mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sezonu kapamış ersan. 6 ay diyolar en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ersan Gülüm'ün 2 yada 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği vurgulandı. - HABER1903 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 knox said: Ersan Gülüm'ün 2 yada 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği vurgulandı. - HABER1903 - http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=19607 o mu daha guvenilir bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ersan seozu kapatti.. ayrica 1903haber de refresh'ledi yazisini orda da sezonu kapatti yazıyor.. adamlar resmi site kadar guvenilr her konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Off ya elenseydik de Ersan'a bir sey olmasaydi. Nasildi sakatlandigi pozisyon hatirlayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 fernandez'in sutu vardi ya kaleci köseden alti topu.. onun devaminda topa girmeye calsti.. giraydi sanirm topa vurdktan sonra tekme bacagna indi ersanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Quadrophenia said: Off ya elenseydik de Ersan'a bir sey olmasaydi. Nasildi sakatlandigi pozisyon hatirlayan var mi? hani tribünde, çevremdeki yaklaşık 20 kişi önce oUUWW tarzında bir ses çıkardı, sonra kimin yaptığından emin olamazsakta Yumlu ve Giray'e rastgele küfürler yağdırdık. çok kötü oldum ben o an zaten, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Yine yapti yapacaklarini kasaplar yani. Faul bile calmadi galiba o pozisyona hakem. Insallah Ridvan gibi olmaz donusu. Bu sakatlik ile birlikte Ernst veya Hilbert tam kadroda kesilecek mecburen. O yonden de cok sorun cikacak savunmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Red said: Red said: beşiktaşın 4-1-5 taktiğiyle yediği tokatı zevkle izlicez haha hadi trabzon göt olmayalım :) I loled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Haydi ümitler haftasonuna kaldı desenize.. İBB ile oynuyoruz sanırım.. Kontraatak takımı, schuster böyle çıkarsa paramparça ederler bjk yi, bjk çok gol yer, bertaraf olurlar, alay konusu olurlar.. Eskiden her üyenin tuttuğu takım gözükürdü millet en azından yorum yaparken biraz utanırdı yazardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ersanın yokluğuna niye üzülüyorsunuz adam çok kötü bir stoper ,1 top kesiyor 5 top kaybediyor adamın oynadığı maçlarda yenen gollerin topunda adamın mutlaka hatası var. ersan ibrahim el ele beşiktaş kümeye,adamlar pozisyon yoksada yaratmak için gayret sarfediyor belki sivok gelirde toparlanır göbek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ersan kötü bir stoper değil, lakin çok hata yaptığı da malesef bir gerçek, biz ersan'ı yaptığı hatayı telafi etmeye çalışırken gösterdiği eforlar yüzünden sevdik, tecrübesi artınca ve yaptığı hataların sayısı azalınca yine aynı şekilde oynarsa fazla iyi bir stoper olur. Ersan ile şimdilik benim gerçekten sevmediğim tek ise bazen çalıma girerek ileriye doğru gitmeye çalışması olarak gösterilebilir. Stopersin sen oğlum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 takım ileri çıkınca ortasahaya gelen stopper olarak baskı mı yedin? ver ersana kanatlara postalasın topu. ben çok beğeniyordum. yazık olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ne güzel postaladığını gördük bu akşam,bu haberden sonra beşiktaşın 17 de 17 yapma olasılığı hiç olmadığı kadar yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ersan sezonu kapattıysa Carvalho'yu alır ya başkan nolcak sdhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bizim başarısız trollerimiz nerede beyler? Eve geldim, dedim ne güzel adam gibi "abi bir hata ettik, kusura bakmayın, haddimizi, futbol bilgimizi aşan şeyler söyledik" demelerini bekledim. Bi de ne göreyim vanishi çekmişler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 mac topicinde rörörö yapan vardi... adam hala mahkeme ile alınan yıldiza takms durumda.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Zamanında bir Fenerbahçe vardı Manchester yedeklerine kendi evinde 3 atınca mutluluktan camdan atlıyorlardı. Benzer görüntüler. Şenol Güneş yanılttı bizi,ligdeki maçlara bakıcaz artık diyerek :( Ama yanıldıysak hatamızı da kabul edebiliriz, Özür dileriz abiler ilk büyük tokatınızı atmak Trabzonspor'a nasip değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Siz şamaroğlanına döndünüz diye biz de dönecek değiliz. Beşiktaş Galatasaray değil. Bu sözün hangi kısmını almıyor aklın anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ersan olayına çok üzüldüm. yerli kontenjanından çok iyi de bir defans vardı, o da gitti. sivok'un gelmesi demek ilerden birinin çıkması demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ersan yaa : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Quadrophenia said: Yine yapti yapacaklarini kasaplar yani. Faul bile calmadi galiba o pozisyona hakem. Insallah Ridvan gibi olmaz donusu. Bu sakatlik ile birlikte Ernst veya Hilbert tam kadroda kesilecek mecburen. O yonden de cok sorun cikacak savunmada. İnsan gibi oynansın artık pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 manve said: bizim başarısız trollerimiz nerede beyler? Eve geldim, dedim ne güzel adam gibi "abi bir hata ettik, kusura bakmayın, haddimizi, futbol bilgimizi aşan şeyler söyledik" demelerini bekledim. Bi de ne göreyim vanishi çekmişler bile. Bu komşununkiyle giremediler gerdeğe, kısmet bi sonraki komşunun şeyine. :) http://www.selluka.com/images/products/00/16/54/1654_buyuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ts tahmin ettiğiniz gibi bizi fena tokatladı. sırada kim var bizi tokatlıycak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Schuster yavaş yavaş Hilbertin yerine Ekremi monte edecek bence Ersanın yoklugunda. Yoksa fernandes bayağı bir yedek oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar