fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 valla almeida gelecek melecek diyor ama, adamin official sitesi değil mi bu ? http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.hugoalmeida09.com%2Fde%2Fnews%2F1455-Almeida%2Bwiderspricht%2BGer%25C3%2583%25C2%25BCchten%2B%25C3%2583%25C2%25BCber%2BWechsel%2Bzu%2BBesiktas Some media reported that would be Hugo Almeida in contract talks with Besiktas Istanbul. "These reports are completely unfounded. There is nothing more than pure speculation. I have great respect for Besiktas, but I do not currently negotiating with them. I play at Werder, and I'm still under contract until the end of June there," said Almeida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kontrat halledilir, bonservisini verip alicaklar. ayak yapmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Darksun said: Bencede TS'nin durumu gayet iyi, seri halinde (bizim eski durum gibi) puan kaybetmesiniz bekliyorsanız daha çok beklersiniz bence. Kaldıki bizim 3 büyüklerin 1-2 puan kayıplı maç ile çuvallama şansı daha fazla.trabzonun daha fazla :D ibb maçını statta izledim.trabzon maçı kaybetseydi stadı yıkarlardı :) yıllardır trabzonun başarılı olamamasının sebebi taraftarı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 CthuLhu said: bu akşam fener maçındaki yönetimi bi beşiktaş maçında gösterse hakem, hemen sağda solda wot'ler afiş tadında jpeg'ler gezinmeye başlardı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ahahaa gif muthiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Yeni forma çıkmış,ilk fırsatta alıcam...siz de alın sdfse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 siyah guti formam vardı zaten, pek bir farkını göremedim. bir siyah almama daha gerek yok asdfas zaten bu sezon alırsam bir tane daha, beyaz ibrahim üzülmez alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 almeida gelirse ahmet çakar bikini giyecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yeni forma güzelmiş alınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 uzay takımı beşiktaş http://3.bp.blogspot.com/_ihZAvXdJceM/S6opLfCpl4I/AAAAAAAABLc/VhRi9vHNY8Y/s1600/be%C5%9Fikta%C5%9F.jpg asddadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 one lan :) haha ama türkiye liginde estirdi be bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 mokoko said: Darksun said: 2004 de 9 puan önde ilk devreyi bitirmişken şampiyonluğu kaybedip 3. mü 4. mü olmamazın hiç bir örneği yok ligde. Daha 2. devre başlar başlamaz Samsun maçında bizi katlettiler, bir daha düzelemedik. Bir daha o cesaret ile kart gösterebilen hakemde olmadı nedense (buna kendide dahil). Zaten düdüğümü asıyorum küstüm tarzı birşey söyledi bir kaç sene sonra tek tepkim 'allah belanı versin' oldu :) 6 sene onceki olaylara ağlamalar falan. ofofof butun kartların dogru olmasıda cabası.Bir dakika burada duralım.O kartların ilk 2si yanlış karar zaten.görülen son 3 kart kastendi.orada hakem çok büyük yanlış yönetimi var.beşiktaş'ı o maçta hakem katletti Haluk ULUSOY talimati ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Yalnız bu ağlama değil, cidden gerçektir yani Kartlar kastiydi evet, kimse birşey diyemez ama Cem Papila öyle bir ortam yarattı bunun olması kaçınılmazdı. Hani ibrahim üzülmez'in yaptığını, bizzat üst üste iki kere ibrahim üzülmez'e yaptılar faul bile çalmadı. İbrahim üzülmez yapınca direk kart falan, gözünün önünde yanlış hatırlamıyorsam ilhan'dı, bacağını kıracaklardı kalk numara yapıyorsun diye hareket çekmişti. Yani o maçta Cem Papila bizzat katletti beşiktaş'ı, buna ağlama falan diye çıkan adam varsa eğer bir daha hiçbir şekilde hakem hatalarına karşı burada çıkıp böyle böyle demesin, Hani bende 98-99 falandı galiba, o yıllardan beri bütün sezonları hatırlıyorum da, böylesine rezil bir maç yönetimi yoktur. Talimat diyip Çarşı ameleleri gibi davranmak istemiyorum ama o maçta en kötüsünden bir art niyet vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 aynen öyle.ULUSOY'un talimatıdır bu.Beşiktaş'ı o maçta ciddem katletiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 beşiktaş böyle giderse aç kalıcaz diyenler vardı o sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 onu bilmiyorum da,o sene şampiyon olduk diye gazı verdiler bize Daum şöyle böyle hoca diye,avrupa da anamızı ağlatmışlardı onu biliyorum ama dssadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 forma MÜĞKEMMEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 İkinci yarı 17 maçlık bir seri yakalamazsak sezonu kapattık sanırım. Şu Tabata, Nobre, Nihat gibi asalaklardan kurtulalım seneye kadar bir tek onu istiyorum bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 fink-tabata-nobre'nin kaldığı pozisyonlarda nihat kalsa şu maçta eminim hepsini atardı. Gerçi fırsat geçerse kurtulalım, fırsatçı golcü, arada atarsa atar diye öyle bir adam tutulmaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 uefada şampiyonuz nasıl olsa bu sezon ligi lazlar alsın np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bursa almasında kim alırsa alsın ligi ayrıca man city elensin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 DarKRideR said: fink-tabata-nobre'nin kaldığı pozisyonlarda nihat kalsa şu maçta eminim hepsini atardı. Gerçi fırsat geçerse kurtulalım, fırsatçı golcü, arada atarsa atar diye öyle bir adam tutulmaz ... atamazdı, rooney olsa atamazdı, başlığı pzero açtıktan sonra, messi de olsa o da atamazdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ahaha ibret alınacak kadar haklısın rew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Nobre oynadı mı oynuyor mu maçın bilmem kaçıncı dakikası farkettim ben zaten. Hiç bir işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 nobre deli dana gibi koşturuyor olayı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar