Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Odeon said:

Khelben said:

Odeon said:

iyide shustere pasaport gerekmiyorki bulgaristana gitmek icin?

Vize gerekmiyor ama pasaport gerekiyor damga vurulması için.

hayir hicbirseye gerek yok. turkiye icinde gerek yok.

edit: hicbirsey derken nufus cuzdani haricinde.
Hiçbir kişi başka bir ülkeye geçerken pasaportsuz geçiş yapamaz vizesiz olur ama pasaportsuz asla :)
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Fener'in ersan'ı almasının imkanı yok. 1. si adamı satın alma opsiyonlu kiraladık. 2. si adam Beşiktaş'lı.

Basının uydurmaları tamamen

satın alma opsiyonu yokta satın alma önceliğimiz varmış. Yani bir nevi istersek, anlaşılan fiyatta herkesten önce biz alabilirmişiz sasdf

Zaten Adalı'nın Adanaspor bağlantıları olduğunu düşünürsek bir nevi satın alma opsiyonumuz var demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

gs ile fb bizim transferlere salca oluyor diolar (ersan m. fernandes) fenere yakısır da gs pek yapmazdı

daha bonservisi sizde olmayan anlaşmadığınız bi oyuncu için transfer girişimi yapmak mı salça olmak oluyo anlamadım ki? sırf sizde kiralık diye bi tek siz mi alabiliosunuz oyuncuyu?? (ersan için konuşuyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

O senin öküz altında buzağı arayışın. Ben Ersanın karakteri hakkında laf söylemedim, bu durumda boş konuşuyorsun. Araya topuzu sokan da ben değilim.

Eğer biri Ersan çok karakterli fenere gitmez deseydi, ardından ben, Topuz gibi olmaz deseydim haklı olurdun.

Başkalarının Ersan yorumları onları bağlar.

Lütfen gözlerimizle okuyup, beynimizle düşünelim.

poopla said:

mehmet topuz gibi mi

Tenekeadam said:

o topuzun karaktersizliğiydi. Gelmediği iyi oldu, o karakterde adamın takımda yeri yok. Kazım kankasıyla takılsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sana cevap verebilmek için herhangi bir uzvumla düşünmem gerekmiyor malesef. Yazdığın mesaj ersan mesajından sonra ve satıp fenere gidebileceği ile alakalı. Alakasız diyorsan da ne okuduğunu anlıyorsun, ne kendi yazdığını.

edit : beynini doğru kullanman gerektiğini eklemeyi unutmuşum, senin her mesajda yaptığın gibi.

you have brain, so use it.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tartışmanın bir tek cevabı var;

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

oldun said:

gs ile fb bizim transferlere salca oluyor diolar (ersan m. fernandes) fenere yakısır da gs pek yapmazdı

daha bonservisi sizde olmayan anlaşmadığınız bi oyuncu için transfer girişimi yapmak mı salça olmak oluyo anlamadım ki? sırf sizde kiralık diye bi tek siz mi alabiliosunuz oyuncuyu?? (ersan için konuşuyorum)

elinde 4 tane stoper varken ve rakip takımın formasını giyen bi oyuncuyu getirmeye calısmak salça olmak demek deil ise nedir yahu ama zaten fenere yakısır derken de bunu demek istedim stoper konusunda ciddi sıkıntısı olan gslılar bile senin dedigini demedi
gerci fener alıskın gökhan ünal zafer biryol m. topuz vs vs bunlar ne zmn ihtiyactan alındıki zaten cogu sadece gs yada bjk a gitmesin die alınmıs oyuncular yusufu yılllarca oynatmasada elinde tutmalar
son olarak hakkı olmadıgını söylemiyorum sonra türk futboluna aziz zarar veriyor dendiginde rererö yapılıyor
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Adamın Beşiktaş'a transfer olucağını öğrendiğinde sevinçten ağlaması ve şu an, şu oyunuyla takımın değişmezlerinden olmak üzere olmasını görünce, hayır başka takıma gitmez.

Valla bende 2.lig'den süper lig takımına transfer olsam ağlardım.Topuz olayından sonra pek inanmıyorum öyle gülücüklere ağlamalara vs herşey paraya bakıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Erhan mecburiyetten Antalya'da geçen sezon stoper oynadı evet.
Ali Turan'ın sağ bek oynaması gibi bir durum ama bu.

Ayrıca Mehmet Topal GS'ye trasnfer olduğunda ya da MEhmet Battal GS'ye transfer olunca bu konular haber olmadı eril. Adam Beşiktaşlı olduğy için bu kadar duygulandı.

Ben onun tamamen içten olduğuna inanıyorum. Basının uydurması o haber zaten tamamen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...