Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Quadrophenia said:

Off ya elenseydik de Ersan'a bir sey olmasaydi. Nasildi sakatlandigi pozisyon hatirlayan var mi?

hani tribünde, çevremdeki yaklaşık 20 kişi önce oUUWW tarzında bir ses çıkardı, sonra kimin yaptığından emin olamazsakta Yumlu ve Giray'e rastgele küfürler yağdırdık.

çok kötü oldum ben o an zaten,
Sosyal ağlarda paylaş

Haydi ümitler haftasonuna kaldı desenize..

İBB ile oynuyoruz sanırım..

Kontraatak takımı, schuster böyle çıkarsa paramparça ederler bjk yi, bjk çok gol yer, bertaraf olurlar, alay konusu olurlar..

Eskiden her üyenin tuttuğu takım gözükürdü millet en azından yorum yaparken biraz utanırdı yazardı..
Sosyal ağlarda paylaş

ersanın yokluğuna niye üzülüyorsunuz adam çok kötü bir stoper ,1 top kesiyor 5 top kaybediyor adamın oynadığı maçlarda yenen gollerin topunda adamın mutlaka hatası var.

ersan ibrahim el ele beşiktaş kümeye,adamlar pozisyon yoksada yaratmak için gayret sarfediyor belki sivok gelirde toparlanır göbek.
Sosyal ağlarda paylaş

ersan kötü bir stoper değil, lakin çok hata yaptığı da malesef bir gerçek,

biz ersan'ı yaptığı hatayı telafi etmeye çalışırken gösterdiği eforlar yüzünden sevdik, tecrübesi artınca ve yaptığı hataların sayısı azalınca yine aynı şekilde oynarsa fazla iyi bir stoper olur.

Ersan ile şimdilik benim gerçekten sevmediğim tek ise bazen çalıma girerek ileriye doğru gitmeye çalışması olarak gösterilebilir. Stopersin sen oğlum,
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında bir Fenerbahçe vardı Manchester yedeklerine kendi evinde 3 atınca mutluluktan camdan atlıyorlardı.
Benzer görüntüler. Şenol Güneş yanılttı bizi,ligdeki maçlara bakıcaz artık diyerek :(
Ama yanıldıysak hatamızı da kabul edebiliriz, Özür dileriz abiler ilk büyük tokatınızı atmak Trabzonspor'a nasip değilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

manve said:

bizim başarısız trollerimiz nerede beyler?

Eve geldim, dedim ne güzel adam gibi "abi bir hata ettik, kusura bakmayın, haddimizi, futbol bilgimizi aşan şeyler söyledik" demelerini bekledim. Bi de ne göreyim vanishi çekmişler bile.

Bu komşununkiyle giremediler gerdeğe, kısmet bi sonraki komşunun şeyine. :)

http://www.selluka.com/images/products/00/16/54/1654_buyuk.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...