Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

circumciser said:

FEDE HÖDERASYON

http://img594.imageshack.us/img594/8048/keditepe.jpg

Rapida Wien den akla kallanlar xD

[video]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1715347531965&oid=143288092373390&comments?feature=oembed" width="459">

dıahsıdhaıhdıahhahahah
ağlayın ağlayın açılırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Bir kaleci hata yapabilir ama önündeki defans da hata yapınca tek sorumlu olarak kaleci gösterilmesi adil değil yani. Benim demek istediğim o :)

Top sekiyor, ee dayı defans nerde? Bende onu sorarım işte önündeki 4lüye.

o maçta top sekmesinden öte şeylerde vardı, milletin götüne başına çarpan top 90'a gidiyor falan, crouch malına bile ayaklarıyla gol attırdık daha ne ...
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

liverpool kötü diye ayak yapıyosunuz da beşiktaş çok mu iyi sanki? Gören de beşiktaş ligde namalup lider, hadi lideri geçtim ilk 3te liderlik yarışında falan, uefa'da da bi ölüm grubundan açık farkla 1. çıkmış sanacak, "liverpool kötü, intikam alırız" diyince. liverpoolun da liginde liderle farkı 12 puan beşiktaşın da. liverpool çıkmasın, üzer :)

dedi kendi takım taraftarları kötü sonuçlar yüzünden stadını yakıp yıkan galatasaraylı.
kendi takım topicinizde uefa hakkında yorum yapamayıp sadece "nolcak bu takımın hali, küme düşmesek iyidir, aslında ben TD olsam şu oyuncuyu alırım şu mevkide oynatırım , bence arda türkiyenin en iyi oyuncusu" larından başka muhabbetiniz olmadığı için aslında sizde haklısınız.
UEFA hakkında tek yorum yapabileceğiniz topic bu malesef. zorunuza gitmesin lütfen. sindiremiyorsanız soda için.
Sosyal ağlarda paylaş

biz takımımızdan menunmuyuz ? memnunuz.
yönetime yada futbolculara bi laf ediyomuyuz sezon başından bu yana ? hayır.
yönetimi istifaya çağırıyomuyuz ? yoo.
yönetim yaptığı transferlerle bile sizleri çatır çatır çatlattımı ? BAYA İYİ HEMDE. ama sizde gidip BİZİMDE MİSİMOVİÇİMİZ VAR YEAA dediğiniz için aynı "bizim uefa kupamız var" muhabbetine çevirdiğinizde sorun olmuyo.
yönetim beşiktaş taraftarını yeterince doyurdu. güçlü bi rakip gelir elenirsek uefadan "güçlü bi rakibe elendik" deriz. ama full kadro olup zayıf bi rakibe elenirsek o zaman bende kalkarım "şu kadroyla şu takımı nasıl yenemedik yuh" diye bende laf ederim. ama lig boyunca toplam kaç tane maçta full kadro oynadıkki zaten.
biz kötü sonuçlar aldıysak bunun neden olduğunuda biliyoruz ki ses çıkarılmayacak şeyler.
bi sürü sakatlık. yeni TD ve yeni bi takım kurmaya çalışması.
çorap değiştirir gibi TD değiştiren gs daha hagi geleli kaç hafta oldu hagiyi gönderme planları yapıyolar lol.
Sosyal ağlarda paylaş

ben takımım adına konuşuyorum evladım
tüpçünün ta allah belasını versin daha 10 sene boyuncada takımın başında kalacağı kesin bu adamın.
kıçını yalamayıp kabulleniyorum ben. mecbur öyle yapıcaz. biz biraz daha mantıklı davranıyoruz o konuda.
adamda akıllı sonuçta. "ben 2 3 tane yıldız transfer eder beşiktaş taraftarından 2 3 sene boyunca yönetim istifa lafını akıllarından sildiririm" politikasında ve gayette başarılı.
ha defolup gitsinmi ? şu saniye gidebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

@Kermit kusura bakma ama Beşiktaş taraftarı harbiden ya çıkarcı ya da cahil.

Geçen bütün sene yeter Yıldırım Demirören diye bağıran ben değildim herhalde.Ne oldu yani 2 transfer,bu kadar mı gözünüzü boyadı da büyük başka oldu.

Guti ve Quaresma geldi de ne oldu yenilgiye doymaktan başka.Schuster geldi de ne oldu kontraatak top oynatmaktan başka.Takım da sakatlanmayan adam kalmamış ve bunu sorumlusu takımı,iyi çalıştırmayan teknik ekip,kendine iyi bakmayan topçu ve kötü sağlık kurulu iken bunlar nasıl süper adamlar oldu ki?

Guti ve Quaresma yokken topa vuramayan bir Beşiktaş varken ortada,nasıl oldu da herşey doydunuz.Beşiktaş abuk subuk takımlar haricinde ne top oynadı da,sizi tatmin etti.

Guti ve Quaresma'nın arkasında Aurellio oynuyorsa,sağ bekin yoksa,solda hala İbrahim Üzülmez'in ayağına bakıyorsan kusura bakma ama,yönetim kötüdür abi.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş bu sene toplam avrupada ligde kupada 30 maç yapmış bunun sadece 13 ünde ilk 11 çıkabilmiş. gutiye beşiktaştaki oyunu hakkında laf edersen futboldan anlamadığını farzedip seninle futbol tartışmayıda bırakırım. türkiye ligine ve beşiktaş oyununa göre gayetde elinden geleni yapıyor.
çıkarcı yada cahil değil beşiktaş taraftarı.
sadece takımına bişiler yapılmasını istiyo ve yapıldıda. yıldız transferi.
yenilgiye doymak dediğin maç sayısı 5 galiba ? bunun 3 maçıda 6 7 tane önemli oyuncunun sakat olduğu trabzon, manisa ve kayseri maçına denk geliyor. bumu yenilgiye doymak ? takımında bi sürü eksik varken takımın yenildiğinde sen kime suç atabilirsin ? kendine bakmayan topçuya yada iyi çalıştırmayan teknik ekipe dediğin gibi.
biz onu yapmıyoruz kimseye bok atmıyoruz olay çıkmaması için genelde.
stad falan yakmıyoruz.
beşiktaş abuk subuk takımlar haricinde ne top oynadı diyosunda
gsyi top oynamadan yendik baya iyiyiz demekki.
fener maçında bi yarı tek kale oynamıştık yanılmıyosam.
yeterli bence bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

@Lucifel, Schuster'in kontraatala ne alakası var allah aşkına ya. Adam defansı bile ileri çıkarmaya çalışıyo, sen yaptığının tam tersini söylüyosun. Kaldı ki bok attığın aurelio(he ernsti es geçmeni de saymıyorum) milli takımın as oyuncus, aynı şekilde ibrahim de. Zaten ibrahimin bu seneki oyununa laf söyleyende toptan anlamıyodur.
Sosyal ağlarda paylaş

Birinci olarak Guti ve Quaresma yoksa Beşiktaş yok diyerek,zaten Guti ve Quaresma'nın ne kadar önemli olduklarını söyledim.

İkinci olarak ise bir takım da 10 tane sakata varsa,bunun sorumluları vardır.Bu kimseye bok atmak değildir,ayrıca eğer teknik ekip iyi antreman yaptırmassa,futbolcu kendine bakmassa bu kadar sakatlık olur.Bunun neresin de bok atmak var.

Üçüncü olarak körü körüne konuşmamak lazım.Biz yıldız istiyoruz yeter bize demekle olmuyor.Bize Anelka geldi oynamadı biz onu da eleştirdik.

Hani yıldız kavramına en alışkın takım biziz.Ortega,Alex,Hooijdonk,Anelka ama şu da var kötüyse bir adam eleştiririm ben.Eğer benim kulübümün 325 trilyon borcu varsa o yönetim,kimi getirirse getirsin eleştiririm.

Bir de anlamadığım şey Schuster'e Sir Alex Ferguson muamelesi yapılması.Bu adam daha hiçbirşey yapmamışken neyi savunuyorsunuz.

Total futbol oynatıyor bize neye oynatıyor.Hangi kadro Türkiye'de musait bu tarz oyuna,daha kalecin degaj yapamazken,stoperin topu oyuna sokamazken neyin total futbolu.

Takımını sevmek ile futboldan anlamak ayrı şeyler.Burada konuşan çoğu insan hangi futbolcunun hangi özelliği olduğunu bilmezken bu şekilde ahkam kesmesi komik.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

@Lucifel, Schuster'in kontraatala ne alakası var allah aşkına ya. Adam defansı bile ileri çıkarmaya çalışıyo, sen yaptığının tam tersini söylüyosun. Kaldı ki bok attığın aurelio(he ernsti es geçmeni de saymıyorum) milli takımın as oyuncus, aynı şekilde ibrahim de. Zaten ibrahimin bu seneki oyununa laf söyleyende toptan anlamıyodur.
Of be abi saçma saçma konuşmayın.Ersnt'i es geçmemin sebebi adam süper topçu,devamlılığı da var ve sakatlanmıyor.Aurellio dediğin adam 33 yaşında kıçından soluyor ve İbrahim Üzülmez 20 senedir kafasını bir kere yerden kaldırmadı.

Şimdi soruyorum sana bu sezon İbrahim'in kaç ortası asist oldu?
Tamam defansta iyi oynamaya çalışıyor,koşuyor,basıyor da ne kadar yeterli?He bizim Caner'den iyi orası ayrı.

Bu arada İbrahim Üzülmez milli takım da oynasa Sabri sol bek oynamazdı ;)

Schuster'e gelicek olursak,Ali Samiyen'de ki Galatasaray maçında orta çizgiyi geçmeyen Beşiktaş'tı ben değildim.Özelikle deplasman maçların da orta çizgiyi geçmiyor Beşiktaş hangi defans nerede önde?

Karabük'de kendi sahasında önde oynuyor,madem bu kadar iyi takımsın çıkartsana Porto maçında deplasmanda defansı öne bak ne oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Üçüncü olarak körü körüne konuşmamak lazım.Biz yıldız istiyoruz yeter bize demekle olmuyor.Bize Anelka geldi oynamadı biz onu da eleştirdik.

anelka ben bu takımda ne oynıycam deyip kaçtı sen neyden bahsediyosun hahaha

said:
Hani yıldız kavramına en alışkın takım biziz.Ortega,Alex,Hooijdonk,Anelka ama şu da var kötüyse bir adam eleştiririm ben.Eğer benim kulübümün 325 trilyon borcu varsa o yönetim,kimi getirirse getirsin eleştiririm.

hadi ortegayı hoijdonku anelkayı anlarımda, alex geldiğinde guti yada quaresmayla kıyaslanacak pek bi yıldızlığı yoktu be saçmalama.

said:
Bir de anlamadığım şey Schuster'e Sir Alex Ferguson muamelesi yapılması.Bu adam daha hiçbirşey yapmamışken neyi savunuyorsunuz.

bekide bir aykut kocaman ve hagi olmadığı için savunuyoruzdur... çünki adam alex fergusendende baya iyi.

said:
Total futbol oynatıyor bize neye oynatıyor.Hangi kadro Türkiye'de musait bu tarz oyuna,daha kalecin degaj yapamazken,stoperin topu oyuna sokamazken neyin total futbolu.

sen kasımpaşa, manisa, ibb maçı falan izlemişsin bi aralar.

said:
Takımını sevmek ile futboldan anlamak ayrı şeyler.Burada konuşan çoğu insan hangi futbolcunun hangi özelliği olduğunu bilmezken bu şekilde ahkam kesmesi komik.

sende baya bişey bilmiyosun bence gerçekten yada yazdıklarımı anlamıyosun.
ben burda fanatiklik yapmışmıyım ? fanatiklik görmek istersen gs topicine alayım seni
takımım sevmek ayrıdır ama sen burda biraz fazla uzun süre takılsaydın önceden yeri gelip kendi takımımında ağzına sıçmışlığıma şahit olurdun. futbolcunun özelliklerini bilince noluyoki şu topice
FM oynayıp maç hakkında futbolcu hakkında yorum yapan insan kaynıyo daha ne olsun.
insanlar maç oynanırken "O GOL NASIL KAÇAR BE SENİN FİNİSHİNGİN 19 DFEĞİLMİ APTAL ADAM" diye yorum yapıyolar.
kendi kafalarınca kadro falan kuruyolar.
öyle bi yer burası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...