Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 maç boyunca sürekli olarak organize şekilde küfreden tribün için gayet normal bir ceza? ceza da seyircisiz değil tarafsız saha, e 3 büyükler için bi anlamı yok zaten, her şehirde taraftarı var, nerde oynarsa oynasın yine doldurur stadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 tarafsız sahada 2 maç seyircisiz ceza yanlış okumadıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 tarafsız sahada seyircisiz ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Tarafsız saha muhtemelen stad çevresi güvenlik sebeplerinden dolayı verilmiş(ki bence yanlış), seyircisiz oynama da küfürler yüzünden muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yıl 2004 yıl 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 seyircisiz kısmına dikkat etmemişim ben, hem tarafsız hem seyircisiz olmasına mana veremedim ondandır, seyirci olmadıktan sonra tarafsız olmuş olmamış ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 beleş tepeden bağırır diye taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ya beşiktaş taraftarının suçu yok mu? Var evet ama bu ceza nedir ya? Hani diğer topicte güzel bir yazı var, Beşiktaş zeytin dalı uzatıyor taraflar barışsın diye, Bursasporlular şehre geliyor olay çıkarıyor, kavga çıkarıyor sonra Beşiktaş'lılarda olay içine gelince kulüp ceza alıyor. Beşiktaş'ın burada ceza almasının tek sebebi ise Beşiktaş formalı adamların saha dışında olaylara karışması, Yok arkadaş ben kendime böyle bir ekip kuracam, 20 kişi bir grup 20 kişi bir grup, birine ev sahibi takımın formalarını giydirecem diğerine deplasman takımının, saha dışında kavga çıkarttıracam. Verilecek cezalarla Federasyon zengin olur, hükümet çocuklarına gemi almaya devam eder şerefsizim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ahaha ne saçma ceza lan bu :D.takımların ne suçu varki son olaylarda :D federasyon suçu bildiğin klüplere atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Llama said: yıl 2004 yıl 2010 ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 25 ocak 2004 beşiktaş samsunspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 http://www.forzabesiktas.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ağlama hafızanıza hayranım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hahahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 PZero said: http://www.forzabesiktas.com/ http://www.forzabesiktas.com/img/noracism.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Rewendor said: maç boyunca sürekli olarak organize şekilde küfreden tribün için gayet normal bir ceza? ceza da seyircisiz değil tarafsız saha, e 3 büyükler için bi anlamı yok zaten, her şehirde taraftarı var, nerde oynarsa oynasın yine doldurur stadı. biz bu sene küfürden daha ceza almadığımız için kötü tezaruhattan olamaz ceza. önce para cezası sonra saha kapatma sonra hükmen benim bildiğim küfürün cezası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 2si biarada yapmışlar heralde anca akıllanırsınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 akıllanmak mı hacı sahanızı yaktınız daumu bize verin diye tırtındınız gelen cezanı söylesene bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi fenerin o olayını hoş görmek lazım yani cidden katlanılacak bişy değildi şampiyonluğun gidişi, gidiş şekli vs ne yapsın adamlar aynısı bize olsa bizim taraftarında aynısını yapabileceğine inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ve aynı şekilde sizin de ceza almanız gerekirdi. türkiyede hangi takım öyle şampiyonluk kaybetse sahasını yakacak çapulcu çürük taraftar çıkar, ama nolursa olsun kulübün bundan ceza alması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ırkçılığa karşı olacaz diye, ırkçılığın başkenti Dıyarbakır'da maç yapmak saçmalık. Forzayı kim yönetiyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Rewendor said: ve aynı şekilde sizin de ceza almanız gerekirdi. türkiyede hangi takım öyle şampiyonluk kaybetse sahasını yakacak çapulcu çürük taraftar çıkar, ama nolursa olsun kulübün bundan ceza alması gerekir.Aldık ya zaten 150bin tl para cezası ve 2 maç seyircisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Tenekeadam said: ırkçılığa karşı olacaz diye, ırkçılığın başkenti Dıyarbakır'da maç yapmak saçmalık. Forzayı kim yönetiyor anlamıyorum. Bursa'ya inat o aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ya bırak abi Bursa kim ya, kim düşündüyse gayet saçmalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 O topici okusan herkes destek veriyor zannedersin. Ama aykırı yazıları siliveriyorlar. Amaç taraftar istiyor diye yönetimi mecbur bırakmak. Sinirlendim hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar