applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 cok cok cok iyi oynuorzz lannnnn :D cok zevkli offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben dayanamıyorum sigara yakacam yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mayhem said: Almedia'dan bir gol bekliyorum ben, adamın 2 net pozisyonu birisi savunmaya çarptı diğeride kalecinin elinde patladı. bu arada çok zevkli lan, valla izlemesi bile heyecan veriyor deli gibi. beşiktaşım benim <3 spiker almedia diye nasıl bağırdı ama yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben bile bağırdım abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 offff bu ne :d valequenta said: of bu besiktaslilar hep beni eglendirmistir. z a . valequenta said: ben golden dolayi yazmadim ki, komik. sezon ortasi 3 adam gonderip 3 adam alarak yama yama takim olunmayacagini bir cok kez gorduk. neyse hev fan guys. Burax said: yamadan kapak bile olur. sakin ol sampiyon diyorum sadece.. söyle top oynayan besiktasa laf söyluosn ya.. kaleye gidemeyen gs varken.. priceless. anten kullanmayi unutmayn bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi isimleri duydukça sanki yabancı takımı izliyorum gibi oluyorum ya ileri uç çok güzel paslaşıyor bu arada sıvoc golle döndü ya oda çok mutlu etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 aynen seyir zevki muazzam abi, tarif edemiyorum yani. artık takımada kızamıyorum öeh böeh diye mesela q7 gereksiz olarak topu fazla ayağında tutuyo ama küfredemiyosun herife yinede iyi oynuyor diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 üründürü bile hiçe sayıyor valla : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 applev0dka said: offff bu ne :d sakin ol sampiyon diyorum sadece.. söyle top oynayan besiktasa laf söyluosn ya.. kaleye gidemeyen gs varken.. priceless. anten kullanmayi unutmayn bu arada iyi de ben macin uzerine konusmuyorum ki? bu kadro zaten iyi oynar, kagit uzerinde de en iyi kadro besiktasin turkiye'de. ne demek istedigimi anla ondan sonra lagaluga yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 q7 sen nasıl oynuyorsun gardaş, hugo almedya da tam bizim forvet hea takım az daha alışsın birbirine güzel maçlar bizi bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Silphatos said: nobre akıyo lan 10 numara amc olmuş asdfds FM de yapsan bu kadar oynayamaz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 saatli bomba iş başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Çok güzel attı Ömer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 penaltı %100 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 zaa demeye geldim 3-2 oldu safasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 e tabi bu kadar kadro kurduktan sora manisayı yenememek olmaz hemen bi mudahale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 2 asist bir gol. "istenen tempoda değil" ömer rullz bi de simaoya uaçarak dalan adama saygılar. tam tarzan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 meh, verdiler maci besiktasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bu makakula sakat felanmı acaba niye yedek başlamış maça :S ilk 11 başlasa kesin 1 gol atardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kazanamazsa eleniyodu beşiktaş, kıyamadılar heralde verdiler maçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 tam gole gidiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 öptük tarzanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Herkese dünya tozpembe... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 pozisyonsuz 2 gol yedik yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Ömer Üründül çok istedi ama Q7 yorulmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar