Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

valla almeida gelecek melecek diyor ama, adamin official sitesi değil mi bu ?

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.hugoalmeida09.com%2Fde%2Fnews%2F1455-Almeida%2Bwiderspricht%2BGer%25C3%2583%25C2%25BCchten%2B%25C3%2583%25C2%25BCber%2BWechsel%2Bzu%2BBesiktas

Some media reported that would be Hugo Almeida in contract talks with Besiktas Istanbul.

"These reports are completely unfounded. There is nothing more than pure speculation. I have great respect for Besiktas, but I do not currently negotiating with them. I play at Werder, and I'm still under contract until the end of June there," said Almeida.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Bencede TS'nin durumu gayet iyi, seri halinde (bizim eski durum gibi) puan kaybetmesiniz bekliyorsanız daha çok beklersiniz bence. Kaldıki bizim 3 büyüklerin 1-2 puan kayıplı maç ile çuvallama şansı daha fazla.
trabzonun daha fazla :D ibb maçını statta izledim.trabzon maçı kaybetseydi stadı yıkarlardı :) yıllardır trabzonun başarılı olamamasının sebebi taraftarı zaten
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Darksun said:

2004 de 9 puan önde ilk devreyi bitirmişken şampiyonluğu kaybedip 3. mü 4. mü olmamazın hiç bir örneği yok ligde. Daha 2. devre başlar başlamaz Samsun maçında bizi katlettiler, bir daha düzelemedik. Bir daha o cesaret ile kart gösterebilen hakemde olmadı nedense (buna kendide dahil). Zaten düdüğümü asıyorum küstüm tarzı birşey söyledi bir kaç sene sonra tek tepkim 'allah belanı versin' oldu :)

6 sene onceki olaylara ağlamalar falan. ofofof butun kartların dogru olmasıda cabası.
Bir dakika burada duralım.O kartların ilk 2si yanlış karar zaten.görülen son 3 kart kastendi.orada hakem çok büyük yanlış yönetimi var.beşiktaş'ı o maçta hakem katletti Haluk ULUSOY talimati ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız bu ağlama değil, cidden gerçektir yani

Kartlar kastiydi evet, kimse birşey diyemez ama Cem Papila öyle bir ortam yarattı bunun olması kaçınılmazdı. Hani ibrahim üzülmez'in yaptığını, bizzat üst üste iki kere ibrahim üzülmez'e yaptılar faul bile çalmadı. İbrahim üzülmez yapınca direk kart falan,

gözünün önünde yanlış hatırlamıyorsam ilhan'dı, bacağını kıracaklardı kalk numara yapıyorsun diye hareket çekmişti.

Yani o maçta Cem Papila bizzat katletti beşiktaş'ı, buna ağlama falan diye çıkan adam varsa eğer bir daha hiçbir şekilde hakem hatalarına karşı burada çıkıp böyle böyle demesin,

Hani bende 98-99 falandı galiba, o yıllardan beri bütün sezonları hatırlıyorum da, böylesine rezil bir maç yönetimi yoktur. Talimat diyip Çarşı ameleleri gibi davranmak istemiyorum ama o maçta en kötüsünden bir art niyet vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

fink-tabata-nobre'nin kaldığı pozisyonlarda nihat kalsa şu maçta eminim hepsini atardı.

Gerçi fırsat geçerse kurtulalım, fırsatçı golcü, arada atarsa atar diye öyle bir adam tutulmaz ...

atamazdı, rooney olsa atamazdı, başlığı pzero açtıktan sonra, messi de olsa o da atamazdı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...