Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

geçen sene aynısını filan yapmadı gs. Çok yanlış düşünüyosunuz.

Gs kimleri aldı geçen sene? Jo'yu dos santos'u kiraladı. Adamlar kendi takımlarında oynuyamayan kişilerdi. Jo desen city 'de tutunamamış, everton'da yarım sezon kiralık oynamış. Dos santos desen ipswish de kiralık oynamış filan. Takımda yer bulamıyordu.

Keita zaten iyiydi, neden sattını hala merak ediyorum.

Elano tutmadı bir tek ki, elano hiç bir zaman kurtarıcı olamadı zaten. Takım iyiyken o da iyi. Takım kötüyken o da kötü. TD ile anlaşamayınca olmadı bir de.

Bizim aldığımız adam almeida, şu an werder'in en formda adamlarından biri ve golcüsü.
simao desen atletico da bu sezon 9 gol atmış, kaptanı.

evet fernandes tam bir muamma. 20 milyon'a valencia'ya transfer olmuş zamanında ama tutmamış. Laubali bir adam.

Onun dışında diğer transferler ortada.

GS kiraladı, biz aldık zaten.

Çoğu şey farklı durumda

E siz de dos santos kiralıktı ama aynı şekilde fernandezi kiraladınız diyorum ben de. ki jo ve dos santosun satın alma opsiyonları vardı en azından. Hani Man City'de oynayamıyor falan diyosunuz da, aynı mantıkla almanyada anca küme düşmemeye oynayan takımın forvetini aldınız da diyebiliriz biz de öyle detaylı bakıyosak.

Prensip aynı prensip, çok ünlü ama belli bir problemi olan (yoksa zaten gelmeyecek) adamları getir, ofansa diz, defans allah kerim, ya tutarsa de.

Ha, bizde tutmadı sizde tutabilir tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

City'de oynamayan adamla Werderin küme düşmesindeki bağlantıyı çözemedim.

Werder Bremen ŞL'nin gediklilerinden olmuş bir takım son yıllarda. City ise parayla düzelmeye çalışıp takım olamayan bir takım.

Ben Jo'nun kalitesine laf etmiyorum zaten, sadece oynamayan bir adamdı demek istiyorum ki azıcık hırslı olsa zaten gs de birşeyler yapardı. Brezilyalı futbolcuların içi geçmiş artık.

Bir kere aldığımız adamlar Avrupalı ki en büyük avantajı bu. Jo ile dos santos hala kayıplarda. Avrupa Liginde gol atınca görebiliyoruz anca Jo'yu.

Yani karşıştırdığınız adamların arasında dağlar kadar kalite farkı var, görmüş geçirmişlik farkı var. Hala nasıl karşılaştırılabildiğini anlamıyorum.

Katılabileceğim tek nokta Fernandes konusudur. Karakter sorunu var gibi duruyor biraz. Ama portekizlilerin arasında tutarsa o da siler.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

şimdi futbol pazarı'nın tekrarını izliyorum ntvspor'da da

sergen nasıl ağlıyor ya,

simao, almeida iyi transferler değil, Guti'de adam değil diyor

IFHAEIFHEA ne yaptılar bu adama beşiktaş'tayken de böyle oldu ya, efil efil kıskanıyor.
Itır Esen bu sergen'in giydirmeleri ile ilgili güzel bir yazı yazdı haber1903'te. Okumayanlar için geliyor > Buradan
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Yalnız yeni değil bu, Sergen sezon başından beri özellikle Guti'ye giydirdikçe giydiriyo, ben de anlamadım sebebini. Sürekli bi aşağılama sürekli bi küçümseme var. Kıskançlık desem kıskanmak için fazla rahat bi adam Sergen, çözemedim.

Sergen yetenekli bütün ortasaha/forvetlere giydiriyo zaten, Guti'ye özgü bişey de değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Sergen için ne denirdi?

Çok yetenekli ama sadece canı istediğinde oynuyor...

Emeği var mı? Yok değil. Kesinlikle Türk futboluna çok emeği geçmiştir ama 10x allah belanı versin de yemiştir zamanında.

Yorumcu oldu ne değişti?

Hiçbirşey. Yine eski Sergen Yalçın. İlgi hala üstünde olsun istiyor işte. Bir bakıma NTVspor'un attention whole'u :D

Bu arada Itır Esen extremely effective critical hit atmış. Ahahahaha kopardı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Serdal Reyis said:

Hem sana, hem de kardeşin Halil Altıntop’a talibiz. Eğer ‘tamam’ dersen, sezon sonu için görüşmelere başlayacağız. Büyük düşünüyoruz ve bu takımda sizin gibi önemli futbolcuların da olması gerektiğine inanıyoruz. Beşiktaş’ın kapıları size açıktır.

Hummarey oluruz eğer bu da olursa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Adalı'nın B. Münih'li yıldızla görüşmelere başlaması bile, camiada büyük sevinç yarattı.

Kara Kartal durmak bilmiyor

Beşiktaş'ta Hamit Altıntop heyecanı yaşanıyor... Sezon başında yaptığı flaş transferlerle adını tüm Avrupa'ya duyuran, şimdi de ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Kara Kartal'ın yeni hedefi Hamit Altıntop oldu. Önce Fernandes, ardından Simao Sabrosa veHugo Almeida'yı renklerine bağlayarak rakiplerine adeta gözdağı veren siyah-beyazlıların rotasını Bayern Münih'in tecrübeli oyuncusu Hamit Altıntop'a çevirmesi Beşiktaş camiasında büyük bir heyecan yarattı.

hoba

ek olarak

said:
Hakan’ın olumsuz performansı, Rüştü’nün de sakatlıkları nedeniyle kaleye takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Sinan Bolat ile ciddi şekilde ilgileniyor. Aynı şekilde Hamit Altıntop ile ikizi Halil Altıntop’la da temaslar kuruldu. Bu sezon Borussia Dortmund’ta çok başarılı bir performans sergileyen Nuri Şahin’in de ‘Tamam’ demesi halinde, kulübüyle temasa geçileceği belirtildi. Eskişehirsporlu Sezer Öztürk için, Es Es’in vereceği son karar bekleniyor. Selçuk İnan’ın ise Trabzonspor’la sözleşme yenilememesi halinde en geç sezon sonunda alınması gündemde. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın istediği Kasımpaşalı Yekta Kurtuluş’la ve kulübüyle görüşmeler sürüyor. Mevlüt ve Tuncay konusunda da menacerler aracılığıyla temas kurulmuş durumda...

kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...