BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 knox said: [/quote zaten yok muydu? Anlamadım ben olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bizim çete yarın geliyormuş, 3ü1 arada :P ptesi de imza töreni varmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 BiTcH_oFBaT said: zaten yok muydu? Anlamadım ben olayı.. BJK TV kapatılmıştı yaklaşık 2 sene olmuştur belki daha fazla tam net hatırlamıyorum kapanış tarihini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K0be Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bir dalga olmaz besiktastan bu sene bosuna heveslenmeyin belki seneye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 kobe strikes back arkasokak askere gittiğinden beri fener cephesinde bir eksiklik hissediyorduk zaten, bu iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K0be Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Ben tek siz hepiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Holy said: kobe strikes back arkasokak askere gittiğinden beri fener cephesinde bir eksiklik hissediyorduk zaten, bu iyi oldu.aynı kobe ise zaten 2 hafta dayanırsa helal olsun :D.bu kaçıncı üyeliği çok merak ediyorum :P birde kobe>arkasokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 arkasokak daha bir trollface tarzı iken, kobe tam bir ragequit potansiyeli. farklı klansmandalar ama ikisini de seviyoruz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K0be Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Tamam tamam bakin dalganiza besiktas cocuklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 K0be said: Ben tek siz hepiniz ? K0be said: Tamam tamam bakin dalganiza besiktas cocuklari. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 K0be said: Tamam tamam bakin dalganiza besiktas cocuklari. kimin hangi takımlı olduğundan bile haberin yok. beyin bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K0be Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Bos yapmak bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 http://orkutgears.com/wp-content/uploads/2010/04/Problem-Solved-Cd-400.png B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yusuf,kasımpaşa yolcusu,yolun açık olsun yusuf :) Sünnet çocukları gibi sadgease Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 o forma ne ole ??? hayatımda gorduğum en kotu forma listesine 1. sıradan giriş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Nasıl parlıyor abi o fazla ütü basmışlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 formayı alamancılara satmak için özel çıkarmışlar bence. başka da giyen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 birde portekizliler işte, portekizliler burada yabancılık çekmesin diye en ünlü türk apaçilerine danışılarak hazırlandı o forma bir kere !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 forma,o resimde ki gibi parlamıyor :) Huni ne ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bi de esh beğenmiş sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 asgesaesed Basket maçına gitmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 abi o değilde bu kalabalığın havaalanında çıkardığı rezillik allah kahretsin yani, böyle taraftar olmasın ya FB, GS taraftarı da böyle, nedir bu havaalanına izdiham etmek, kapatmak orayı ... gerizekalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Pazar günü,her türlü tip dolmuştur oraya,3000 kişiden bahsediliyor normal karşılamak lazım.Beş saat falan beklemişler orda.Arabanın üstüne çıkan 2-3 barzo vardı,araba pert tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 havaalanı güvenliği müdahale etmeye kalkışınca da hava alanının camlarını indirmişler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar