
Sadece şunun cevabını versin bana biri; Eğer bu ülkede FB/GS lobileri en güçlü ise, niye BJK en çok engellenen takım olsun, FB/GS'nin birbirlerini engellerken BJK'nin şampiyonluğunu ezeli rakiplerinin şampiyonluğuna tercih etmesi mantıklı olan değil mi..
Sosyal ağlarda paylaş

Hala orada kalmışsınız işte daha ötesi var mı?...Hangi kart yanlıştı ki o maçta, benim hatırladığım belki Ahmet Yıldırım'ınki tartışabilir, gerisi doğruydu, zaten son 2-3 kart direk hükmen yenilelim diye alınmadı mı?...
O zaman 2001'deki FB-GS maçında'da 4 GS'li oyuncu kırmızı kart gördü, var mı derbi tarihinde böyle bir olay?...E doğruysa 4'te olur 6'da..
Bir Samsun maçıyla bütün bir 2.yarı bıraktınız yahu, hadi diyelim büyük olay döndü o maç, 9 önden 11 puan geriye nasıl düşüverdiniz...
Samsun'dur gidiyor arkadaş kaç yıldır, yoksa geçen maç verilmeyen gol onun bir bağlantısı mı lol...
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Ya bırakın ya hanginizi bjk-samsun maçındaki gibi doğradılar, 9 puan mı ne öndeyken o sene 4.mü ne bitirebildik anca. Sonrada bjk hep bık bık ediyor diyorsunuz. Görelim bakalım kırmızı kartlar ile hükmen bir yenilin ne hale geliyorsunuz.

baldıra baldıra tekmele sonra samsun macında dogradılar de.
ehehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısı sizin başınıza gelirse bık bıklarsınız, gelmediği sürece konuşmasanız daha iyi, komik duruma düşüyorsunuz.

4 kırmızı derbide aynı takımamı çıkmış, gidin o maçı bir daha seyredin aynı pozisyonlara o seneden beri bu kadar kolay kart vermişlermi acaba? Hakem bile bıraktı, düdüğümü astım dedikten sonra suratına bakan bile olmadı adamın. Argümanınızı doğru yapın lütfen hem diyorsun 40 yılın 35inde böylemi olmuş diye en basit samsun örneğini verincede 'siz hala oradamısınız', bu ne şimdi?

Hani derlerya daha iyisi olana kadar en iyisi bu =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...