Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Numaraliya gitmeyeceksen eski acik D en mantikli secenek gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Raze said: lol, kapalı dedi. kızlara kazanın orda marketten 2 de bira alır maç öncesi içe içe giderler. Çocukları koruyacağı kitle gelebilecek olan karabüklüler değil fanatik beşiktaşlılar. çok para vermek istemiyorsa oturarak maç izlemek istiyorsa, giriş rahat olsun istiyorsa eski en mantıklısı. Ya işte alt taraflarda oturmadıkça fanatik beşiktaşlılardan da bişey gelmez zaten. Yani kaybederken falan sahaya bişey atarlarsa hani ondan korunursun. Ama ne biliyim daha önce bi kaç tanıdık kişinin kafasına eski açıkta fırlatılanlar geldiği için söylüyorum ben. Yeni açıkta daha başıma bişey gelmedi. Gerçi artık futbol iyileşince çıkan olaylarda azaldı zaten, küfür çok abuk bişey olmadıkça aşırıya kaçmıyo. Rakip takım sert bi hareket yapmadıkça da veya şaibeli korner olmadıkça bişeylerde fırlatmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 fizban said: http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2010.html üzgünüm hala geçersiz sıralamaları ciddiye alıyorsunuz. evet dogrusu bu ama 2010 vermişssin 2011 olacak fener bir sıra geriye düşüyor galasaray 1 sıra yükseliyor bjk da 7 sıra yükseliyor 2011 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 guti yokmus bu haftaki maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ernst fernandes yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ankaragücü Beşiktaş maçı hem seyircisiz hemde 2 takım hocasız çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 3 maç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 3 maç ve 1 i gitti bile, bence az vermişler, kesin 1 ay felan diyordum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 aurelio'ya da 2 maç vermişler. direk kırmızıdan dolayıdır o da, schuster 3 maç. soyunma odasına da giremicek. gelmesin maça evden izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 http://img707.imageshack.us/img707/7870/gutisaba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yaki$ikli adam vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Llama said: ankaragücü Beşiktaş maçı hem seyircisiz hemde 2 takım hocasız çıkıcak Meydanda buluşup dolmuşla maça giderler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 40 yılın başı gidicez maça ve tescilli Beşiktaşlı olacaklar yani 1 seferlik paraya kıyıcaz. Bu durumda numaralı mı en mantıklısı? Bu arada doğuştan beşiktaşlılar hatta ufak olan kuzenlerini besiktaslı yapıyordu da son anda eniste rica etti bak oglanları yonlendirmeyin besiktasa bozusuruz diye. Aslında ufaklığı alıp carsının merkezine gitmek lazım 2 hafta evde bagırır siyaaah beyasssss diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Numaralıya gidin, kafanız rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yahu ben uzak kalmışım takımdan ne oldu bizim Ferrari'ye. niye oynatılmıyor ve kendisi nerelerde? satılacak mı öldümü kaldımı? niyeeeeee? ben seferdim Pirelli kardeşimizi?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kontenjan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abso bizi maça götür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Absolut said: 40 yılın başı gidicez maça ve tescilli Beşiktaşlı olacaklar yani 1 seferlik paraya kıyıcaz. Bu durumda numaralı mı en mantıklısı? Bu arada doğuştan beşiktaşlılar hatta ufak olan kuzenlerini besiktaslı yapıyordu da son anda eniste rica etti bak oglanları yonlendirmeyin besiktasa bozusuruz diye. Aslında ufaklığı alıp carsının merkezine gitmek lazım 2 hafta evde bagırır siyaaah beyasssss diye. numaralı en gaz yerlerde ayakta ya da tezaruhata katılıyor. Gerçekten maç izlemek istiyosan numaralı. Ama diyosan atmosferi yaşayalım kapalı. İkisinin ortası yeni açık. Yeni açıktan hem tezaruhatların filan içinde olup, hemde kapalıyıda izliyebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yeni açık en üst kat da tabiri caizse casual mekan orayı da tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Schuster'in cezası 2 maça indirilmiş, Haftaya kulübede .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 guti'nin oynadığı reklam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 başkan cezayı bana versinler diye ben yapıyorum dedi sağlam konuşcak sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Llama said: başkan cezayı bana versinler diye ben yapıyorum dedi sağlam konuşcak sanırsam izleyemiyorum.. ana baslıklariyla yazarsan güzel olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 hakemlere yüklendi federasyona aşırı yüklendi yayıncı kuruluşa yüklendi derbiye yüklendi bakalım neler olcak dedi o maçta masa oyunu olmazs yenemezlere getirdi.. sonra işte maçlardan örnek verdi kart olayları yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 oha stad dışı olan olaylarda sorumlu değiliz dedi toğlantı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar