Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
A. Madrid'de aldığından sadece 210.000 Euro fazla alacakmış Simao, öyle abartı bir rakamda almayacakmış.

Oha çok iyi ya, kim derdi yabancı kotasındaki bütün yabancılarımız gerçekten efektif, ve dünyaca ünlü isimler olacak diye,
Mesaj tarihi:
bu seneki en ii transfer tabata'nın devrearasında gönderilmesi oldu bence.

+
bizim takımı dün sabiha gökçen havaalanında gördüm, konyaya gidiyorlardı galiba. harbiden takım duruşu vardı herkesin morali yerinde fln Quaresma ayrı bir olay abi :O, çok işim vardı arada Gutiyi görmedim canlı canlı.
Mesaj tarihi:
Llama said:

al transfer

http://img820.imageshack.us/img820/4550/1816293947550114289047.jpg

bir cl falan kapağı atabilsek bu sezon bala mala şukela olur,şu kadro+bir iki kaliteli yerli ile cl de akabiliriz
Mesaj tarihi:
türkiyenin en büyüğü olduğunu iddia eden kulüplerden biri gs, clujdan falan 4. sınıf yabancı peşinde koşarken bugün simao' nun transferi ne güzel oldu ya.
Mesaj tarihi:
tinu said:

Q7 vs Simao , adamlar hangisi daha iyi diye video yapıo!! :) şimdi ikiside bizde !!

Şu dandik videolardandır diye ilk başta es geçmiştim de güzelmiş baya baya valla.
Mesaj tarihi:
sezon sonu zaten sözleşmesi bitiyormuş.bedavaya vermektense ne koparsak kardır mantığıyla satmışlardır.genede saçma sapan oyunculara milyonlar saymaktan iyidir :)
Mesaj tarihi:
tamam da simao diyoruz, bu herife herşeye rağmen en az 2M euro vermişizdir diye düşünüyordum.

900.000 euro o standartta bir oyuncu için gerçekten az, gerçi sezon sonu denildiği gibi zaten para kazandırmayacaktı ama Beşiktaş'ın bu kadar ucuza alması onu, daha başka bir başarı
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

oha oha oha

serdal adalı açıkladı. 900.000 euro bonservis ödenmiş sadece a.madrid'e

2.5 yıllık anlaşma yapılmış birde

nerde açıkladı
  • Yeni Oluştur...